iPhone X: Επίσημα με Face ID και τιμή από 999 δολάρια

Eπίσημα παρουσιάστηκε το iPhone X, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες για την εμφάνιση και τα χαρακτηριστικά του όπως η αναγνώριση προσώπου και η bezel-less οθόνη. Oι προπαραγγελίες για την Ελλάδα θα ξεκινήσουν στις 27 Οκτωβρίου ενώ οι πωλήσεις στις 3 Νοεμβρίου.

Update: Αυτές είναι οι επίσημες τιμές Γερμανίας
iPhone X 64GB – 1149 ευρώ
iPhone X 256GB – 1319 ευρώ

Τιμές Αγγλίας
iPhone X 64GB – 999 λιρες Αγγλίας
iPhone X 256GB – 1149 λιρες Αγγλίας

Το iPhone X έρχεται με μια νέα οθόνη Super Retina HDR OLED 5,8 ιντσών, ανάλυσης 2436×1125 pixels και πυκνότητας 458ppi, η οποία είναι η υψηλότερη πυκνότητα σε iPhone. Η αντίθεσή του είναι 1:1000000. Η οθόνη HDR υποστηρίζει Dolby Vision και HDR10

Δεδομένου ότι απουσιάζει το home key, ο χρήστης μπορεί να αφυπνίσει την οθόνη του με ένα άγγιγμα της οθόνης. Η μετάβαση στην κεντρική οθόνη γίνεται με swipe up από κάτω.

Το πλαϊνό πλήκτρο είναι επίσης μεγαλύτερο. Πλέον ο χρήστης μπορεί απλά να το πιέσει και να μιλήσει απευθείας στη Siri.

Το Face ID είναι ο πολυαναμενόμενος αναγνώστης προσώπου της Apple για το iPhone X. Η λειτουργία περιλαμβάνει πολλαπλά νευρωνικά δίκτυα. Με τη βοήθεια της True Depth κάμερας και υπέρυθρων ακτίνων χαρτογραφεί το πρόσωπο του χρήστη κι έτσι μπορεί να το αναγνωρίζει σε διάφορες συνθήκες.

Στην πράξη ο χρήστης κοιτάζει την κάμερα και ξεκλειδώνει το iPhone του. Σε αντίθεση με άλλες συσκευές δεν χρειάζεται να το κοιτάς κατάματα για να ξεκλειδώσει, αλλά γίνεται και υπό γνωνίες. Μάλιστα η Apple είναι πολύ σίγουρη για την ασφάλεια του Face ID που δηλώνει ότι η πιθανότητα κάποιος να καταφέρει να το ξεκλειδώσει είναι 1 στο εκατομμύριο.

Μάλιστα, για να κάνει το Face ID να ξεχωρίσει, η Apple επιστράτευσε και τεχνητή νοημοσύνη έτσι ώστε να σας αναγνωρίζει σε διάφορες συνθήκες (νύχτα, με γυαλιά κλπ). Η λειτουργία αναγνώρισης προσώπου θα δουλεύει και με το Apple Pay και με εφαρμογές τρίτων που υποστηρίζουν το Touch ID.

Το iPhone X έρχεται με διπλή κάμερα 12MP, με διάφραγμα f1.8 για τον ευρυγώνιο και 2.4 για τον τηλεφακό καθώς και Dual OIS. Επίσης διαθέτει Quad-LED TrueTone flash. Η μπροστινή κάμερα έχει ανάλυση 7MP. Ο χρήστης μπορεί να τραβάει εικόνες καθορίζοντας το φως. Σύμφωνα με την Apple, το portrait lightning έχει το ίδιο αποτέλεσμα με φωτισμό επιπέδου στούντιο. Ακόμη, η κάμερα έρχεται με καλύτερη σταθεροποίηση για βίντεο και δυνατότητα καταγραφής βίντεο 4K μέχρι 60fps και δυνατότητα καταγραφής σε slow motion στα 1080p μέχρι 240fps

Χάρη στην κάμερα που χρησιμοποιεί το iPhone X, ο χρήστης μπορεί να επωφεληθεί και των περιβόητων Animoji, δηλαδή τρισδιάστατα emoticons, τα οποία όμως προσαρμόζονται στις εκφράσεις προσώπου του χρήστη και “έρχονται στη ζωή”.

Για chip το iPhone X έρχεται με το A11 Bionic, το οποίο είναι βελτιστοποιημένο για τεχνητή νοημοσύνη και διαθέτει 6 πυρήνες με 4 efficiency οι οποίοι είναι 70% ταχύτεροι από το Α10 Fusion και 2 performance, οι οποίοι σύμφωνα με είναι 25% ταχύτεροι. Επίσης το νέο τσιπ υπόσχεται 30% καλύτερες επιδόσεις στα γρααφικά.

Η χωρητικότητα του iPhone X θα είναι 64GB και 256GB.

Όσον αφορά στην μπαταρία του, το iPhone X, σύμφωνα με την παρουσίαση, διαρκεί 2 ώρες παραπάνω από το iPhone 7. Να σημειωθεί ότι και το iPhone X υποστηρίζει την ασύρματη φόρτιση μέσω του ανοιχτού προτύπου Qi.

Το iPhone X είναι κατασκευασμένο από γυαλί και έρχεται με φινίρισμα από χειρουργικό ατσάλι στα πλαϊνά, είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη και θα διατίθεται σε space gray και ασημί. Το iPhone X θα ξεκινά από 999 δολάρια για την έκδοση των 64GB.

iphone X τιμή, iPhone X: Επίσημα με Face ID και τιμή από 999 δολάρια

iphone X τιμή, iPhone X: Επίσημα με Face ID και τιμή από 999 δολάρια

iphone X τιμή, iPhone X: Επίσημα με Face ID και τιμή από 999 δολάρια

iphone X τιμή, iPhone X: Επίσημα με Face ID και τιμή από 999 δολάρια

iphone X τιμή, iPhone X: Επίσημα με Face ID και τιμή από 999 δολάρια

iphone X τιμή, iPhone X: Επίσημα με Face ID και τιμή από 999 δολάρια

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

57 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Fotis

Χάλια.

john prepoudis

ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ.

socratis84

Το άρθρο σχετικά με την οθόνη δεν αναφέρει το βασικότερο οτι η οθόνη είναι oled και οτι ειναι με 3d touch κανονικά

True

Ωραιο κινητακι,εγινε καλη δουλια αλλα πολυ υπεκτιμημενο! Αμα ειναι να δωσεις 1000 ευρω τουλαχιστον να το αγορασεις,τι να πω! Ασε που το face ID ψιλομα&%/α φαινετε!

Κωνσταντίνος

Μαρεσει που αγχωνόμουν μην είναι πολύ δελεαστικό το Χ και δεν πάρω το 8 τελικά. Απαίσιο. Στην παρουσίαση ο Craig την πρώτη φορά δεν κατάφερε καν να το ξεκλειδώσει με το πρόσωπο του. Δεν ξέρω, πάντως εγώ δεν έχω καθόλου εμπιστοσύνη στο FaceID. Ίσως μεταπειστω με τον καιρό, αλλά η ιδέα του να ξεκλειδώνει μόνο με αυτό τον τρόπο και να μην υπάρχει home button μου φαίνεται απίστευτα άβολη και μη πρακτική. iPhone 8 Plus για μένα φέτος.

Παναγιώτης

Παιδιά απορία το εχώ. Στο κρεβάτι με απόλυτο σκοτάδι κάτω από το παπλωμα στης κρύες νύχτα του χειμώνα τι κάνουμε; πρέπει να βγούμε από το πάπλωμα να κάτσουμε στον κωλο και να βάλουμε το κινητό μπροστά στην φάτσα μας; επίσης απόκριες τι κάνουμε; ξεβαφομαστε για να ξεκλειδώσει; αααα γμς της γυναίκες τι παίζει; με τόσο στοκο που βάζουν πάνω τους μόνο το βράδυ θα της αναγνώριζει την ημέρα άκυρο 🙂

Αλέξανδρος

Το καλύτερο και πιο ανατρεπτικό iPhone ήταν το iPhone 4, όλα τα υπόλοιπα πατάτες! Με αποκορύφωμα αυτό βέβαια. Αντικειμενικά τα iPhone είναι για νεόπλουτους – νεόπτωχους χρήστες ή για wanna be επιχειρηματίες. Άνθρωπος που πραγματικά παθιάζεται με την τεχνολογία και όχι απλά για ένα μηλαράκι (φαγωμένο κιόλας) θα επιλέξει το οποιοδήποτε άλλη μάρκα παρά αυτό το έκτρωμα

Fotis

Αυτο η το 8 plus ας άρεσε περισσότερο;

ChristossOriginal

Μας εδειξαν πώς να ξεκλειδωνεις το τηλεφωνο χωρις κουμπι, κατι που το κανουν τα Xperia και οι χρηστες τους απο το 2013. Μαλιστα. Καμερες που-ακομη-προεξεχουν ασχημα (Samsung σε παιρνει και εσενα η μπαλα εδω). Αχ βρε Sony…αχ! Είναι κρίμα πραγματικά.

socratis84

Από ότι είδα στην παρουσίαση δουλεύει σε απόλυτο σκοτάδι και όταν φοράς γυαλιά.. Επίσης έχει machine learning και με το καιρό μαθαίνει το πρόσωπό σου και καταλαβαίνει τις αλλαγές αν αφήσεις γένια η ξυριστείς.. Το face id απλά μαμάει..

Chris_BMW

Ωραίο !
Για πρώτη φορά ανυπομονώ να το πάρω . Αν κ για κανα 6 μηνο ακόμα με βλέπω με το 6s ..
Τηλεφωνάρα με τα ολα της …και έχει και 3D Touch..

georgerapp

σαν αναγνώριση προσωπου θελω να δω πως θα δουλευει.θα στελνει υπερυθρες πανω σου και θα εχει 3δ το προσωπο σου οποτε λεει θα ξεκλειδωνει και με γυαλια κ με-χωρις μουσια και στο απολυτο σκότος και υπο γωνια.για να δουμε πως θα παει αυτο ειμαι περιεργος γιατι τα face id που βασιζονται απλα στην καμερα ειναι fail.

oacaptain

H Apple που πλησιάζει το 1 τρις σε αξία, και θα είναι η πρώτη πιθανότατα στον κόσμο που θα το κάνει αυτό, θα φάει ένα απίστευτο τρολλάρισμα για το Priceless fail του face ID στο live, που δεν θα έχει προηγούμενο.

Σταυριανός

Είδα live την παρουσίαση. Πιστεύω ότι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ εξέλιξη του iPhone σταμάτησε στο 5s (φήμες λένε ότι μέχρι εκείνο το μοντέλο είχε σχεδιάζει ο ίδιος ο Jobs)

To iPhone 8 είναι για κλάματα (ή για γέλια) ΑΛΛΑ το iPhone X είναι ένα βήμα πιο μπροστά από οποιοδήποτε άλλο κινητό αυτή τη στιγμή. Η οθόνη, ο Α11, η 3D αναγνώριση (πολύ διαφορετική του S8 και το note8) αλλά και οι σημαντικές βελτιώσεις σε μπαταρία, κάμερα κ.α. το καθιστούν το Νο1 ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.
Έχω την εντύπωση ότι ο Jobs θα ήτο περήφανος ξανά!

Υ.Γ. Για την τιμή δε μιλάω, μιας που για τα ελληνικά δεδομένα, με τα ίδια χρήματα αγοράζεις γκαρσονιέρα στην Κυψέλη.

georgerapp

oacaptain δεν το ειδα αλλα μηπως ηταν συσκευη που μολις ειχε bootαρει και ηθελε πρωτα το πιν πριν αρχισει να ξεκλειδωνει με face id;

Fotis

8 plus

Nikopoup

Θα προτιμούσα να μην προεξεχει τόσο η κάμερα. Ωραίο το face id αλλά η πορεία θα δείξει κατά πόσο είναι αλανθαστο και εύκολο στην χρήση.

Nickolas

Από τη μία πλευρά μου αρέσει πολύ σαν συσκευή, ωραία οθόνη, κάμερα, επεξεργαστής, τώρα πια και ασύρματη φόρτιση κλπ

Δύο πράγματα με ενοχλούν, πρώτο όσο καλό και να είναι το face id, το δαχτυλικό αποτύπωμα παραμένει πολύ πιο πρακτικό και εύκολο στο ξεκλείδωμα, δεύτερο, η σείρα από κάμερες και σένσορες που υπάρχουν μέσα στα όρια της οθόνης είναι αντιαισθητική και επίσης κατα τη διάρκεια της παρουσίασης παρατήρησα οτι όταν παίζει ένα βίντεο ή ένα παιχνίδι για παράδειγμα μοιάζει λες και διακόπτεται η οθόνη σε εκείνο το σημείο και συνεχίζεται στα άκρα δεξιά και αριστερά. Θα προτιμούσα να ήταν έξω από τα όρια της οθόνης παρα αυτό το άσχημο πράγμα.

Ε και φυσικά η τιμή θα είναι ένα αποτρεπτικός παράγοντας μαζί με το ΦΠΑ θα τα φτάσει σίγουρα τα 1.100 ευρώ.

Παπαροκας tiamat

απειρως καλυτερο το 18 :9 απο το galaxy s8 του 18,5 :9…
δε δειχνει τοσο τηλεκοντρολ οσο το samsung!

thanoik

Το iPhone X είναι από άλλο πλανήτη

Μήνας

Τεχνολογία οθόνης, ανάλυση οθόνης, μέγεθος οθόνης χωρίς να γίνεται τεράστιο, αδιάβροχο είναι η μεγάλη διαφορά που κάνει η Apple φέτος για τα κινητά της και ειναι κάτι που έλειπε, τώρα γιατί κράζετε για την τιμή που είναι στάνταρ φέτος για όλες της ναυαρχίδες και έναν νέο τρόπο ξεκλειδωματος χωρίς να το έχετε δοκιμάσει δεν καταλαβαίνω,

Nekpap

RAM γιατί δεν ανακοίνωσαν;

Salonica

Σημασία έχει ότι των Νοέμβριο θα τρέχετε όλη να πάρετε στις γυναίκες σας να της πάρετε το καινούριο iPhone για δωράκι Χριστουγέννων

One

Το θεωρώ απαράδεκτο να βάζεις το κινητό κοντα στο πρόσωπο και να το κοιτάς για να ξεκλειδώσει. Πιστεύω οτι το Face ID ήταν ενα Plan B, γιατι πρωταρχικός στόχος ηταν να μπει το ξεκλείδωμα πανω στην οθονη, αλλα επειδη η τεχνολογία ειναι ακόμα σε αρχικό στάδιο διάλεξαν αυτο.

Εμφανισιακά μου αρέσει το 8 περισσότερο απο το Χ λογω του οτι το πανω μερος με τους αισθητηρες κοβει την οθονη και δεν βολευει για να παρακολουθεις βιντεο.

H Oled οθονη φαινεται να εχει ακριβη χρωματα αλλα θα ηθελα να δω συγκριτικα για να κρινω.

Εγω αν ηταν να επιλεξω αναμεσα στο 8 και το Χ, θα επέλεγα το 8 που ειναι φθηνότερο και πιο σίγουρο στη χρήση, και θα περίμενα να ωριμάσει η τεχνολια των bezeless με Oled οθόνη και να μπει ο αισθητηρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθονη, αντι να ξεκλειδώνεις με αισθητήρες που δεν ειναι βολικοί.

Τασούλα

Χάλια… προσπαθεί να γίνει S8 αλλά δεν…

Kourkoubas

Πρώτη τιμή στη γερμανία για το IPHONE X 64GB 1150 euro σύμφωνα με το GSMARENA .

H Γερμανία έχει 19% ΦΠΑ . Άρα στην Ελλάδα του 24% πάει στα 1210 ευρώ.

Παπαροκας tiamat

αν ειχαμε απορια τοσο καιρο για το φυσικο κουμπι της bixby και την εμμονη της samsung σε αυτο, τωρα μας εφυγε….

τα πρωτοτυπα του iphone x με το φυσικο κουμπι για τη siri που ταν διαθεσιμα μηνες τωρα δημοσιως ,ηταν και στη samsung πολυ πιο πριν…

δυστυχως ομως για τη samsung, apple δε θα γινει ποτε …

alex

Αν αυτό το κινητό ήταν άλλης εταιρείας πάντως, δε θα ασχολούμασταν καθόλου..

Konstantine

Σε μαύρο δε βγαίνει; Πέρσι μας τα πρήξανε & τώρα ούτε για δείγμα…!

χρηστος

Ενα essential phone με μεγαλυτερα bezels στο πανω μερος. Το τηλεφωνο ειναι εντελως ασσυμετρο, σε σχεση με την bezelless σχεδιαση του S8 ή του V30. Δεν το λες ασχημο αλλά ουτε και το πιο ομορφο. Απο χαρακτηριστικα ξεχωριζει ο επεξεργαστης βεβαια ενω θετικο οτι αντεγραψαν το διπλο OIS του Νote 8. Πολυ ακριβη συσκευη για την Ελλαδα (σγρα 1150και για την αρχικη εκδοση). Αρνητικο στην παρουσιαση οτι το πολυ-διαφημιζομενο Face ID δεν λειτουργουσε (!) και αρνητικο επισης οτι εβγαλαν τον αισθητηρα δακτυλικου αποτυπωματος. Αν εξαιρεσεις τον wow factor λογω των isheeps, του εξαιρετικου μαρκετινγκ και της -επιτελους- αλλαγης σχεδιασης, δεν προσφερει κατι νεο σε σχεση με Android κινητα των τελευταιων 2 ετων. Για τα iPhone 8 δεν σχολιαζω…

Ιωάννης jb

Οθόνη που κόβεται στο πάνω μέρος..
Πίσω κάμερα που πετάγεται 750 μέτρα έξω από τη συσκευή..
Τιμή ίσα με δύο μισθούς..
Αυτό που βλέπω είναι τραγικό..
Ο Steve θα βγει από το τάφο του απόψε ρε βλάκες.. Θα έρθει εκεί στο κάμπους και θα πάρει κεφάλια!
4 χρόνια το ίδιο design;;
Καλά δε ντρέπεστε λίγο;;
Τι μας πουλάτε τα δυνατά χαρακτηριστικά που όταν τα έβαζαν οι άλλοι εσείς δε τα θέλατε..;
Όποιος τα πάρει αυτά τα εκτρώματα είναι για μπατσες

alexandros

παπαροκα σοβαρα τωρα?και την oled γι αυτο την εβαλε η samsung πριν δεκα χρονια βρε επειδη ηξερε οτι θα τη βαλει η apple κομπλεξικε φανμποι.καλα για το οτι προτιμας το 18:9 απο το 18,5:9 που σε ιντσες μεταφραζεται κατι σε 0,014νανομετρα απλα γελασε και ο στιβ τζομπς να ξερεις.christos original η καμερα στο s8 δε προεξεχει καθολου νιωσε λιγο.και τελος παναγιωτη κατω απο το κρεβατι το χειμωνα μεσα στη κουβερτα γυρισμενος αναποδα τρωγοντας κοτοσουπα και εχοντας καλτσον στο κεφαλι απλα πατα το pin ρε αγορι μου. στα του κινητου μετα τις εξηγησεις στους κλασσικους πρηχτες το τηλεφωνακι απλα τα σπαει,δε ξερω τι αλλο μπορει να περιμενε καποιος με τη τεχνολογια που εχουμε αυτη τη στιγμη.η apple πρωτη φορα τα εδωσε ολα ρε αχαριστοι κι ας ειμαι fan της samsung.οθοναρα!με τα πιο μικρα περιθωρια,ναι οκ ειναι σπαστικο εκεινο το μαυρο πανω αλλα δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη τεχνολογια για να μπουν αορατοι αισθητηρες και καμερα τι να κανουμε τωρα καπου επρεπε να μπουν.ποιοτητα κατασκευης,ταχυτητα,φοβερη καμερα,ασυρματη φορτιση,αδιαβροχοποιηση,και ενα face id αιχμη τεχνολογιας απιστευτο απλα.το αντιστοιχο που εχω στο s8 και ειναι 10 φορες υποδεεστερο ειναι πολυ ωραιο οποτε αυτο πιστευω θα τα σπαει.απλα ανοιγεις το τηλ και ξερει οτι εισαι εσυ θεικο.και… Συνέχεια »

Αναργυρος

Eιμαι κατοχος του 6s απο την ημερα που βγηκε και ο μονος λογος που το αγορασα στην τοτε τιμη του 680 ευρω τα 16gb ηταν επειδη ηταν πολυ μπροστα απο την εποχη του απο την αποψη specs.Πραγματικα ακομα και σημερα μετα απο μια σφαιρικη αποψη και μετα απο την παρουσιαση των προιοντων της Αpple δεν θα αναβαθμισω φετος για τους εξης λογους: 1)Λογω σχεδιασμου και υλικων.Ακομα και το καινουργιο iphone X εχει το ιδιο καλουπι που ακολουθει η apple απο το iphone 6 του 2014.Επισης προτιμω το μεταλλο απο το γυαλι. 2)Μπορει να αναβαθμιστηκαν σχεδον τα παντα απο Iphone 7,δηλαδη cpu,gpu,καμερες και ανθεκτικοτητα στο νερο αλλα απο τοτε δεν ηταν κατι που θα με εκανε να πω ουαου το πηγαν αλλου.Εξαλλου το οτι θα υπηρχαν αναβαθμισεις σ αυτα ηταν αναμενομενα.Ακομα και τωρα το iphone 6s εχει πολυ καλη καμερα και απιστευτα γρηγορο επεξεργαστη που οσες φορες και να το χρησιμοποιησα ποτε δεν με απογοητευσε. 3)Η καινουργια οθονη ναι μεν ειναι τρομερη,οπως και το face ID,αλλα πολυ φοβαμαι οτι ακομα και μετα το πρωτο 6μηνο σιγουρα θα υπαρξουν προβληματακια και bugs στις καινουργιες χειρονομιες που κανεις υπο την ελειψη του touch ID.Και μιας και μιλησαν ολοι για το face ID και… Συνέχεια »

Chris_BMW

Απο τα 30 σχόλια τα 20 ειναι απο haters..
Δεν το έχω ξανά δει πουθενά αυτό πραγματικά ..
Ο άλλος λέει αν ήταν άλλης εταιρείας δεν θα ασχολούμασταν καθόλου …

Το κινητό ειναι ο,τι καλύτερο κυκλοφορεί για κάποιον που αρέσκεται στο περιβάλλον του iOS ,θα κάνει πιστεύω ρεκόρ πωλήσεων παρόλο την τιμή του , θα εκτοξεύσει την μετοχή κ τα κέρδη της Apple στο θεό και Ελλάδα δεν το βλέπουμε πριν τα Χριστούγεννα με τίποτε όμως …
Εμένα με εντυπωσίασε παρα πολυ (είχα καιρό να εντυπωσιαστώ τόσο απο ένα τηλέφωνο ) μου άρεσε παρα πολυ ο νέος τρόπος ξεκλειδωματος και είμαι σίγουρος πως θα λειτουργεί άψογα κ κάτω απο όλες τις συνθήκες .(Τα ίδια λέγαμε κ για το Touch ID τότε οταν πρωτοβγήκε κ τωρα ξαφνικά ειναι οτι καλύτερο .. Οταν απο του χρόνου ολα τα android θα ξεκλειδώνουν με τον ίδιο τροπο τα ξαναλέμε ..) και μάλλον θα ειναι το επόμενο μου τηλέφωνο ..
Τα υπόλοιπα που γράφονται ειναι ολα να χαμε να λέγαμε …
Υ.Γ Video 4K στα 60 fps …Αν έβαζε και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz στην οθόνη oπως στο I pad pro 10.5 θα ήταν πραγματικά το απόλυτο …

Παπαροκας tiamat

alexandros με υπερμετροπια και μυωπια στο 100 σχολιαζεις….
δλδ το note και το s8 δεν σου φαινονται πολυ ,μα πολυ πιο μακροστενα και τηλεκοντρολ απο το iphone?….

Iωαννης καλα αγορι μου,μη κανεις ετσι! μη το παρεις εσυ αν δε σαρεσε….ασε τους 100.000.000 αλλους να το παρουν μεχρι να κανει νεο ρεκορ….

θυματα! η apple ειναι αλλη φαση!….χτυπαει παλαμακια και ολοι μα ολοι χορευουν !….

oacaptain

@georgerapp φίλε τι να σου πω δεν ξέρω, αλλά στο YouTube γίνεται χαμός με τα σχόλια στα βίντεο που το δείχνουν, και αν ήταν έτσι όπως λες ο παρουσιαστής δεν το ήξερε?, η άλλη συσκευή γιατί δεν ήταν το ίδιο. Τι ξέρουμε όμως εμείς, απλά ήταν το αποκορύφωμα και έχασα μιάμιση ώρα από την ζωή μου για καινοτομίες που τελικά δεν ήρθαν. Η Apple έκανε τη αρχή αλλά ακολουθεί πλέον, και δεν μπορεί να περάσει μπροστά.

Παπαροκας tiamat

#chris bmw νομιζω εβαλε 120hz αλλα στο απλο iphone 8 με την ips…

στο oled iphone x δε μπορουσε να βαλει διοτι κατασκευαστρια της οθονης αυτης ηταν η samsung…

CAMERA με διπλο ois και 4Κ στα 60 frames , slow motion στα 1080p….

ολο το android απο αυριο θα αρχισει να χορευει στους ρυθμους που υπαγορευει η APPLE …..

alexandros

παπαροκα σορρυ που δεν εχουμε μπεζελ στο πλαι φιλε 4 χιλιοστα στο s8 και σορρυ επισης που δεν υπολογιζουμε στις ιντσες μια κομμενη οθονη κατα το 70%απο τις καμερες κτλ.επισης κολλητε δεν εχει καμια πρωτοπορια αυτο το κινητο εκτος απο την οθονη της samsung οποτε η samsung χορευει μια χαρα με τα 2 δις που πηρε απο την apple και η apple την ευχαριστει.

Chris_BMW

Παπαροκα μακαρι να έβαζε αλλα όχι .. αυτό που έκανε στην ips των 8 κ 8+ ειναι να βάλει το true tone Display του I pad pro όχι όμως κ τον ρυθμό ανανέωσης ..
Ίσως βεβαια να το κάνει του χρόνου ή μπορει κ καθόλου καθότι η οθόνη ειναι μικρή για να το καταλάβεις .Παντως στο I pad pro που το δούλεψα πραγματικά τα 120hz ειναι μαγεία .. Το κάνει απίστευτα smooth ….

wave

Ένα κινητο όνειρο ρε φίλε ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ APPLE αχ. Ποιότητα κατασκευής, υποστήριξη, αναβαθμίσεις, οθονάρα, ανέπαφη τεχνολογια ξεκλειδώματος και πληρωμων ακόμα και στο σκοτάδι, animoji που γίνονται avatar, augmenting reality με ενημερώσεις σε ρεαλιστική απεικόνιση τοπίου, νεες ρυθμίσεις πορτρέτου επαγγελματικής φωτογράφισης, πανίσχυρος επεξεργαστής. Τί σεξουαλικό αντικείμενο του πόθου έβγαλες ΜΩΡΗ ΤΡΕΛΑ!

alex

Ο παπαροκάς τρολλαρει, μην τσιμπάτε ρε..Τώρα ο Chris_BMW μπορεί να τα λέει και σοβαρά οτι εντυπωσιάστηκε από αυτό το κινητό αλλά γενικά γελάει ο κόσμος..Τώρα αν εσύ λες hater όποιον κάνει κριτική σε ένα κινητό τηλέφωνο, ψάξε να βρεις και τι είναι το isheep…
Κατά τα άλλα ας ηρεμήσουμε όλοι γιατί πέρα από τον ομολογουμένως μη εντυπωσιακό σχεδιασμό-και μιλάω για το Χ, τα άλλα είναι ακριβώς ίδια με περυσι- μπορεί πχ να έχει πάρα πολύ καλή κάμερα.Αλλά αυτό θέλει real world test για να το δούμε..

Kosss

Egw eimai fun tou android alla prepei na paradextw oti auth th fora h apple megalourghse

bezilys

Βλέπω αυτο το κινητό και απορώ με αυτούς που λένε για την Sony όλη την ώρα δεν έχει ωραίο σχεδιασμό και ότι είναι σκέτο έκτρωμα?! Ε αυτό τι είναι τώρα?ε πραγματικά χάλασε και η Apple παρασύρθηκε από την μόδα του bezeles Design ιδού το αποτέλεσμα, άμα βάλεις αυτό το κινητό δίπλα στο se, το se είναι κόσμημα μπροστά του!

dimitris

παπαδες τα καινουργια iphones χριστουγεννα να εχει παει το x κανενα 1000 ευρω να πουλησουμε το se να κουμποσουμε και τα υπολιπα και μετα παπαδες……αφου κανω πρωτα των ελενχο απο κοντα εννοειτε μετα scroutzomagaza και δεν ειμαι καλα!!!

Dimitris

Δηλαδή αν κοιμάμαι και κάποιος πάρει το κινητό μου και το βάλει μπροστά στο πρόσωπο μου αυτό θα ξεκλειδώνει;

John

Θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο το X αλλά τόσο η κάμερα που βγαίνει πολύ εξω όσο και τα bezels που είναι με μικρά άλλα όχι τόσο μικρά όσο σε S8 και V30 τελικά το χαλάνε πολύ. Με τα 8 και 8 Plus δεν νομίζω ότι αξίζει να ασχολείται κανείς , τεράστια bezels , ξεπερασμένος σχεδιασμός , γενικά μια από τα ίδια.

Nio

Πολύ ωραίο κινητό. Άρα αυτό είναι το κανονικό αιφον και τα 8αρια είναι των φτωχών. Μια ναυαρχιδα δεν είναι η πολιτική της.?? Τα 8αρια δεν είναι… Τεσπα. Αυτή η συσκευή ξέφυγε επιτέλους από το πιο απαίσιο design που παραδόξως έχει πουλήσει περισσότερο. Φαντάσου με αυτό τι νεφρά θα πουλήσει ο κόσμος. Μέχρι και ο Chris θα πουλήσει την BMW τού και θα αλλάξει το nickname του..

Kostasν

Εντάξει αντικειμενικά το design είναι μια άσχημη αντιγραφή των s8, v30. Ή οθόνη χαμηλότερης ανάλυσης από το s8, το v30 και χωρισ αυξηση ποιοτητασ εικονασ οπωσ το s8. Η κάμερα και ο επεξεργαστής πιστεύω θα είναι τέλειοι. Ή ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΗ! ΔΕΝ ΔΟΎΛΕΨΕ ΟΎΤΕ LIVE ΤΟ FACE ID. Θεωρώ πλέον ότι υπάρχουν καλύτερα android τηλέφωνα κάποτε δεν περίμενα να φτάσουμε στο σημείο η apple να αντιγράφει τη samsung, lg…

sannad

Η αλήθεια είναι πως παρόλο που δεν είμαι Iphonακιας, το συγκεκριμμένο το θεωρώ τουλάχιστον up to date και όμορφο. Για μένα δεν προσφέρει κάτι παραπάνω από τον ανταγωνισμό είναι στα ίδια όμως τουλάχιστον. Το face id εμένα δεν με τρελαίνει όπως ούτε το fingerprint παλιότερα, όχι γιατί δεν τα θεωρώ καινοτόμα, αλλά γιατί δε γουστάρω να έχουν τα βιομετρικά μου στοιχεία εταιρείες σαν κι αυτές στη βάση δεδομένων τους. Το μόνο απαγορευτικό για μένα είναι η τιμή σε σχέση με αυτά που χρειάζεται ο μέσος άνθρωπος από ένα κινητό αλλά και το IOS που κάθε μέρα ανακαλύπτω και κάτι ακόμα που δεν μπορείς να κάνεις σε σχέση με το Android. Αυτά.

Παναγιώτης

Τι γίνεται σε περίπτωση που θέλουμε να δούμε το κινητό για τυχόν ειδοποιήσεις; αυτό δεν γίνεται χωρίς να ξεκλειδώσει σωστά; όλο mαkακίες καθόλου πρακτικό. Το iPhone 11 δεν βλέπω να έχει face ID

tester

Ρε σεις μην τρελένεστε…το iX είναι ένα κορυφαίο κινητό (επιτέλους) απο την Apple. Δεν το θεωρώ ούτε καλύτερο, ούτε χειρότερο απο το S8 και το V30, κάπου χάνει και και κάπου κερδίζει το καθένα. Γέλασα πολυ με το fail του FaceID στην παρουσιάση αλλά θα φτιαχτούν αυτά και θα δουλευει μια χαρά. Προσωπικά, απο θέμα hardware, εμφάνισης κτλ προτιμώ το V30 απο τους άλλους δυο ανταγωνιστές.

GiorgosM.

Κάθε χρόνο και μια κωλοτούμπα…ξεπέρασαν και τον Τσίπρα…ένα έρμο λογισμικό τους απέμεινε μονάχα…

Enzo

Απλά δεν υπάρχει η συσκευή! Για άλλη μια φορά η Apple απέδειξε πόσο μπροστά είναι. Το face id για να το έβαλαν στην συσκευή τους ειναι δεδομένο ότι θα δουλεύει άψογα. Αυτά που με προβληματίζουν είναι δύο:
1. Η τιμή. Παραείναι ακριβό. Το πρόβλημα λύνεται αν το αγοράσεις 1 χρόνο μετά
2. Ασύρματη φόρτιση. Θεωρώ ότι αν το κινητό έχει θήκη δεν θα μπορεί να φορτιστεί ασύρματα.

Πιστεύω ότι σε 1 χρόνο και βάλε θα αλλάξω το 7άρι μου με το Χ.

ΝΙΚΟΣ

Τίποτα νέο, τίποτα ουσιώδες. Παιχνιδάκια AR και emojis φατσούλες για να παίζουν τα παιδάκια.
Ότι κράταγε η Apple από υπάρχουσα τεχνολογία ,τα έδωσε μαζεμένα. Ασύρματη – επαγωγική φόρτιση με fast charge , amoled, ,bezel less.
Αλήθεια , εάν έβγαζε ο Andy Rubin το essential μετά από το Χ , θα μαζευόσασταν σας αγέλη και θα σκούζατε για αντιγραφή κτλπ .Τώρα μούγκαφον.
Υ.Γ Που είναι ο εποχές που ειρωνευόσασταν τα benchmarks και τα πολυπύρηνα ,λέγοντας πως αυτά είναι χαζομάρες και το Ios είναι νεράκι ,για επαγγελματίες και δεν θέλει βαρύ hardware?

888morfeas

Oποίος αποτυχημένος θα το παρει θα ειναι αξιος της μοίρας του το 3d scaning ειναι οτι τελειότερο εχει εφεύρει η νεα ταξη πραγματων οπως ελεγε και ο σνουντεν οι άνθρωποι ειναι σαν ζομπι δεν νοιάζονται που ολες οι καμερες θα τον αναγνωρίζουν με ακρίβεια 99%και δεν θα μπορουν να εχουν ποτε ιδιωτική ζωη με ολα αυτα τα συστήματα

antonis

τι 1319 ρε παιδια το τερματισαν!! μη ξεχνιομαστε, για ενα κινητο μιλαμε! τι περισοτερο απο καποια αλλα κανει? το faceid? οκ..

spazyjay

Μετά το δακτυλικό αποτύπωμα τώρα θα έχουν κ το πρόσωπο σας ,σε λίγο καιρό μαζί με το κινητό θα μπαίνει και τσιπ στο δέρμα για τον απόλυτο έλεγχο ..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.