iPhone X Caviar με 300 διαμάντια Ρωσίας και τιμή 34.200 ευρώ

iphone x caviar διαμάντια, iPhone X Caviar με 300 διαμάντια Ρωσίας και τιμή 34.200 ευρώ

Για όσους θέλουν να έχουν ένα διαφοροποιημένο κινητό από αυτά που λανσάρουν οι κατασκευαστές και να ξεχωρίσουν από την πλειοψηφία, η Caviar έχει πάντα τη λύση αρκεί να έχεις να διαθέσεις μερικές χιλιάδες ευρώ.

Συνήθως παίρνει ήδη ακριβές ναυαρχίδες στις οποίες τοποθετεί πολύτιμα υλικά και τις διαθέτει για τους λίγους που έχουν και θέλουν να ξοδέψουν εξωφρενικά ποσά.

iphone x caviar διαμάντια, iPhone X Caviar με 300 διαμάντια Ρωσίας και τιμή 34.200 ευρώ

Πρόσφατα είδαμε ότι πήρε το 1000 δολαρίων iPhone X, ενσωμάτωσε ηλιακό πάνελ στην πλάτη και το έκανε διαθέσιμο για όσους θέλουν να φορτίσουν το κινητό τους με ηλιακή ενέργεια, ως iPhone X Tesla με τιμή 4700 δολάρια.

iphone x caviar διαμάντια, iPhone X Caviar με 300 διαμάντια Ρωσίας και τιμή 34.200 ευρώ

Σήμερα λανσάρει τη νέα έκδοση iPhone X Imperial Crown καλυμμένη με πάνω από 300 πολύτιμους λίθους και το χρυσό οικόσημο της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Η τιμή του είναι στα 34.200 ευρώ για τα 64GB.

Στην πλάτη υπάρχουν 344 διαμάντια διαφορετικού μεγέθους, μια σειρά από 14 μεγάλα ρουμπίνια και μια χρυσή πλάκα με τον δικέφαλο αετό.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giorgaras

Προτιμω να παρω ενα σπιτι και ενα αυτοκινητο με τα λεφτα αυτα χαχαχα μπορει να μεινει και καμια 500αρα να παρω δωρο στην κοπελια μου

KnightRider

Με 34.000€ καλύτερα να πάρω μια DSLR φωτογραφική – Tascam DR05 για ηχογράφηση – ένα Android κινητό πχ Galaxy S ή Xperia Z σειρά – ένα αυτοκίνητο και τα υπόλοιπα 30.000€ να έχω στην άκρη και να μην χρειάζεται να δουλεύω για 5 χρόνια (να μην ξοδεύω πάνω από 400€/μήνα).

Enzo

Minimal αισθητική!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.