iPhone X: Οι παραγγελίες ξεπέρασαν τις προσδοκίες της Apple

iphone x orders, iPhone X: Οι παραγγελίες ξεπέρασαν τις προσδοκίες της Apple

Η διαδικασία για τις προ-παραγγελίες του πιο πολυσυζητημένου iPhone των τελευταίων ετών, ξεκίνησε εχθές σε 55 χώρες, μεταξύ των οποίων και Ελλάδα (δείτε ελληνικές τιμές) και η προσμονή για την έλευσή του φαίνεται πως ήταν μεγαλύτερη απ΄όσο περίμενε και η ίδια η Apple.

Αν και η επίσημη κυκλοφορία του είναι προγραμματισμένη για τις 3 Νοεμβρίου, δεν είναι πολλοί αυτοί που θα το πάρουν τότε. Στις περισσότερες χώρες ο χρόνος παράδοσης έχει ανέβει στις 5-6 εβδομάδες, που σημαίνει ότι όσοι το παραγγείλουν, θα το παραλάβουν μέσα στον Δεκέμβριο.

Στις 3 Νοεμβρίου η Apple θα διαθέσει κάποια κομμάτια του iPhone X, σε φυσικά καταστήματα, αλλά έχει προειδοποιήσει ότι όποιος το θέλει θα πρέπει να φτάσει νωρίς, μιας και δεν θα διαθέσει πολλά κομμάτια.

Αν και η Apple έχει πάρει εδώ και καιρό την απόφαση να μην ανακοινώνει πλέον αριθμούς προ-παραγγελιών των iPhones, φαίνεται να είναι αρκετά ενθουσιασμένη για την μεγάλη ανταπόκριση των χρηστών στο iPhone X και επισημαίνει ότι η ζήτηση είναι μεγαλύτερη από αυτή που περίμενε. Στην ίδια δήλωση, επισημαίνει πως κάνει ότι μπορεί για να φέρει το “επαναστατικό νέο προϊόν”, στα χέρια όσων το θέλουν, όσο πιο σύντομα γίνεται.

Η ακριβής επίσημη δήλωση: “We are thrilled to be taking orders for iPhone X, the future of the smartphone. We can see from the initial response, customer demand is off the charts. We’re working hard to get this revolutionary new product into the hands of every customer who wants one, as quickly as possible. We will keep accepting orders online, and iPhone X will be available at Apple retail stores on Friday, November 3 starting at 8 a.m., as well as from our carrier and retailer partners around the world”.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bezilys

Τρεχάτε κόσμε να προλάβετε το ζεστό ψωμί!

Kassandros

Σε λίγο οι τιμές των ναυαρχιδων θα πάνε στα 2000…..Καλά κάνουν οι εταιρείες, αφού τα κορόιδα υπάρχουν!

Petros

Ετσι έλεγαν και για το iPhone 8 και φαγαν τα μούτρα τους

Theo

Κλασικά μάρκετινγκ..μάρκετινγκ..μάρκετινγκ. Κούρασε πλέον η apple..

JohnWave

Εγώ πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλά στις πωλήσεις το Χ. Και κάνει μπαμ εμφανισιακά σε σχέση με τα προηγούμενα μάπα designs της Apple και για πρώτη φορά υιοθετεί oled οθόνη και fast charging. Αυτά τα 3 στοιχεία νομίζω μπορούν να πείσουν αυτούς που αγοράζουν iphone να κάνουν τη μετάβαση στο Χ παρακάμπτοντας το θέμα της αισχροκέρδειας της Apple. Πιο τρελό θεωρώ το να πάρει ένας κάτοχος iphone 5/6/7 το 8άρι παρά το να δώσει παραπάνω χρήματα για να πάρει το Χ. Εξάλλου νομίζω πως στο εξωτερικό στις ανεπτυγμένες χώρες η τιμή του Χ δεν θα έχει τόση επίδραση στο μυαλό του καταναλωτή όσο θα έχει πχ σε χώρες όπως η δική μας.

giannis

Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι δύο φίλοι μου, που κορόιδευαν τις τιμές άρχισαν να το σκέφτονται και χαλαρά θα το τσιμπήσουν με το νέο έτος.

χρηστος

@johnwave ποια γρηγορη φορτιση; την φερνει επειτα απο 3 χρονια και πρεπει να παρεις και εξτρα φορτιστη; Αν ειναι δυνατον. Οσο για την νεα εμφανιση, κι αυτη ηρθε μετα απο 4 χρονια και κανετε σαν τρελοι. Ο,τι θελει σας κανει η Apple. Αν το X το πωλουσε 2000, παλι θα το περνατε. Οι περισσοτεροι απο εσας εχετε τεχνολογικη ημιμαθεια ή απλα θελετε να εχετε το μηλαρακι στο χερι. Επισης η oled οθονη που αναφερεις (φευ μετα απο 5 χρονια και αφου τα κανονικα εχουν ακομα την παλια) ειναι και παλαιοτερης γενιας. μπεεεε

Agnostos13

@χρηστος:
Φανατικός hater ή πληρωμένο τρολ;

ΝΙΚΟΣ

Αιώνια ερωτήματα :
Τον Ιησού ή τον Μαμωνά?
Κιθαρίστας ή ντράμερ?
Ρονάλντο ή Μέσι?
Fan boy τελειωμένο ή μέτοχος ?

Agnostos13

@ΝΙΚΟΣ:
Το να ζεί κανείς ή να μην ζεί ξέχασες…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.