Το iPhone X πουλάει καλύτερα από τα iPhone 8 / 8 Plus

iPhone X πουλάει καλύτερα iPhone 8 8 Plus, Το iPhone X πουλάει καλύτερα από τα iPhone 8 / 8 Plus

Η Apple φέτος παρουσίασε τρία smartphones-ναυαρχίδες, κάτι που έκανε για πρώτη φορά στην σύντομη ιστορία των κινητών συσκευών της. Εκτός των iPhone 8 / 8 Plus, η εταιρεία ανακοίνωσε και την κυκλοφορία του φουτουριστικού, επετειακού iPhone X.

Παρά το γεγονός πως η τελευταία πρόταση της εταιρείας είναι και η πιο ελκυστική, αρκετοί αναλυτές είχαν τις αμφιβολίες τους για την επιτυχία της. Ο λόγος είναι το τσουχτερό ποσό που καλούνται να πληρώσουν όσοι θέλουν το iPhone X, που στην χώρα μας ξεκινάει από τα 1200 ευρώ. Όμως, το iPhone 8 Plus κοστίζει 980 ευρώ, δηλαδή 220 ευρώ λιγότερα. Όσον αφορά το μικρότερο iPhone 8, εκείνο ξεκινάει από τα 860 ευρώ. Είναι λογικό λοιπόν να αναμένει κανείς αρχικά πως τα δύο “8άρια” θα πουλούσαν περισσότερο…

iPhone X πουλάει καλύτερα iPhone 8 8 Plus, Το iPhone X πουλάει καλύτερα από τα iPhone 8 / 8 Plus

Σύφμωνα με μια εταιρεία ονόματι Mixpanel, εκείνη κατάφερε να συλλέξει δεδομένα από εφαρμογές του developer kit του iPhone X και να καταγράψει τον ρυθμό υιοθέτησης τόσο του ίδιου, όσο και των iPhone 8 / 8 Plus. Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν πως το iPhone 8 υιοθετείται με ρυθμό 2.78%, ο μεγάλος του αδελφός με 3.59%, ενώ το επετειακό X με 4.76%, αποδεικνύοντας πως παρά την υψηλή τιμή, ο κόσμος πάντοτε συγκλίνει προς το καλύτερο μοντέλο. Πρόκειται για μια σημαντική επιτυχία της Apple που μαζί με την πορεία του X στην αγορά, βλέπει και τα έσοδα της να είναι μονίμως ανοδικά.

Πλέον το Cupertino έχει καταφέρει να ισορροπήσει την ζήτηση με την διάθεση του iPhone X, αργά αλλά σταθερά, σε πολλές αγορές της υφηλίου. Η εταιρεία φαίνεται να κέρδισε το στοίχημα του νέου σχεδιασμού, του διαφορετικού τρόπου χρήσης και του υψηλού κόστους, βλέποντας το X να τα πηγαίνει καλύτερα από τα άλλα δύο iPhones της χρονιάς. Μένει να δούμε την πορεία του φουτουριστικού κινητού απέναντι στους Android ανταγωνιστές.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
thanos

Το κινητο ειναι οντως φοβερό, αλλα προσωπικά δε μπορώ να δωσω δυο μισθούς μου. Σιγουρα υπαρχουν συσκευες σε χαμηλότερη τιμή με παρόμοια χαρακτηριστικά αλλα μη γελιόμαστε η ποιότητα, το design και γενικά όλη συσκευή ειναι ασυναγώνιστη!!!

Rizo

Ας μην γελιόμαστε, η ποιότητα, το design και όλη η συσκευή δεν είναι ασυναγώνιστη!!
Τι σημαίνει ασυναγώνιστος??
ασυναγώνιστος:
“ο εκτός συναγωνισμού, που δεν μπορεί κανείς να τον συναγωνιστεί”
Η ποιότητα υπάρχει και αλλού. Το design υπάρχει επίσης και αλλού. Και γενικά όλη η συσκευή είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ, αλλά όχι ασυναγώνιστη! Η τιμή του μπορεί.. Υπάρχουν και άλλες εξαιρετικές συσκευές. Και απο Huawei, Google και απο Samsung ακόμα και απο OnePlus.
Και πουλάει καλύτερα γιατί ΕΠΙ 4 χρόνια βγαίνει το ίδιο σχέδιο. Να το επεξεργαστούν αυτοί που κράζουν τις εταιρίες που βγάζουν συσκευές με μικρο-αλλαγές. Όπως κράζουν την Sony η οποιά μια χαρά αλλαγές κάνει στην σχεδιασή της και δεν βλέπουν τώρα την Apple που πουλάει συσκευή copy-paste με 980€!
Ασυναγώνιστος εθισμός να “σκάσεις” 1000αρικο (στο 8Plus) -κυριολεκτικά- για λίγο καλύτερη κάμερα και επεξεργαστή (σε σχέση με κάποιο προγενέστερο).
Και τέλος πριν 1 μήνα εδώ ήμασταν και λέγαμε πόσο χάλια πωλήσεις κάνουν τα 8άρια! Και μας πλασάρουν… επιτυχία που πουλάει καλύτερα το Χ.. Αυτό έλειπε να πουλάει χειρότερα.

Nic21

Λογικό, αφού είναι το μόνο καινούργιο κινητό της εταιρείας…. Πραγματικά όσο υπέροχο έκανε το Χ , τόσο αδίκησε τα 8ρια….

tolis

ποιοτητα δεν υπαρχει αλλου
desing δεν υπαρχει αλλου
τιμη δεν υπαρχει αλλου
μπορεις να το πεις ανετα ασυναγωνιστο

Giorgosgek

Rizo πες τα , αλλες εταιρειες και ειδικα οι κινεζοι ,χρησιμοποιουν καλυτερα υλικα , που η apple δεν προκειται να μπει ποτε στον κοπο να το κανει, μια φορα αλλαξε μεταλλο επειδη λυγιζε και εφαγε το κραξιμο τη ζωης της , το παρουσιασε κι αυτο σαν καινοτομια , ελεος πια με το σανο που τρωτε.

Δημήτρης Βετσόπουλος

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι το έχω προ πληρώσει από τις 24 Νοεμβρίου και ακόμη δεν το έχω δει. Μου είπαν ότι θα το έχω πριν τα Χριστούγεννα αλλά δεν το πιστεύω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.