Οι κάτοχοι του iPhone θα έδιναν μέχρι και $100 για μεγαλύτερη οθόνη

Μέχρι που θα έφταναν οι φανς του iPhone για να δουν την επόμενη συσκευή της Apple με μεγαλύτερη οθόνη; Την απάντηση δίνει μια έρευνα σύμφωνα με την οποία το 33% όσων έχουν iPhone θα έδιναν μέχρι και $100 περισσότερα από την τωρινή τιμή των iPhones, προκειμένου να δουν οθόνη μεγαλύτερη από 4 ίντσες.

Σε αντίστοιχη προηγούμενη έρευνα το ποσοστό ήταν στο 26%.

Αντιθέτως, μόνο το 6% των Android users που συμμετείχε στην έρευνα του Raymond James αναλυτή του Tavis McCourt, δήλωσε ότι είναι διατεθειμένο να βάλει το χέρι στην τσέπη προκειμένου να αγοράσει ένα iPhone με μεγαλύτερη οθόνη.

Το 8% όσων χρησιμοποιούν Android σχεδιάζουν να πάρουν iPhone σε αντίθεση με τα περσινά ποσοστά όπου το 20% είχε δηλώσει ότι θα άλλαζε το Android για τα iOS. Αντιθέτως η Samsung φαίνεται να βγαίνει αρκετά κερδισμένη καθώς το 57% όσων έχουν Android δηλώνουν ότι σχεδιάζουν να αγοράσουν κάποιο Samsung Galaxy.

Αυτό που μένει να δούμε τώρα είναι εάν η Apple θα προσαρμοστεί στο γενικότερο trend που θέλει μεγαλύτερες οθόνες για να ικανοποιήσει την επιθυμία των φανς της.

, Οι κάτοχοι του iPhone θα έδιναν μέχρι και $100 για μεγαλύτερη οθόνη

, Οι κάτοχοι του iPhone θα έδιναν μέχρι και $100 για μεγαλύτερη οθόνη

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ioannis

Το iphone σιγουρα χρειαζεται μεγαλυτερη οθονη αλλα και μειωση τιμης, οχι αυξηση. H Samsung σιγουρα δεν χρειαζεται να αυξησει και αλλο το μεγεθος στις οθονες της. Επισης παρατηρησα μια ταση ολα τα καινουργια android flagships να εχουν αρχικες τιμες περιπου στα 750 ευρω!! Και κοροιδευαμε την apple καποτε. (χρηστης iphone 3gs, iphone 4, zte blade, galaxy note, galaxy s4 I9505)

Manolis

Οι κάτοιχοι iPhone 5/S/C δε χρειάζεται να δώσουν 100$ παραπάνω αλλά 200$+ λιγότερα για να έχουν μεγαλύτερη οθόνη και περισσότερες επιλογές για το κινητό τους.. 😉

Johnny

@Manolis +1

Κώστας Βλαχάκης

Αυτό εγώ το μεταφράζω με +100 ευρώ παραπάνω στις ναυαρχίδες των υπόλοιπων εταιρειών του χρόνου τέτοια εποχή… :S

Sott

@Κώστα, αυτό πιστεύω θα εξαρτηθεί από τις φετινές πωλησεις.

Χρηστος

Το blackberry θα εξαφανιστεί σε λίγο απο το πίνακα.. 😉 100$ παραπανω απο την ηδη μεγάλη τιμή του iPhone εγώ προσωπικά το θεωρώ ανούσιο…

tom

Εγω πιστευω οτι και θα μεγαλωσει και θα μεινει στην ιδια τιμη.

ironmanmark40

Έχει γεμίσει λεφταδες ο κόσμος…. Πλάκα κάνετε; σοβαρευτειτε! 550 ευρώ είναι ο μισθός στην ελλαδα, το έχετε πάρει χαμπαρι;

dami

@ironmanmark40 αυτο δεν ξερω αν πηγαινε για τους iphone users ή τους android users (αυτοι που αγοραζουν τις ναυαρχιδες)…που και στις 2 περιπτωσεις η αρχικη τιμη των κινητων ξεπερναει τα 550 ευρω.Απλα δεν καταλαβαινω γιατι οι ταδε κραζουν τους αλλους οταν σιγα σιγα και τα android αρχιζουν να παιρνουν το ιδιο τιμολογιο.

σπυρος

Τα πραγματα είναι απλα…2012 το HTC one x και το galaxy s3 είχαν 699 και 669.Αφού το galaxy έκανε πάταγο στην αγορά και πουλαγε φουλ το s4 ήρθε στα 739… και όσο αγοράζει ο κόσμος οι τιμές εκεί θα είναι… οι τιμές εξαρτώνται από εμάς.. όταν ο άλλος έχει S4 και πάει να παρει κατευθείαν το s5 λογικό είναι να γινεται αυτό που γινεται… με λίγα λόγια οι τιμες εξαρτώνται απο εμάς.. αν δεν αγορασουν αρκετά λιγότεροι θα πέσουν…

aris

σωστος ο Κωστας…μολις δουν οι εταιριες οτι η apple πουλαει στο χιλιαρικο για το πιο φθηνο μοντελο τοτε θα τους τρεξουν τα σαλια…

Tom

Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τους ανθρωπους που μπαινουν στην διαδικασια να γραψουν σχολια τυπου ironmanmark40. Δεν καταλαβαινω ρε φιλε ποια αναγκη σε ωθησε να γραψεις αυτο που γραφεις στο σαιτ το οποιο το γραφεις; Και γω 700 ευρω παιρνω τι θα πρεπε να μπαινω σε καθε σαιτ που ασχολειται με τεχνολογια παιχνιδια ψηφιακη φωτογραφια κλπ και να κραζω τον κοσμο που ξοδευει λεφτα;

Mike

Εγω ως κατοχος του iphone4s συμφωνω με αυτη την ερευνα.Θελω ενα μεγαλυτερο iphone αλλα τωρα να παω να δωσω 500€ και παραπανω ειναι υπερβολη.Ειναι κριμα να μη γινεται επεκταση κινητων αυτη τη περιοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.