Έρχεται iPhone με stylus το 2019;

iphone 2019 stylus, Έρχεται iPhone με stylus το 2019;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από τη Ν. Κορέα, η Apple είναι πιθανό να κυκλοφορήσει iPhone με stylus μέσα στο 2019. Οι πηγές λένε ότι οι μηχανικοί της Apple εργάζονται ήδη στο κινητό που θα συνοδεύεται από το stylus.

Όπως αναφέρει το The Investor, η Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με διάφορους κατασκευαστές stylus για μια πιθανή συνεργασία.

Ορισμένες πηγές ισχυρίζονται ότι η Apple είναι πιθανό να πάει σε ένα supercapacitor stylus, κάτι που σημαίνει ότι θα απαιτούνταν αναβάθμιση στα Apple A chips, για να υποστηρίζουν αναγνώριση handwriting.

Η Apple δεν είναι η πρώτη φορά που θα στραφεί σε stylus, έχε ήδη το Apple Pencil, αλλά προορίζεται για το iPad Pro, δεν είναι συμβατό με κανένα iPhone.

Ακόμη είμαστε σε επίπεδο φημών και δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα αν θα δούμε iPhone με stylus, αλλά ο Steve Jobs είχε εκφράσει την αντίθεσή του. Το 2007 όταν τo stylus ήταν αρκετά κοινό, ο Jobs συνήθιζε να λέει: “if you see a stylus, they blew it”. Ωστόσο, εταιρείες όπως η Samsung με τη σειρά Note κατάφεραν να κάνουν τεράστια επιτυχία. Για να δούμε αν η Apple θα πάρει την απόφαση και αν θα πειστούν οι fans.

Διαβάστε επίσης: Apple Pencil: Πατέντες αποκαλύπτουν ότι θα υποστηρίζει τα μελλοντικά iPhone

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Don Mitso Mou

‘Ακόμη είμαστε σε επίπεδο φημών και δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα αν θα δούμε iPhone με stylus, αλλά ο Steve Jobs είχε εκφράσει την αντίθεσή του. Το 2007 όταν τo stylus ήταν αρκετά κοινό, ο Jobs συνήθιζε να λέει: “if you see a stylus, they blew it”.’

Μου κάνει εντύπωση πως ένα “τεχνολογικό site” εξακολουθεί να αναπαράγει μια διαστρεβλωμένη ιστορία, φυσικά με σκοπό τα extr clicks. Ο Jobs ποτέ δεν καταφέρθηκε αρνητικά έναντι των stylus σαν αξεσουάρ (όπως πχ στο note). Αυτό στο οποίο έκανε φοβερή επίθεση και λογικό για την εποχή, είναι στο UI βασισμένο σε stylus. Είναι δυο εντελώς διαφορετικά πράγματα.

Βέβαια εγώ τα λέω εγώ τα ακούω.

Καλά κλίκς

giorgosgek

και το note στην ουσια βασισμενο στο πενακι ειναι , γι’αυτο βγαινει , το λεει και το ονομα του , note για να σημειωνεις. Καταλαβαινω τι λες , αλλα ο Jobs ηταν λαθος εν μερει, το θεμα ειναι να γινεται σωστη υλοποιηση , σε καθε τι που γινεται , αλλιως πηγαινει απατο , αυτο εκανε παλια η apple , αυτο κανει η samsung και το note , ακολουθουν κι αλλα. Τι καλυτερο απο ενα κινητο να τα συνδιαζει ολα, τα κινητα οπως τα ειχε οραματιστει ο Jobs και το πενακι που μπορει να το θεωρουσε ξεπερασμενο, αλλα το οραματιστηκε καποιος αλλος, ειδε τις δυνατοτητες, σε τι βολευει. Γιατι κακα τα ψεμματα , κινητα με πενακι ηταν πανακριβα και τα επαιρναν επαγγελματιες , αυτα τους βολευαν , αυτα τα ατομα βρισκουν παρηγορια στο note πλεον και αχρηστο να ειναι , δεν σε ενοχλει , ενσωματωνεται μεσα , απλα εχει κατι παραπανω σε περιπτωση που το χρειαστεις . Περιμενω να δω mate 10 pro με ανυπομονησια.

Agnostos13

Τα πενάκια που υπήρχαν πριν το iPhone (για τα οποία έλεγε ο Jobs) ήταν για να χειρίζεσαι τις resistive touchscreen που αν έβαζες το δάχτυλο πάταγαν αλλού για αλλού.
Άλλη φιλοσοφία από το Apple Pen που είναι για ακρίβεια στις design apps ή το S Pen που λειτουργεί ως remote controller.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.