iPhone X: Ξεκίνησε η παραγωγή του blush gold χρώματος;

iphone X blush gold, iPhone X: Ξεκίνησε η παραγωγή του blush gold χρώματος;

Η Apple έχει ξεκινήσει την παραγωγή μιας νέας χρωματικής εκδοχής του iPhone X σε blush gold (χρυσορόζ), σύμφωνα με διαρροές. Η φήμη για ένα τέτοιο χρώμα δεν είναι καινούρια, αλλά σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, έχει πλέον ξεκινήσει η παραγωγή του.

Η νέα πληροφορία έρχεται από τον leakster Ben Geskin, ο οποίος ανέβασε φωτογραφίες γράφοντας: «D21A – “Blush Gold” iPhone σε παραγωγή». Παρόλο που η γνησιότητα των φωτογραφιών δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί, ο συγκεκριμένος leakster είναι γενικά αξιόπιστος.

iphone X blush gold, iPhone X: Ξεκίνησε η παραγωγή του blush gold χρώματος;

Αυτή τη στιγμή το iPhone X είναι διαθέσιμο σε λευκό και space grey. Με δεδομένο ότι ήδη υπήρχε η αντίστοιχη φήμη, δεν είναι διόλου απίθανο να ισχύει κάτι τέτοιο. Άλλωστε πέρυσι τον Μάρτιο, η εταιρεία ανακοίνωσε την κόκκινη έκδοση του iPhone 7 και iPhone 7 Plus.

Η φήμη ήθελε τη χρυσορόζ έκδοση να κυκλοφορεί κατευθείαν με την ανακοίνωση της συσκευής, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε, ίσως λόγω μικροπροβλημάτων στην παραγωγή. Μια νέα χρωματική επιλογή όμως ίσως ωθήσεις τις πωλήσεις του iPhone X.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Stefan

Το περίμενα αυτό το χρώμα θα το παραγγείλω όταν έρθει με το καλό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS iPhone

iOS 18: Όλα τα νέα για την εφαρμογή Αριθμομηχανή

Η Apple, με το iOS 18, θα αναβαθμίσει αξιοσημείωτα την εφαρμογή Αριθμομηχανή και ετοιμάζει σημαντική ενοποίηση με την εφαρμογή Σημειώσεις.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Slim: Το νέο σούπερ λεπτό iPhone θα έρθει με μία μόνο κύρια κάμερα

Η Apple φημολογείται ότι θα σταματήσει να κυκλοφορεί το iPhone Plus από το επόμενο έτος και θα το αντικαταστήσει με το iPhone 17 Slim.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 17: Με οθόνη LTPO και μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης 120Hz

Προτού η Apple προλάβει να κυκλοφορήσει τη σειρά iPhone 16, έχουν ξεκινήσει να κυκλοφορούν αρκετές φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17.

Smartphones Apple iPhone

iPhone SE 4: Φήμες ότι έρχεται με οθόνη OLED, κάμερα 48MP και πολλά άλλα στις αρχές του 2025

Το iPhone SE τέταρτης γενιάς θα προσφέρει μια σειρά από σημαντικές αναβαθμίσεις σε σχέση με το τρέχον μοντέλο, σύμφωνα με τον Ice Universe.