iPhone X: Αναλυτής εκτιμά πως θα αποφέρει κέρδη για χρόνια στην Apple

iPhone X αναλυτής κέρδη χρόνια Apple, iPhone X: Αναλυτής εκτιμά πως θα αποφέρει κέρδη για χρόνια στην Apple

Η Apple φαίνεται να έχει πετύχει διάνα με την κυκλοφορία του iPhone X, το οποίο σημειώνει μόνιμα ανοδική πορεία στην αγορά. Ήδη υπάρχουν αναφορές για 15 εκατομμύρια πωλήσεις τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας, ενώ πριν λίγες ημέρες, την περίοδο Black Friday – Ευχαριστίες, ήταν το κινητό με τις περισσότερες ενεργοποιήσεις.

Με την διάθεση για το smartphone να ισορροπεί, αργά αλλά σταθερά, με την ζήτηση, ο ένας αναλυτής μετά τον άλλο διαφοροποιούν τις αρχικές τους προβλέψεις, ανεβάζοντας τους αριθμούς υπέρ της Apple. Συγκεκριμένα, ο αναλυτής της επενδυτικής τράπεζας Piper Jaffray, Michael Olson, εκτιμάει πως εξαιτίας του X, το Cupertino θα μπει σε μια “χρόνια τροχιά κερδών” και όχι σε έναν απλό “υπερ-κύκλο” εσόδων που ήταν η αρχική εκτίμηση και συνέβαινε όλα αυτά τα χρόνια. Εν ολίγοις, το επετειακό smartphone της εταιρείας αναμένεται να της αποφέρει κέρδη για χρόνια και όχι απλώς για τους επόμενους μήνες.

iPhone X αναλυτής κέρδη χρόνια Apple, iPhone X: Αναλυτής εκτιμά πως θα αποφέρει κέρδη για χρόνια στην Apple

Ο Olson συνέχισε λέγοντας πως η ζήτηση για το iPhone X μέσα στην επόμενη χρονιά, καθώς και για τους νέους συνεχιστές του κατά το Φθινόπωρο του επόμενου έτους, σε συνδυασμό με την ανάπτυξη του ενδιαφέροντος γύρω από την επαυξημένη πραγματικότητα (AR) με την οποία η Apple ασχολείται αρκετά, θα κρατήσουν μακριά για πολύ καιρό την ανάγκη της εταιρείας να απαντήσει στο ερώτημα / πρόβλημα “Τι έρχεται μετά;”. Ουσιαστικά, ο Olson θεωρεί πως το χαρτί που έπαιξαν οι Αμερικάνοι με τα ARKit για επαυξημένη πραγματικότητα και iPhone X για ένα φουτουριστικό smartphone με εντελώς διαφορετικό design, ήταν ένας “άσος στο μανίκι”.

Τελικά φαίνεται πως το Cupertino απεδείχθη για άλλη μια φορά επιτυχημένο στις κυκλοφορίες της χρονιάς. Μπορεί τα iPhone 8 / 8 Plus να έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα, όλα τα υπόλοιπα προϊόντα του κατασκευαστή όμως έχουν μεγάλη ζήτηση, ακόμα και το HomePod που δεν βρίσκεται σε στάδιο μαζικής διάθεσης. Άλλος ένας χρόνος μοιάζει απόλυτα επιτυχημένος για την Apple. Θα αλλάξει αυτό ποτέ…;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΝΙΚΟΣ

9/10 Άρθρα για την Apple : Αναλυτής ειδικός (όχι παίζουμε!) εκτιμά -προβλέπει – υπολογίζει κλπ κλπ κλπ.. Κάπου κουράζει νομίζω.

giannis

Αυτήν την στιγμη στην αρχική του techblog έχει 3 άρθρα για την apple και 3 για την samsung. Τα υπόλοιπα αφορούν άλλες εταιρίες και ειδήσεις πέραν των smartphone. Μάλλον έχεις μία μικρή εμπάθεια.

thanos

Το κινητο εχει απίστευτα χαρακτηριστικά αλλα το μεγάλο ατού ειναι το design που όμοιο δεν υπαρχει στον ανταγωνισμό οσο και αν ποναει τους haters που θα κράζουν αιώνια και θα χαίρονται νομίζοντας πως κατι είπαν!!!

wave

Είναι λογικό το Χ πουλάει παγκοσμίως σαν τρελό καταρρίπτοντας συνέχεια τα ρεκόρ με συνέχεια ανοδικές τάσεις. έχει κάνει τα εκατομμύρια πωλήσεις να μοιάζουν τραπουλόχαρτα!

Theo

Εε εντάξει είμαστε και έξυπνοι εδώ.. Δεν θα πηδησουμε στο Apple wagon αν βάζετε 10 άρθρα την ημέρα σχετικά με την Apple.

NikosAr

Θα τρελαθούμε τελείως …. την ανακάλυψη δεν κατάλαβα ακόμα πραγματικά ( χρήστης συσκευών της Apple) ρητορικό είναι το ερώτημα δεν περιμένω απαντήσεις των σχολιαστών εδώ !

Apostolos

Το τηλέφωνο δεν είναι κακό απλά υπάρχουν καλύτερα.
Το μόνο μπράβο που πρέπει να πάρει η απλ είναι για το πολύ καλό μάρκετινγκ

giannogeorge

Το μεγάλο ατού είναι το ντιζάιν, χαχαχαχαχαχαχα!

Βασιλης

Το κινητό Κύκλωπας….Που αν το αφήσεις στο τραπέζι κάνει τραμπάλα…..πάχος midrange συσκευής και τιμή διαμερίσματος…..Καλά να πάθουμε…Το κεφάλι κάτω και δουλειά από τα χαράματα για τα αφεντικά…..ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.