iPhone X: Με λίγο μεγαλύτερη μπαταρία από iPhone 8 Plus & 3GB RAM

iphone x battery ram, iPhone X: Με λίγο μεγαλύτερη μπαταρία από iPhone 8 Plus & 3GB RAM

Το iPhone X ανακοινώθηκε επίσημα νωρίτερα μέσα στον μήνα μαζί με τα iPhone 8 και iPhone 8 Plus, αλλά θα κυκλοφορήσει μέσα στον Νοέμβριο. Η Apple είναι γνωστό ότι δεν αρέσκεται στο να αναφέρει αριθμούς στις επίσημες ανακοινώσεις, οπότε κάποια χαρακτηριστικά τα μαθαίνουμε αργότερα.

Το επετειακό iPhone X πέρασε για πιστοποίηση από την κινέζικη TENAA, όπου μαθαίνουμε την μπαταρία και τη μνήμη RAM που έχει βάλει μέσα η Apple.

Αν και το iPhone X είναι πιο compact από το iPhone 8 Plus, η μπαταρία του είναι ελαφρώς μεγαλύτερη από εκείνη του iPhone 8 Plus, στα 2716mAh, ενώ το Plus έχει μπαταρία 2675mAh. Αυτό που μένει να δούμε είναι αν η AMOLED οθόνη είναι ενεργειακά πιο αποδοτική από την LCD.

Όσο για τη μνήμη RAM, αυτή είναι στα 3 GB, όπως και στο iPhone 8 Plus.

iPhone 7 μπαταρία 1960 mAh μνήμη RAM 2GB
iPhone 8 μπαταρία 1821 mAh μνήμη RAM 2GB
iPhone 7 Plus μπαταρία 2900 mAh μνήμη RAM 3GB
iPhone 8 Plus μπαταρία 2675 mAh μνήμη RAM 3GB
iPhone X μπαταρία 2716 mAh μνήμη RAM 3GB

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris_BMW

Πολυ καλη μπαταρία για το μέγεθος της συσκευής ,το πάχος της αλλα κ δεδομένο οτι όλη η οθόνη έχει αισθητήρες πίεσης .. (Αυτός κατα την Apple ήταν ο λόγος που το 6s αν και πιο παχη απο το 6 κατα 0,2mm είχε λίγο μικρότερη μπαταρία .
Πιστεύω οτι την μερα ακόμα κ με βαριά χρήση θα τη βγάζει ..
Για να δούμε ..

Γιώργος Κ.

Οι led όμως καταναλώνουν πολύ μπαταρία στο άσπρο και είναι battery efficient στα μαύρα. Ας φτιάξει πρώτα τη σταθερότητα του νέου της λογισμικού γιατί μέχρι στιγμής έχει αρκετά bugs κτλ. Ναι ξέρω θα μου πείτε αρχή είναι ακόμη, αλλά τότε γιατί έχουν τόσες εκδόσεις beta? Ας ελπίσουμε να το διορθώσει και σύντομα

Chris_BMW

Ισχύει αυτό Γιώργο .. Δυστυχώς παρόλο που φέτος το iOS είχε τις περισσότερες beta εκδόσεις η τελική έκδοση έχει κάποια θεματάκια κυρίως σε θέματα ταχύτητας κ απόδοσης αλλα και του Multitasking..
Είδα συγκριτικό όπου το 7 plus κυριολεκτικά ” νικούσε ” κατα κράτος το 8 plus σε ταχύτητα όχι μονο στο άνοιγμα εφαρμογών αλλα κ στην επεξεργασία video και φωτογραφιών το 8 παρόλο τον πολυ δυνατότερο επεξεργαστή ήταν αρκετά πίσω σε σχέση με το 7 ενω παράλληλα έκανε reload σχεδόν τις μισές εφαρμογές .. Και μιλάμε για δυο σχεδόν ίδια τηλέφωνα σε χαρακτηριστικά κ λειτουργικό .

Πιστεύω στο σημείο αυτό πως η Apple έχει ρίξει όλο το βάρος στο Χ (του οποίου το iOS 11 έχει παραμετροποιησεις σε σχέση με τα δυο φθηνότερα αδέρφια του ) και για πρώτη φορά στην ιστορία της έχει ανοίξει 4 διαφορετικά μέτωπα όσον αφορά το iOS ..
Δεν δικαιολογώ τίποτα γιατι εφόσον βγάζεις κ κοστολογείς το 8 κ 8 plus κοντά στο χιλιάρικο θα πρέπει να εισαι άριστη σαν εταιρεία προς τον καταναλωτή . Τα οποία προβλήματα θα πρέπει να διορθωθούν άμεσα αν θέλεις να θεωρείσαι κορυφή ..Ειδάλλως ας μην τα έβγαζες ..

Agnostos13

@Chris_BMW:
Τα 7αρια ειχαν public testers…τα 8 οχι! Υπομονη…

NtinosMD

Ενεργειακα πιο αποδοτικη δεν νομιζω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΑΝΤΑ να ειναι η κατα 41mah πιο ενισχυμενη μπαταρια ανεξαρτητα αν ειναι lcd vs amoled. Ο λογος υπαρξης τοτε του plus ποιος θα ητανε εαν το Χ θα υπερτερει σε μπαταρια αλλα κ θα φερνει ιδια καμερα με το plus ? Η διαφορα στα φραγκα ειναι λυσιαστικα ανυπαρκτη σε τετοια τιμολογιακη κατηγορια …κ πας αμεσως στο Χ προφανως κ αφηνεις στην απ εξω το plus. Αυτο βεβαια με την προυποθεση οτι θα εχει το Χ καλυτερη αυτονομια – κατι που δεν το θεωρω , αλλα πιστευω περισσοτερο στο σεναριο οτι απο αποψης αυτονομιας θα ειναι το Χ μεταξυ των δυο 8αριων με τη χαμηλοτεη να την εχει προφανως το μικρο 8αρι κ τη μεγαλυτερη το plus. Καλο θα ητανε να υπηρχε ουσιαστικα ενα μικρο αιφονι με fullhd οθονη ( αντι του se ) και το μεγαλο το Χ.

Γιώργος Κ.

Chris έχεις δίκιο αλλά τι να κάνουμε; Θα περιμένουμε. Λογικά θα το φτιάξουν και σύντομα. Είδα κι εγώ το συγκριτικό που είπες και το 8 ήταν λες και ήταν άλλο κινητό με το 11άρι πάνω

Darth

Chris_bmw
Με βαριά χρήση (4g με χαμηλό σήμα φως τέρμα 100% τοποθεσία Bluetooth κλπ ανοιχτά και σε χρήση και να βλέπεις video σε κάνα YouTube και να κάνεις browsing καμία συσκευή δεν βγάζει μέρα και με 5000 μπαταρία,)

almir

iPhone X μπαταρία 2716 mAh κ οθονη oled, νομιζω οτι ειναι πολυ λιγο…

Chris_BMW

@Darth

Εννοείτε .. Αν όλη την ημέρα το κινητό δουλεύει οπως το περιέγραψες δεν την βγάζει .. Μάλλον η βαριά χρήση για εμένα ειναι λιγάκι διαφορετική λοιπόν καθότι το κινητό το δουλεύω οπως το περιέγραψες πλην όμως δουλεύω κιόλας ..
Στο σπίτι δε το κινητό το αφήνω κ δουλεύω η ταμπλετ η λαπτοπ ..

manosz

Η καλύτερη λύση είναι να έχεις ένα φτηνό ταμπλετ στο σπίτι κ να αφήνεις το τηλ στην άκρη Όπως είπε ο από πάνω..Κ δν στραβώνεσαι κ προστατεύεις κ την μπαταρία του κινητού σου..

Chris_BMW

Η αλήθεια είναι πως η μπαταρία είναι υπεραρκετη για το οικοσύστημα ios. Σπίτι που δουλεύω σε projects του τμήματος R&D της BMW hellas δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα θέμα μιας και η εναλλαγή συσκευών από το iphone μου στο mac i7 μου και στο ipad pro μου είναι πανευκολη. Μόνο που θα ήθελα ηταν να έχω το apple pencil μου να δουλεύει στο mac pro μου για projects στο autocad και σχεδιασμό αναρτήσεων των νέων μοντέλων bmw m2 και m4 που έχω αναλάβει από την εταιρεία μου.

Chris

2,26mAh/dollar.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.