iPhone X: Ξεκίνησαν να σχηματίζονται ουρές έξω από Apple Stores

iPhone X ουρές, iPhone X: Ξεκίνησαν να σχηματίζονται ουρές έξω από Apple Stores

Έχουν ξεκινήσει να σχηματίζονται ουρές έξω από Apple Stores στην Αμερική, με Apple fans να θέλουν να πιάσουν πρώτοι στα χέρια τους το νέο iPhone X. Οι φωτογραφίες είναι από τη Νέα Υόρκη και το κατάστημα της Apple στην 5η λεωφόρο.

Με ψυγειάκια και σκηνές έχει σχηματιστεί ουρά 100 μέτρων όπως μας αναφέρει φίλος του Techblog που μας έστειλε και τις φωτογραφίες. Στη Νέα Υόρκη είναι 8 ώρες πίσω από την Ελλάδα, άρα αυτή τη στιγμή είναι μεσημέρι Πέμπτης και οι fans έχουν “πιάσει στασίδι” έξω από το κατάστημα.

Πως βάζουμε εμείς κουβάδες και εγκαταλελειμμένα μηχανάκια για να καπαρώσουμε θέση πάρκινγκ για το αυτοκίνητο, έτσι διακρίνω να έχουν βάλει και εκεί κάτι ξύλινα σκαμπό!

Στο επίσημο site της Apple και συγκεκριμένα του καταστήματος της 5th Avenue διαβάζουμε ότι την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου θα ανοίξει τις πόρτες του στις 8 το πρωί και θα μείνει ανοιχτό έως τις 12 τα μεσάχυντα της ίδιας μέρας λογικά για να εξυπηρετήσει τον κόσμο.

Το ερώτημα είναι, έχει τόσα τεμάχια iPhone Χ όσα λογικά αναμένεται να ζητηθούν;

iPhone X ουρές, iPhone X: Ξεκίνησαν να σχηματίζονται ουρές έξω από Apple Stores

iPhone X ουρές, iPhone X: Ξεκίνησαν να σχηματίζονται ουρές έξω από Apple Stores

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Fotis

Το καλύτερο κινητό!Το έχω παραγγείλει είδη!

Γιαννης

Βλαχάκη όταν γράφεις ένα άρθρο να κάνεις και λίγο έρευνα. Η Νέα Υόρκη κανονικά είναι 7 ώρες πίσω απο την Ελλάδα. Όμως αυτή τη βδομάδα είναι 6 ώρες πίσω επειδή στην Ελλάδα έχει αλλάξει η ώρα ενώ στην Αμερική αλλάζει αυτο το Σαββατοκύριακο.

didis81

Ουρές χαχα

Γιώργος Κ.

Που είναι ρε παιδιά οι ουρές;; Που είναι ο χαμός;;

χρηστος

Να χαρω εγω ουρες.. Τελοσπαντων, θα πουλησει καλα επδ βρηκαν επιτελους νεο design μετα απο 4 χρονια και νεες, επιτελους, χρησιμες λειτουργιες που τα Android εχουν 3-4 χρονια. Καλως ηρθατε στο 2016..

thanos

Αν κι εγω ειμαι fan του iPhone, τέτοιου είδους κινήσεις απο τους καταναλωτές ειναι βλακώδεις.

GiorgosT

Re narkotika pernete oloi sas ekei?
Exei 2 mpountalades pou perimenoyn kai milate gia oures?

Γιώργος

Θα συμφωνήσω και εγώ με τον thanos διότι και εγώ είμαι fan του iPhone. Δεν γίνεται να περιμένουν τόσα λίγα άτομα στην ουρά για το καλύτερο κινητό που έχει βγάλει η Apple πότε. Τι πάει στραβά με τους καταναλωτές;

bezilys

Ουρές με πασοκ-ουρές με σύριζα!!

Petros

τέτοια ουρά εχει και το ντοπερμαν του γείτονα μου

Makis

Δεν χρειάζεται να μπεις σε κανένα site για world time, το έχουν τα smartphone και το ipod πριν από το 2006 🙂

Κώστας Ζ.

@Κώστας Βλαχάκης, τι κάθεσαι και απολογείσαι… Ο μόνος λόγος που κάνουν το σχόλιο είναι για να κακολογήσουν. Ακούς εκεί ‘να κάνεις και λίγο έρευνα’. Σωπα ρε φίλος

I am

Στην Αμερική περιμένουμε για I phone x
Στην Ελλάδα περιμένουμε για κάρτα μετρό
Πόσο πιο πίσω αυτοί οι Αμερικάνοι..
Πέρα από την πλάκα αν μου περισευαν θα το έπαιρνα

giorgosgek

αυτο θα ελεγα , ουρα ειναι αυτη στο μετρο , εχω να δω ουρες, αντε απο κανα ps4 οταν βγηκε, αλλιως το 5αρι το iphone , γενικα καθε περυσι και πιο χαμος , αυτα τωρα δεν ειναι τιποτα

Στελιος

Γιάννης, μην είσαι τόσο σκληρός με τον Βλαχακη ,γιατί στην παρατήρηση που έκανες για τις ώρες διαφοράς με την Αμερική είναι ανούσια σε σχεση με το άρθρο , άμα σε κάναμε να χάσεις καμιά πτήση για Αμερική , σου ζητάω και εγώ συγνώμη. Έχουμε μάθει όλοι μας να κρίνουμε τους άλλους πιο σκληρά από τον εαυτό μας. Θα μπορούσες άπλα να κάνεις μια απλή διόρθωση. Καλημέρα σε όλους. Καλήμερα Βλαχακη.

Νίκος 08

Εντάξει Η ουρά για τέτοιο ηλιθιους λόγο, εννοείται ότι ειναι βλακεια κ απόδειξη κενότητα αλλά υπάρχουν κ χειρότερα,:Η έπαρση κ η “ξερολιαση”.
Να το παίζουμε ότι τα ξέρουμε όλα κ να θέλουμε να την πούμε στον άλλο. Ωπα ρε φίλε. 8 ώρες διαφορά; Λάθος. Το γράφεις ομβς σωστά, όχι παριστανοντας τον κάποιο κ είσαι ευγενικός χωρίς χαρακτηρισμιυς. Το λάθος σου Βλάχικη, που μας τα περνάς όλα. Που κάποιοι συνέχεια προσβάλλουν τον άλλο, κυρίως όταν δεν έχει το δικό τους κινητό. Ξεκίνα να κόβεις.

ΝΙΚΟΣ

Ο Αλέξης θα έλεγε πω πω so big tongue !!

ΝΙΚΟΣ

Λάθος. so big tail

Chris_BMW

@Κώστας Βλαχάκης

Θα το έχεις σήμερα!!! Τόσα χρονια hands on
απο I phone δεν ειχαμε ,τουλάχιστον θα μας αποζημιώσεις με την καλύτερη iOS συσκευή (κ την ακριβότερη )
Αναμένουμε …

NikosAr

@NIKOS
Πολύ σωστός … με πρόλαβες … και λίγα λες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone x

iPhone X: Έσωσε τη ζωή στρατιώτη σταματώντας σφαίρα

Πολλές φορές τα κινητά τηλέφωνα έχουν σώσει τη ζωή των ιδιοκτητών τους και όχι επειδή τα χρησιμοποίησαν για να ζητήσουν βοήθεια.

Smartphones Apple iOS iPhone 8

iOS 17: Ποια iPhone δεν θα το πάρουν φέτος

Η Apple ανακοίνωσε το νέο της λογισμικό iOS 17 στο παγκόσμιο συνέδριο προγραμματιστών της WWDC, με πολλές αξιοσημείωτες μικρές βελτιώσεις.

Software Apple Apple iOS Apple iPhone 6s

iOS 14.4: Διαθέσιμη η νέα αναβάθμιση για τα συμβατά iPhone

Η Apple έδωσε στην κυκλοφορία τη νέα αναβάθμιση λογισμικού iOS 14.4 για τις συσκευές iPhone 6s και νεότερα μοντέλα.

Software Apple iOS iPhone

iOS 14.3: Διαθέσιμη η νέα αναβάθμιση για iPhone 6s και πάνω

Ξεκίνησε και στη χώρα μας η νέα αναβάθμιση iOS 14.3, η οποία παρέχεται μέσω OTA για όλα τα iPhone 6s και πάνω.