iPhone SE: Εξαντλείται στα καταστήματα λιανικής λίγο πριν την παρουσίαση του iPhone 16

iPhone SE, iPhone SE: Εξαντλείται στα καταστήματα λιανικής λίγο πριν την παρουσίαση του iPhone 16

Η Apple πρόκειται να αποκαλύψει τα νέα iPhone 16, Apple Watch και AirPods στις 9 Σεπτεμβρίου και, περίπου μια εβδομάδα πριν από την εκδήλωση, φαίνεται πως έχουν εξαντληθεί διάφορα προϊόντα στα καταστήματα λιανικής.

Στην πιο πρόσφατη έκδοση της ενημερωτικής του στήλης PowerOn, ο δημοσιογράφος του Bloomberg, Mark Gurman, αποκάλυψε ότι το απόθεμα πολλών προϊόντων της Apple είναι χαμηλό στα καταστήματα λιανικής.

Καταρχάς, η Apple φαίνεται να μην έχει απόθεμα από τις -όχι και τόσο επιτυχημένες- θήκες και bands FineWoven. Αυτό πιθανότατα σημαίνει το τέλος αυτής της σειράς, η οποία διαφημιζόταν ως premium και ως φιλική προς το περιβάλλον αντικατάσταση του δέρματος.

Παράλληλα, το απόθεμα είναι επίσης χαμηλό και για τα άλλα bands Apple Watch, κάτι που υποδηλώνει ότι η εταιρεία πιθανότατα σχεδιάζει να κυκλοφορήσει νέα λουράκια. Το απόθεμα Apple Watch και AirPods έχει επίσης εξαντληθεί, κάτι που είναι λογικό αφού η Apple φέρεται να παρουσιάσει το Apple Watch Series 10 και νέα AirPods κατά την επερχόμενη εκδήλωση.

Τα καταστήματα λιανικής της Apple έχουν λίγα αποθέματα διαφόρων μοντέλων iPhone. Η λίστα δεν περιλαμβάνει μόνο τα iPhone που θα καταργηθούν σταδιακά μόλις ανακοινωθεί η σειρά iPhone 16, αλλά και το iPhone SE.

Αυτό λογικά παραπέμπει σε μια επικείμενη ανανέωση και δεδομένου ότι έχουν περάσει περισσότερα από δύο χρόνια από την ανακοίνωση του iPhone SE 3, ίσως υπάρχει μια μικρή πιθανότητα (?) να δούμε το iPhone SE 4 να φτάνει την επόμενη εβδομάδα.

Δυστυχώς ο Gurman δεν δίνει καμία πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο και υπογραμμίζει εκ νέο ότι το νέο πιο προσιτό μοντέλο iPhone δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι το επόμενο έτος.

Ένα άλλο προϊόν που εξαφανίζεται γρήγορα από τα καταστήματα λιανικής είναι το iPad mini. Ενώ οι φήμες αναφέρουν ότι ένα νέο μοντέλο είναι καθ’ οδόν, δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν θα γίνει επίσημο αυτό το μήνα.

Το iPad mini 7 αναφέρεται ότι είναι μια μικρή αναβάθμιση σε σχέση με το τρέχον μοντέλο, με τον ταχύτερο επεξεργαστή να είναι το σπουδαιότερο χαρακτηριστικό του.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro XL: Απέτυχε σε τεστ κάμψης – Έσπασε στα δύο

Το Google Pixel Fold είχε αποτύχει στο τεστ κάμψης του JerryRigEverything και τώρα ήρθε η ώρα να δοκιμαστεί ο διαδοχός του, το Google Pixel 9 Pro Fold.

Gear Apple Apple Watch

Ένα πολύχρωμο πλαστικό Apple Watch SE μπορεί να έρθει την επόμενη χρονιά

Η Apple ανακοίνωσε τα νέα της προϊόντα στo “It’s Glowtime” ωστόσο από αυτά έλειπε το πλαστικό Apple Watch SE, το οποίο είχε φημολογηθεί.

Smartphones featured Google Google Pixel

Pixel 9 Pro Fold: Πόσο εύκολα επισκευάζεται;

Το Pixel 9 Pro Fold της Google πέρασε ένα τεστ επισκευασιμότητας, αξιοσημείωτο λόγω της λεπτής φύσης και των υψηλών τιμών των αναδιπλούμενων.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Οι νέες δυνατότητες που φέρνει στο iPhone

Μετά από πάνω από τρεις μήνες δοκιμών beta, το iOS 18 κυκλοφορεί τελικά σήμερα στο iPhone XS και στα νεότερα μοντέλα της Apple.