iPhone SE: Θα υπάρξει νέα έκδοση τον Μάρτιο του 2017;

Τον Μάρτιο η Apple ανακοίνωσε επίσημα το νέο της “μικρό”, το οποίο ονόμασε iPhone SE, δηλαδή Special Edition. Πήρε το design του 2013 ανανέωσε τα εσωτερικά χαρακτηριστικά και κυκλοφόρησε το iPhone SE με οθόνη 4 ιντσών. Μπορεί για κάποιους η κίνηση αυτή να ήταν παράξενη μιας και αποφάσισε να μειώσει τις ίντσες, όμως η ίδια δήλωνε πως οι χρήστες ζητούν μικρές οθόνες.

Το ερώτημα είναι τι θα κάνει η Apple του χρόνου, θα φέρει την ανανεωμένη έκδοση του iPhone SE; Σύμφωνα με τον αναλυτή Ming-Chi Kuo, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί. Οι πληροφορίες έρχονται από το AppleInsider που πήρε στα χέρια του το σημείωμα του Kuo που αναφέρει στους επενδυτές ότι αρχές 2017 δεν θα έρθει νέο iPhone SE. Η Apple φαίνεται πως έχει αποφασίσει να επεκτείνει τον κύκλο ζωής του iPhone SE πέρα από τον ένα χρόνο, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα κινητά της, που ανανεώνονται κάθε χρονιά.

Ο αναλυτής αναφέρει ότι ο λόγος πίσω από την απόφαση είναι ότι η Apple θέλει να έχει όσο μεγαλύτερα έσοδα και να προωθήσει την πραγματική ναυαρχίδα του 2017, δεν θέλει να έχει εσωτερικό ανταγωνισμό. Το 2017 το iPhone κλείνει τα 10 του χρόνια και οι πληροφορίες θέλουν την Apple να ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές.

Τέλος, ο Kuo προβλέπει ότι το τρίμηνο που διανύουμε στο σύνολο θα αποσταλούν 40-50 εκατ. iPhones. Tην ίδια περίοδο πέρσι είχαν αποσταλεί 51.2 εκατ.

iphone se 2017, iPhone SE: Θα υπάρξει νέα έκδοση τον Μάρτιο του 2017;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Στεφανος

Το SE ειναι πολύ καλό κινητο στα 380€ ειδικά για αυτούς που θέλουν ένα κινητό τουμπανο στις 4 ίντσες. Άντε σε κάνα χρόνο να πέσει στα 300€ μήπως και το πάρω.

Vasilis

παιδια το SE το έχω 3 μηνες. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΒΟΛΙΚΟ ιδιως στα αθληματα , τρεξιμο κλπ. wifi k gps ΚΑΜΠΑΝΑ και αμεσα . γενικα πολυ πολυ γρηγορο , δεν κολλαει ΠΟΥΘΕΝΑ . και λογικη τιμη.

M.G

Ακριβώς, κινητό όχι σκεπάρνι 210 γραμμάρια.

bezilys

Όντως παιδιά και εγώ έτυχε να πιάσω στα χέρια μου το iPhone se και είναι απίστευτο!μικρή οθόνη 4 inches που είναι πολύ βολική σε σχέση με κάτι παντόφλες,πολύ γρήγορο μηδέν lag αν δεν κάνω λάθος είναι πιο γρήγορο και από το iPhone 6s!από design είναι πολύ όμορφο και ελαφρύ σαν χαρτί!!!!!!!γενικά πιστεύω πως πρέπει να συνεχίσει η Apple αυτή την σειρά γιαυτους που θέλουν να έχουν ένα “κινητό” και όχι παντόφλα!!!

petros

Στέφανος @ Καλύτερα περίμενε 2 χρόνια μηπως παει στα 280 ευρώ μην πιανεσαι κορόιδο

Christos

Το Se είναι ένας μικρός πύραυλος. Πραγματικά κορυφαίο στις μικρές ίντσες, αν κι εγώ το θεωρώ ένα από τα κορυφαία τηλέφωνα που κυκλοφορούν συνολικά στην αγορά. Απίστευτη ποιότητα κατασκευής και απίστευτη μπαταρία που ξεπερνάει τις 8 ώρες οθόνης!

Vasilist

Θα βγει το se s χαχα.
Το se δεν είναι rebrand του 5s η είναι καλύτερο? Γιατί το 5s πετάει.

Μανώλης

@petros συμφωνώ μαζί σου επειδή θεωρώ ότι σκεφτόμαστε το ίδιο όσο αφορά τη συγκεκριμένη συσκευή.

Τι εννοώ, πολύ καλά χαρακτηριστικά ΕΚΤΌΣ από την οθόνη για κυρίως συσκευή, με αποτέλεσμα να τη θεωρούμε σαν μια καλή δεύτερη συσκευή, οπότε αυτόματα τη θεωρούμε ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ επειδή δεν αξίζει να δώσεις τόσα χρήματα.

Εγώ προσωπικά στα 200 ευρώ θα την αγόραζα ανετότατα για περιπτώσεις που θέλω να πάω τρέξιμο ή έχει τελειώσει η μπαταρία του Note 3 μου και φορτίζει ή γουστάρω να ακούσω μουσική ή θέλω να βγω έξω για βράδυ και θέλω μια ελαφριά και άνετη συσκευή μαζί μου (αυτό κάνω με το iphone 4)…

Γουγλης

Κινητό για κομμώτριες.

bezilys

@Γουγλης τόσα ξέρεις τόσα λες, ακριβώς το αντίθετο οι κομωτριες έχουν κάτι μπατοφλες το iPhone se είναι για τους επεγελματιες που χρειάζονται ένα κινητό σημαζεμενο και ελαφρύ…..

Κώστας Ζ.

Το iPhone SE είναι το μόνο κινητό της Apple που συμπάθησα, πριν το iPhone 7.

ΑΝΔΡΕΑΣ

Ένα στις 3,5 inches λείπει από την γκάμα παιδιά για να πιάσουμε και αυτούς που έχουν μείνει με το 4, 4s. Το 30 % είναι!! Τι λέτε ? Καλή ιδέα? Να εισηγηθώ στον κύριο Κούκ ?
Apple rules! Haters gona hate!!!!!!

Υ.Γ Κακώς κάνουμε έκπτωση στα dongles!! Διπλασιασμό τιμής έπρεπε. Το innovation Πληρώνεται

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.