iPhone X: Πόσο αντέχει σε γρατζουνιές + bend test [video]

Η κυκλοφορία του iPhone Χ έγινε Παρασκευή 3 Νοεμβρίου και μιας και μιλάμε για ένα από τα πιο πολυσυζητημένα κινητά της χρονιάς, ήταν αναμενόμενο ότι πολύ σύντομα θα βλέπαμε τα καθιερωμένα test αντοχής.

Πόσο αντέχει το 1000 δολαρίων κινητό της Apple σε γρατζουνιές, σε φωτιά αλλά και στο δημοφιλές πλέον bend test; Τις απαντήσεις έρχεται να δώσει το YouTube κανάλι JerryRigEverything. Το iPhone X είναι κατασκευασμένο από γυαλί και μέταλλο (frame από ατσάλι). Η οθόνη ξεκίνησε να γρατζουνιέται στο επίπεδο 6 όπως οι περισσότερες ναυαρχίδες, αλλά δεν παθαίνει τίποτα από αντικείμενα όπως νομίσματα ή κλειδιά.

iphone x bend test, iPhone X: Πόσο αντέχει σε γρατζουνιές + bend test [video]

Το ίδιο συμβαίνει και με την πλάτη, όπου η Apple έχει τοποθετήσει πλαστικό για να το προστατέψει από το να σπάσει αν πέσει κάτω. Στη περίπτωση που σπάσει η πίσω πλευρά, το κόστος αντικατάστασης είναι στα 550 δολάρια.

Όσο για το περίφημο bend test, το iPhone X τα πήγε εξαιρετικά καλά.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bezilys

Τέτοια κινητά ούτε σε 5 εκατοστά δεν τα αφήνεις να πέφτουν!!!!

Antonis

Το ειδα χθες απο κοντα και επαιξα μαζι του περιπου μια ωρα…Προσωπικη μου γνωμη,απογευτευση το iPhone Χ…Αν θελετε να με ρωτησετε κατι και μπορω να απαντησω θα το κανω..

Chris P

Αν δειτε το βιντεο ο JerryRigEverything λεει πως αν σπασει το πισω γυαλι , η επισκευη κοστιζει 549 δολαρια… συν τα 999…. Η Apple που κανει τα παντα για τους πελατες της…

Giorgio

Antonis έχω το iPhone 7 κ θελω να αναβαθμίσω τα Χριστούγεννα στο x.. Θα ήθελα να μου πεις την άποψή σου πραγματικά χωρίς διάθεση τρολλαρισματος..

Antonis

Καλησπερα Giorgio…Φυσικα να σου πω την γνωμη και εννοειται δεν εχω κανενα λογω να τρολλαρω…Να τονισω οτι δεν ασχοληθηκα μαζι του για 5 λεπτα αλλα τουλαχιστο μια ωρα…Αρχικα να πω οτι δεν μου αρεσε καθολου η εξωτερικη εμφανιση του κινητου και κυριως η πισω πλευρα η οποια απο κοντα ειναι πιο ασχημη απ’οτι ειναι στις φωτο….Μπροστα δεν μου αρεσε καθολου ετσι οπως εχουν κανει το πανω μερος της οθονης..Σε καποιες σελιδες στο ιντερνετ οταν μπηκα παρατηρησα οτι η οθονη αλλαζει σε κατι σαν αναλογια 16:9 δηλαδη μαυριζει το πανω αριστερο και δεξιο τμημα της οθονης δηλαδη τα σημεια που βρισκονται ο παροχος δικτυου και τα εικονιδια μπαταριας κλπ….Η οθονη φυσικα σαν amoled ειναι η σημαντικοτερη προσθηκη στο X την οποια και βρηκα εξαιρετικη με παρα πολυ καλη ευκρινεια αλλα και φωτεινοτητα και ιδιας ποιοτητας με τις καλυτερες οθονες amoled της Samsung…Οσον αφορα τωρα την πρακτικοτητα του κινητου χαλαστηκα πολυ καθως ειμαι φαν ολων των κινητων που εχουν home button κατω απο την οθονη και το πως αυτο βολευει εμενα προσωπικα για τις διαφορες λειτουργιες..Στο X πλεον δεν υπαρχει..Οποτε ολο το κατω μερος της οθονης λειτουργει με gestures κινησεις δηλαδη πλεον δεν παταμε καποιο κουμπι για να παμε στην αρχικη οθονη… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.