iPhone: Το 5G δεν αναμένεται να αυξήσει τις πωλησεις της Apple

, iPhone: Το 5G δεν αναμένεται να αυξήσει τις πωλησεις της Apple

Το 2019 η Apple παρουσίασε τις δικές της high-end προτάσεις στην αγορά των smartphone σε αντίθεση όμως άλλες εταιρείες όπως η Samsung, η OnePlus η Huawei και άλλες, δεν κυκλοφόρησε κάποια έκδοση που υποστηρίζει 5G. Πληροφορίες που κυκλοφόρησαν το προηγούμενο διάστημα υποστηρίζουν ότι ο ερχομός του 5G στο στρατόπεδο της Apple θα φέρει μεγάλη αύξηση των πωλήσεων, ο managing partner Gene Munster της Loup Ventures όμως, δήλωσε στο CNBC ότι οι επενδυτές του “μήλου” θα πρέπει να μετριάσουν τις προσδοκίες τους.

Το 5G είναι μία καλή ευκαιρία για την αύξηση των πωλήσεων, ωστόσο χρειάζεται χρόνος για να αυξηθεί η κάλυψη του δικτύου από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Ο CEO της Verizon, Hans Vestberg σε δική του δήλωση υποστήριξε ότι το 2020 οι μισές πολιτείες της Αμερικής θα έχουν υποστήριξη του νέου ταχύτατου δικτύου που μπορεί να φτάσει έως και το 1 Gigabit.

Επιπλέον, ερευνητές υποστηρίζουν ότι το 5G είναι η τεχνολογία που θα αυξήσει ξανά τις πωλήσεις των smartphone συνολικά καθώς οι χρήστες αποφασίζουν να κρατάνε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα το smartphone τους και σύμφωνα με μία έρευνα του Piper Jaffray αυτό επιβεβαιώνεται. Πιο συγκεκριμένα, στην έρευνα του Piper απάντησαν 1050 χρήστες iPhone εκ των οποίων το 23% δήλωσε ότι θα αναβάθμιζε σε ένα iPhone 5G αξίας $1.200.

Ταυτόχρονα, οι μετοχές της Apple ανέβηκαν στα $246.25 και παρόλο που ο Munster πιστεύει ότι το 5G δεν θα εκτοξεύσει τις πωλήσεις των iPhone υποστηρίζει ότι οι μετοχές θα φτάσουν μεταξύ $350 και $400.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Gear Apple iPad Air

To iPad Air θα είναι το επόμενο OLED tablet της Apple

Το iPad Air θα είναι το επόμενο tablet της Apple που θα υιοθετήσει την τεχνολογία πάνελ οθόνης OLED μετά τα επερχόμενα μοντέλα OLED iPad Pro.