iPhone SE: Θα κρατήσει η Apple το παλιό μοντέλο με χαμηλότερο κόστος;

iPhone SE, iPhone SE: Θα κρατήσει η Apple το παλιό μοντέλο με χαμηλότερο κόστος;

iPhone SE, iPhone SE: Θα κρατήσει η Apple το παλιό μοντέλο με χαμηλότερο κόστος;

Στις 8 Μαρτίου, την πιθανή ημερομηνία της πρώτης εκδήλωσης της Apple το 2022, φαίνεται πως θα παρουσιαστεί μια αναβαθμισμένη έκδοση του iPhone SE.

Το νέο iPhone SE αναμένεται να κοστίσει 399 $ και θα αντικαταστήσει το τρέχον iPhone SE , όμως το ερώτημα είναι εάν θα διατηρήσει η Apple το παλαιότερο μοντέλο και θα ρίξει την τιμή όπως κάνει μερικές φορές όταν βγαίνουν νέα iPhone.

Στο πιο πρόσφατο ενημερωτικό δελτίο του “Power On”, ο Mark Gurman του Bloomberg πρότεινε ότι η Apple θα μπορούσε ενδεχομένως να διατηρήσει το iPhone SE του 2020, ρίχνοντας την τιμή κάπου στα 199 $. Με αυτή την κίνηση, η Apple θα είναι σε θέση να κατακτήσει μερίδιο αγοράς σε μέρη όπως η Αφρική, η Ινδία και η Νότια Αμερική, όπου οι άνθρωποι στρέφονται προς συσκευές Android με χαμηλότερο κόστος.

Το βασικό iPhone SE 399 δολαρίων είναι το φθηνότερο iPhone που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα, αλλά όπως προτείνει ο Gurman, το κόστος εξαρτημάτων είναι αρκετά χαμηλό ώστε η Apple να είναι πρόθυμη να θέσει προς πώληση ένα ακόμη φθηνότερο, παλαιότερο μοντέλο.

Η εταιρεία είναι γνωστό πως διατηρεί τα παλαιότερα iPhone και τα προσφέρει σε πιο προσιτές τιμές όταν παρουσιάζει νέες συσκευές. Με το iPhone 13, για παράδειγμα, η Apple έριξε την τιμή του iPhone 12 και το διατήρησε. Το iPhone 11 του 2019 είναι επίσης διαθέσιμο για αγορά και στα 499 $ είναι η πιο προσιτή συσκευή της Apple δίπλα στο iPhone SE.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.