iPhone SE: Δε θα δούμε νέο μοντέλο το 2021, σύμφωνα με τον Kuo

Apple, iPhone SE: Δε θα δούμε νέο μοντέλο το 2021, σύμφωνα με τον Kuo

Μπορεί το iPhone SE 2020 να αγαπήθηκε αρκετά από τους καταναλωτές, όμως φαίνεται πως δε θα δούμε νέο μοντέλο το 2021. Η πληροφορία έρχεται από τον πάντα έγκυρο στις προβλέψεις του Ming-Chi Kuo, o οποίος αρχικά αναφέρεται μόνο στο πρώτο εξάμηνο του επόμενου έτους, αλλά θεωρούμε δύσκολο να δούμε στο δεύτερο εξάμηνο μία SE πρόταση.

Η πρόβλεψη του Ming-Chi Kuo ήρθε μέσα από μία γενικότερη ανάλυση της αγοράς, καθώς οι προμηθευτές αισθητήρων παλεύουν να παρέχουν τον επαρκή αριθμό για τα επερχόμενα iPhone 13. Ο “πόλεμος” φαίνεται να εστιάζεται στην παροχή των ultrawide φακών των επερχόμενων μοντέλων. Επίσης, αναφέρει πως δε βρίσκεται μέσα στα πλάνα της εταιρείας η κυκλοφορία νέου iPhone το πρώτο εξάμηνο του 2021. Βέβαια, μη ξεχνάμε πως η Apple έχει επικεντρωθεί στην παροχή 5G μοντέλων, όπως επίσης δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποια ανάγκη για νέας γενιάς SE.

Επιπλέον, η Apple προσφέρει την απόλυτη compact πρόταση της, το iPhone 12 mini, όχι μόνο ως το οικονομικότερο μοντέλο της νέας σειράς iPhone 12, αλλά και το απόλυτο compact smartphone για όσους θέλουν μικρότερες συσκευές. Ήδη γνωρίζουμε πως και το 2021 οι πωλήσεις του iPhone SE 2020 θα συνεχίσουν, οπότε ίσως δούμε κάποιο νεότερο μοντέλο το 2022.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.