iPhone X: Μικρότερο notch προβλέπει η Barclays στη 2η γενιά

iPhone X notch, iPhone X: Μικρότερο notch προβλέπει η Barclays στη 2η γενιά

Αναλυτές της Barclays αναφέρουν ότι το notch στο δεύτερης γενιάς iPhone X -που αναμένεται να λανσαριστεί αργότερα μέσα στο έτος- θα είναι μικρότερο από του προκάτοχού του.

Για την ακρίβεια, οι αναλυτές Andrew Gardiner, Hiral Patel, Joseph Wolf και Blayne Curtis της Barclays, εκτιμούν ότι η Apple θα ενσωματώσει το νέο σύστημα TrueDepth στα μοντέλα της, συμπεριλαμβανομένων των iPhone X 2ης γενιάς, του μεγαλύτερου iPhone X Plus, του mid-range μοντέλου 6,1 ιντσών και του iPad Pro.

Δεδομένης όμως της πολυπλοκότητας και του χρόνου που χρειάστηκε για την ανάπτυξη του εν λόγω συστήματος, δεν θεωρούν ότι το σύστημα θα έχει κάποια μεγάλη αλλαγή.

Όμως, αναμένουν να υπάρξει μια μικρή εξέλιξη, πιθανότατα στο μέγεθος, για παράδειγμα το notch να είναι μικρότερο. Κάτι τέτοιο θα βοηθούσε στην αύξηση της ζήτησης στο β΄εξάμηνο του 2018.

Ένα μικρότερο notch σίγουρα θα ευχαριστούσε κάποιους από τους χρήστες, αλλά οι προβλέψεις της Barclays δεν σημαίνει ότι θα πραγματοποιηθούν κιόλας. Προηγούμενες πληροφορίες ανέφεραν ότι το notch δεν πρόκειται να μειωθεί σε μέγεθος πριν το 2019 ή και αργότερα.

Ο λόγος για αυτό είναι ότι η Apple δεν θέλει να αντιμετωπίσει καθυστερήσεις και θα της είναι πιο εύκολο να λανσάρει το ίδιο σύστημα στα επερχόμενα iPhone της.

Τέλος, οι αναλυτές της Barclays εκτιμούν ότι η Apple εργάζεται σκληρά σε ένα οπίσθιο σύστημα TrueDepth για τα iPhone, το οποίο θα μπορούσε να διατεθεί το 2019. Ένα τέτοιο σύστημα θα μπορούσε να ανοίξει τον δρόμο για εκτεταμένες δυνατότητες augmented reality στα iPhones, όπου η Apple έχει επιδείξει ενδιαφέρον.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Theo

Δεν θα έπρεπε να υπάρχει καθόλου, τι εννοούν μικρότερο??

Μιχάλης

Εντάξει, χρόνο με το χρόνο θα καταφέρουν να το αφαιρέσουν τελείως

Θοδωρής

Το επόμενο iPhone πρέπει κυρίως να μεγαλώσει. Μπορεί να μεγάλωσε στο μήκος στην διαγώνιο, αλλά το εμβαδό τη οθόνης μίκρυνε και το καταλαβαίνεις άμα το πιάνεις στα χέρια σου.
Επίσης μπορεί τα περιθώρια να ,μην υπάρχουν πια, αλλά τα χέρια δεν άλλαξαν εργονομία, οπότε χρειάζεται μεγαλύτερη οθόνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Η Apple προχωρά την αντίστροφη ασύρματη φόρτιση για τα iPhone

H αντίστροφη ασύρματη φόρτιση είναι διαθέσιμη σε πολλά τηλέφωνα Android, με την Apple να ετοιμάζεται να τα υλοποιήσει για τις επερχόμενες συσκευές iPhone.

Business Apple featured Foxconn

Foxconn: Πωλήσεις ρεκόρ από τον προμηθευτή της Apple τον Ιανουάριο

Οι πωλήσεις της Foxconn τον Ιανουάριο σημείωσαν ρεκόρ μετά την αποκατάσταση της παραγωγής στο μεγαλύτερο εργοστάσιο iPhone στον κόσμο.

Smartphones Apple China iPhone 14 Pro

Η Apple μειώνει τις τιμές των iPhone 14 Pro στην Κίνα

H Apple μείωσε την τιμή των iPhone 14 Pro της στην Κίνα σε μια προσπάθεια με βασικό στόχο να αντισταθμίσει τη φθίνουσα ζήτηση στη χώρα.

Gear Apple Chromebook featured

IDC: Οι πωλήσεις tablet είδαν μικρή μείωση το 2022, ραγδαία πτώση στα Chromebook

Η έκθεση αγοράς της IDC για το πλήρες έτος 2022 και το τέταρτο τρίμηνο του 2022 για tablet και Chromebook δημοσιεύθηκε και τα αποτελέσματα είναι κάπως αποκαρδιωτικά.