iPhone X: Το Face ID είναι η λειτουργία που απολαμβάνουν περισσότερο οι χρήστες

Apple iPhone X Face ID, iPhone X: Το Face ID είναι η λειτουργία που απολαμβάνουν περισσότερο οι χρήστες

Έρευνα της Strategy Analytics καταδεικνύει ότι το Face ID είναι η λειτουργία που απολαμβάνουν περισσότερο οι χρήστες στο iPhone X.

Η έρευνα που ανέλυσε αξιολογήσεις από 568 ανθρώπους που αγόρασαν αμέσως το iPhone X (τους λεγόμενους early adopters), οι οποίες προέρχονται από μεγάλες αλυσίδες λιανικής, βρήκε ότι η κάμερα του iPhone X αποτελεί βασική κινητήρια δύναμη μεταξύ των θετικών αξιολογήσεων και συγκεκριμένα η εμπρόσθια κάμερα, η οποία δίνει τη δυνατότητα στη νέα λειτουργία του Face ID. Να σημειωθεί ότι στο σύνολο οι early adopters βαθμολογούν τη συσκευή με 4,64 στα 5 αστέρια.

Τα βασικά ευρήματα της έρευνας περιλαμβάνουν:
• Η αναβαθμισμένη εμπρόσθια κάμερα TrueDepth της Apple, επιτρέπει νέες δυνατότητες ασφαλείας και χαρακτηριστικά επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented Reality) μέσω του Face ID και των Animoji. Το καταναλωτικό συναίσθημα είναι ιδιαίτερα θετικό όσον αφορά στο Face ID.
• Θετικό είναι το καταναλωτικό συναίσθημα και για την οθόνη και την μπαταρία. Το 80% περίπου των αξιολογήσεων για αυτά τα κύρια χαρακτηριστικά είναι θετικό, αν και η κάμερα φαίνεται να υπερτερεί στις καρδιές των καταναλωτών.
• Η αξιοπιστία της εταιρείας φαίνεται επίσης να παραμένει σημαντικός παράγοντας καθώς το iPhone σαν μάρκα φαίνεται να έχει πιστή πελατειακή βάση, η οποία θα εξακολουθήσει να αγοράσει αυτά τα προϊόντα.

Ο Adam Thorwart, Επικεφαλής Αναλυτής και συντάκτης της έκθεσης σχολίασε: “Συνολικά, οι early adopters που αγόρασαν το iPhone X είναι ικανοποιημένοι με τη συσκευή. Ο συνδυασμός του καταναλωτικού συναισθήματος για τα χαρακτηριστικά της συσκευής και της φήμης της Apple βοηθά ώστε το iPhone να αποτελέσει ένα ξεχωριστό προϊόν στην αγορά Smartphone των ΗΠΑ”.

O Kevin Nolan, Αντιπρόεδρος UXIP δήλωσε: “Το iPhone X έχει αναβαθμίσει σχεδόν κάθε βασικό χαρακτηριστικό της συσκευής για αυτό είναι λογικό οι καταναλωτές του να είναι ευχαριστημένοι με τη συσκευή. Οι αναβαθμίσεις στην κάμερα είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτες. Είναι ενδιαφέρον να δούμε πως θα αντιδράσουν οι άλλοι κατασκευαστές στις καινοτομίες που έφερε η Apple με αυτή τη γενιά του iPhone”.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

Απολαμβανουν με κριτηριο τι ? το γεγονος οτι απλα συμβιβαζονται με την ελλειψη δακτυλικου αποτυπωματος και δεν εχουν αλλη επιλογη ( περα απο τη κλασσικη εισαγωγη του 5ψηφιου κωδικου ασφαλειας ) σε safety feature ? αν ειχε και το touch-id και καταληγαμε παλι στο ιδιο συμπερασμα. τοτε θα λεγαμε οτι οντως, ναι, εχει ακριβεια το συμπερασμα οσο αφορα το face-id. Οταν γινονται τετοιες δηλωσεις καλο ειναι να φιλτραρεται απο τον καθενας μας χωρια τετοιου τυπου δηλωσεις…. τουλαχιστον το οφειλουμε στους εαυτους μας , εαν θελουμε να αποκαλουμαστε συνειδητοποιημενοι καταναλωτες …

almir

Αυτό εδω δείχνει το αντίθετο
https://www.gizmochina.com/2017/12/22/iphone-x-slammed-racist-chinese-users/

NikosAr

Θα αντιδράσουν, αντιγράφοντας …

Theo

Μα δεν έχουν και κάτι άλλο.. Έστω ένα μοτίβο ας πούμε.

Παναγιώτης

γιατι ειχε και αλλη?

Chris _BMW

Πωωωω πραγματικά έλεος σε κάθε άρθρο της Apple .. Έχει ένα χαρακτηριστικό κ τους ρώτησαν ποιο απο αυτά τους εντυπωσίασε περισσότερο .. Τι θέλατε να απαντήσουν ..
Και στην τελική δακτυλικό αποτύπωμα έχουν τα τηλέφωνα απο το 2013 λίγο πολυ όλοι αυτοί που τα σκασαν για το Χ (αν όχι όλοι ) είχαν εμπειρία ξεκλειδωματος της εκάστοτε συσκευής που είχαν με αποτύπωμα ..Άρα μπορούν να συγκρίνουν .
Τέλος να υποθέσω πως όλοι εσείς οι προλαλήσαντες οταν πάτε σε ένα εστιατόριο και σας ρωτάνε αν σας άρεσε το πιάτο απαντάτε γιατι έφαγα απο τα αλλα …
Τι άλλο θα διαβάσω

micr0g

Και γω το γρήγορο touch id στο Mate 10 pro

Christos

@micr0g Με την κάμερα πως τα πάει το mate 10 pro δυνατό;

Λουκάς

Καλημέρα και καλές γιορτές εύχομαι σε όλους !
Το iPhone X όταν το είδα σε βίντεο και στην παρουσίαση μ ήταν Ε τέλος αδιάφορο δεν μ άρεσε δεν ξέρω 6χρονια χρήστης iPhone πες ότι έχω συνηθίσει το κουμπί και θέλω να το έχω , πήγα λοιπόν σε ένα κατάστημα μόλις ήρθε Ελλάδα. Α το δω από κοντά,Τπτ δεν άλλαξε η εντύπωση για το κινητό ήταν η ίδια με αυτή που είχα όταν το είδα στην παρουσίαση .. αδιάφορο, πανάκριβο,και για εμένα όχι εύχρηστο ! Το μόνο που με άφησε με το στόμα ανοιχτό ήταν η κάμερα ! Δεν έχω δει καλύτερη μέχρι τώρα .. αλλά και πάλι παιδιά είναι παρά πολλά τα λεφτά για 1α κινητό .

Chris966

Θα συμφωνήσω με τον φίλο Λουκά. Είναι μια ομολογουμένως εκπληκτική συσκευή από άποψης hardware, τεχνικών χαρακτηριστικών, αισθητικής, αλλά και ποιότητας κατασκευής. Αυτά τα στοιχεία από μόνα τους θα μπορούσαν να είναι αρκετά για να θεωρείται το κορυφαίο τηλέφωνο αυτή τη στιγμή στην αγορά. Δεν είναι όμως..
Από άποψης σχεδίασης (πολύ σημαντικό κατά τη γνώμη μου) και ευχρηστίας (αφαίρεση σημαντικών πληροφοριών από την κεντρική οθόνη) υστερεί σημαντικά!
Και αν για το δεύτερο αρκεί μια απλή αναβάθμιση, για το πρώτο χρειάζεται φαντασία και τόλμη για κάτι πραγματικά ξεχωριστό στο (άμεσο) μέλλον..
Όταν λέγεσαι APPLE και κοστολογείς πανάκριβα όλα σου τα προιόντα, πόσο μάλλον το Χ, οφείλεις να παρέχεις στον κόσμο ολοκληρωμένο πακέτο για να μπορεί και να δικαιολογείται αυτή η υψηλή τιμολογιακή πολιτική.

Καλημέρα σε όλους!

Rizo

Εντάξει κι εγώ να το είχα σίγουρα θα το απολάμβανα. Εδώ απολαμβάνω το iris scanner, σίγουρα θα λάτρευα και αυτό. Αλλά πιστεύω ότι αν ήμουν πριν χρήστης iphone πιο πολύ θα απολάμβανα την Amoled. Η οθόνη αλλάζει πολύ την εμπειρία χρήσης. Πιο πολύ από το unlock του κινητού που διαρκεί μια στιγμή από όλη την ώρα μετά θα κοιτάω στην οθόνη. Τα animoji κάποια στιγμή όλοι θα τα βαρεθούν λίγο ή πολύ..

giorgosgek

Δεν εχει και κατι αλλο πιο εντυπωσιακο , περι ορεξεως κολοκυθοπιτα

Agnostos13

Είμαι σίγουρος οτί όσοι κράζετε τώρα το Face ID είστε οι ίδιοι που κράζατε το Touch ID πρίν 5 χρόνια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.