iPhone: Θα έχουν περισκοπική κάμερα από το 2022 και μετά

iPhone, iPhone: Θα έχουν περισκοπική κάμερα από το 2022 και μετά

Οι περισκοπικές κάμερες δεν είναι κάποια νέα τεχνολογία, ακόμα και για τα smartphones. Πρώτη την παρουσίασε η Huawei στο P30 Pro, με άλλες κατασκευάστριες να ακολουθούν. Μία από αυτές τις εταιρείες είναι και η Apple, η οποία θα προσθέσει αυτό το χαρακτηριστικό στα iPhone που θα κυκλοφορήσουν το 2022.

Ο δρόμος προς τους περισκοπικούς φακούς

Το 2016, η Apple είχε καταθέσει ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το οποίο αφορούσε τους περισκοπικούς φακούς των iPhone, χωρίς όμως να εφαρμόσει την πατέντα σε κάποιο smartphone της.

Την ίδια χρονιά, ο τεχνολογικός κολοσσός παρουσίασε το iPhone 7 Plus, το οποίο ήταν το πρώτο έξυπνο τηλέφωνο της εταιρεία με δεύτερο τηλεφακό 2x, που βοηθούσε στη συλλογή πληροφοριών βάθους κατά τη λήψη φωτογραφιών πορτραίτου.

Νέες δυνατότητες ζουμ από το 2022

Τώρα, ο γνωστός αναλυτής των Apple προϊόντων από την TF Securities, Ming-Chi Kuo, ανέφερε ότι η αμερικανική εταιρεία θα ξεκινήσει μία νέα συνεργασία με την Νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια φακών Semco, με στόχο να βελτιώσει τις ικανότητες εστίασης και ζουμ των iPhone.

Η συνεργασία των δύο εταιρειών θα ξεκινήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2020 και ενδεχομένως θα δούμε τα πρώτα εξαρτήματα της Semco στα iPhone 13 το 2021. Επιπλέον, ο αναλυτής ανέφερε ότι η Semco θα προμηθεύσει την Apple με περισκοπικούς τηλεφακούς, τους οποίους η αμερικανική εταιρεία θα χρησιμοποιήσει στα iPhone το 2022.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.