iPhone SE: Φτάνει το σκορ του iPhone 6s Plus στο AnTuTu

Το iPhone SE είναι το νέο μικρό της Apple το οποίο ανακοινώθηκε ως το πιο δυνατό 4ιντσο που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά. Εξωτερικά είναι ίδιο με το iPhone 5s αλλά θεωρείται ότι είναι μια συρρικνωμένη έκδοση του iPhone 6s.

Το iPhone SE έχει τον ίδιο Apple A9 επεξεργαστή με το iPhone 6s, μνήμη RAM 2GB, κάμερα 12 Megapixel και μικρότερη οθόνη χαμηλότερης ανάλυσης.

Το κινητό πέρασε από το AnTuTu 6 benchmark, δείχνει να έχει εντυπωσιακή απόδοση με 134.358 πόντους, λίγο πιο κάτω από το iPhone 6s Plus (137420), ενώ το iPhone 6s δίνει σκορ 129.990 πόντων.

Η διαθεσιμότητα του iPhone SE ξεκινά από σήμερα σε πολλές αγορές, ενώ Ελλάδα το περιμένουμε από 7 Απριλίου με τιμή 499 και 599 ευρώ για την έκδοση με 6GB και 64GB, αντίστοιχα.

iphone se antutu, iPhone SE: Φτάνει το σκορ του iPhone 6s Plus στο AnTuTu

iphone se antutu, iPhone SE: Φτάνει το σκορ του iPhone 6s Plus στο AnTuTu

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vnet

Μα ουσιαστικά είναι ένα iphone 6s σε μικρότερο “κουτί” με μικρότερη οθόνη…
Δεν μου κάνει εντύπωση οτι φτάνει το 6s… Πλέον με αυτό το hardware λόγικο είναι αφού πάνω κάτω έχουν την “ίδια μηχανή” 😛

Κώστας Ζ.

Ναι έχουν την ίδια μηχανή αλλα θα έπρεπε να ειναι ακομη πιο γρήγορο αφού είναι μικρότερο (μικρότερη οθόνη και μικρότερη ανάλυση! ) και παλι, χαζοσκορ…μετα τα 45.000 εισαι υπερ-καλυμμένος για οποια εφαρμογή υπάρχει σήμερα στο market…

shadgr

Μην ξεχνάμε ότι το SE, από όσο θυμάμαι από την παρουσίαση, ειναι υποχρονισμένο σε σχέση με τα μεγάλα “αδέρφια’ του.

Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στην apple που παρόλο που το τελευταίο iPhone είναι σχεδόν 6μήνου, πατάει για πλάκα στο σβέρκο τον ανταγωνισμό.. Ακόμα και το μικρό!! Αυτά είναι!!!
Κάτοχος Note 4 & iPhone 6s Plus!

Κ.θ

Αντε να φτασει τις 200 000 να μην κρασαρει στην 9.3.θ

JohnWave

Η Apple που κάποτε καινοτομούσε, κάνει με SE το εξής : Στο καλούπι της παραγωγής 2012 βάζει τα σωθικά του 6. Έτσι γλιτώνει κόστος στη γραμμή παραγωγής, ενώ παράλληλα εκμηδενίζει τα κόστη σχεδιασμού, έρευνας και ανάπτυξης. Παράλληλα του βάζει τιμή στα 500€ για να μεγιστοποιήσει το κέρδος της.

Κάνει λοιπόν αυτή την απατεωνιά και έρχεται ο άλλος και λέει : “Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στην apple που παρόλο που το τελευταίο iPhone είναι σχεδόν 6μήνου, πατάει για πλάκα στο σβέρκο τον ανταγωνισμό”

Τι να απαντήσεις ευγενικά, τι να πεις, πως να αντιμετωπίσεις τέτοια μυαλά…ας το…δεν παλεύεται…

Aggelos

JohnWave : “Στο καλούπι της παραγωγής 2012 βάζει τα σωθικά του 6. Έτσι γλιτώνει κόστος στη γραμμή παραγωγής, ενώ παράλληλα εκμηδενίζει τα κόστη σχεδιασμού, έρευνας και ανάπτυξης. Παράλληλα του βάζει τιμή στα 500€ για να μεγιστοποιήσει το κέρδος της.” Συμφωνώ απόλυτα! Όμως, υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι εκεί έξω που θέλουν κινητό στις 4 inches. Και η Apple, βγάζοντας εύκολο κέρδος κατάφερε να τους καλύψει! Το Iphone 5SE είναι μακράν το δυνατότερο 4ιντσο στον κόσμο! Σε ισχύ, πατάει Z5, G4, S6. Μάλιστα πατάει οποιοδήποτε ζευγάρι αυτών των 3 μαζί! Απευθύνεται σε συγκεκριμένη αγορά! Στην αγορά των 4″. Εφόσον εσύ δεν είσαι “τέτοιο μυαλό”, συνυπολόγισε τα όλα αυτά και θα καταλάβεις. Αλλα σκέφτομαι.. Τί να απαντήσει κάποιος σε εσένα? Τί να απαντήσει σε πολλούς ακόμα σαν εσένα? Έχετε πέσει όλοι με τα μούτρα να φάτε όποιον υποστηρίζει Apple και Microsoft! Γιατί? Επειδή είναι κάτι το διαφορετικό? Με την λογική σου πρέπει να αρχίσουμε να κράζουμε και την Volkswagen που “χωρίς ντροπή” βγάζει αυτοκίνητα που δεν έχουν την ίδια ποιότητα με τα αντίστοιχα της Bmw. ΕΛΕΟΣ Δεν σου αρέσει το Iphone SE? ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ. Πες όμορφα την άποψή σου γιατί έχουμε ελευθερία λόγου και άσε και αυτόν που του αρέσει να κάνει το… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.