iPhone Ultra: Concept δείχνει πως θα μπορούσε να μοιάζει η συσκευή

iphone ultra, iPhone Ultra: Concept δείχνει πως θα μπορούσε να μοιάζει η συσκευή

Η Apple λέγεται πως εξετάζει το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσει ένα νέο iPhone Ultra μαζί με μελλοντικά μοντέλα Pro και Pro Max, με έναν σχεδιαστή να δείχνει πως θα μπορούσε να μοιάζει μια τέτοια συσκευή.

Ο Γερμανός  σχεδιαστής Jonas Daehnert επινόησε αυτό το εντυπωσιακό concept παντρεύοντας σχεδιαστικά στοιχεία του Apple Watch Ultra με ένα μικρότερο φανταστικό μοντέλο iPhone Pro, το οποίο περιγράφει ως «πάχος 12mm+ – το Ultra concept».

Όπως το Apple Watch της Apple, έτσι και το σώμα του iPhone από τιτάνιο του Daehnert διαθέτει στρογγυλεμένες άκρες με επίπεδο επάνω χείλος που κάθεται στο ίδιο επίπεδο με την οθόνη. Σε άλλα σημεία, υπάρχουν προεξέχοντα κουμπιά Side και Volume Up/Down που θυμίζουν το στεφάνι του ρολογιού. Το επιπλέον πάχος του πλαισίου προϋποθέτει μεγαλύτερη εσωτερική μπαταρία.

iphone ultra, iPhone Ultra: Concept δείχνει πως θα μπορούσε να μοιάζει η συσκευή

Άλλες πτυχές της γλώσσας σχεδιασμού Ultra που έχουν υιοθετηθεί για το concept του Daehnert περιλαμβάνουν έναν ανθεκτικό διακόπτη Ring/Silent, ένα προγραμματιζόμενο κουμπί Action στην κάτω αριστερή πλευρά και μια θύρα USB-C που βρίσκεται στο κάτω μέρος.

“Δεν έχω ιδέα για τα leaks”, παραδέχτηκε ο Daehnert όταν μοιράστηκε το concept στο Twitter. “Ήταν απλώς μια άσκηση για να δούμε αν είναι δυνατή η προσαρμογή της γλώσσας σχεδιασμού Watch Ultra”.

Η Apple έχει συζητήσει την πώληση ενός νέου κορυφαίου iPhone μαζί με τα μοντέλα Pro και Pro Max το 2024 το νωρίτερο, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg. Με βάση αυτό το χρονικό πλαίσιο, η συσκευή θα είναι μέρος της σειράς iPhone 16 ή νεότερη έκδοση.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.