iPhone X: Οι κάτοχοι το βαθμολογούν σχεδόν τέλειο

iPhone X κάτοχοι βαθμολογούν σχεδόν τέλειο, iPhone X: Οι κάτοχοι το βαθμολογούν σχεδόν τέλειο

Το iPhone X έχει μονοπωλήσει τις ειδήσεις των τεχνολογικών ειδησεογραφικών πρακτορείων παγκοσμίως, από την ημέρα ανακοίνωσης του μέχρι σήμερα. Μπορεί η συσκευή να παραμένει δυσεύρετη σε πολλές αγορές, σε κάποιες άλλες όμως το διαθέσιμο απόθεμα ανταποκρίνεται στην υψηλή ζήτηση.

Η επετειακή συσκευή της Apple έχει διχάσει την κοινή γνώμη, κυρίως λόγω της τσουχτερής τιμής της, αλλά και του εντελώς διαφορετικού design από εκείνο που ακολουθούσε ο κατασκευαστής τα τελευταία χρόνια. Όπως και να έχει, αμέτρητοι αγοραστές αποφάσισαν να προμηθευτούν ένα iPhone X, αψηφώντας το υψηλό ποσό καταβολής και τις πιθανές δυσκολίες στον νέο τρόπο χειρισμού. Η αλήθεια είναι πως το X προσφέρει μια νέα εμπειρία χρήσης μέσω gestures, κάτι που μερικοί ίσως χρειαστούν λίγο χρόνο για να μάθουν. Ποιες είναι λοιπόν οι αρχικές εκτιμήσεις των κατόχων του νέου smartphone;

iPhone X κάτοχοι βαθμολογούν σχεδόν τέλειο, iPhone X: Οι κάτοχοι το βαθμολογούν σχεδόν τέλειο

Σύμφωνα με έρευνα της Strategy analytics, οι χρήστες του iPhone X είναι πολύ ευχαριστημένοι από εκείνο. Η μέση βαθμολογία που απέσπασε το φουτουριστικό μοντέλο είναι 4.6/5, κάτι που αποτελεί μια σημαντική επιτυχία για την Apple. Ο συγκεκριμένος μέσος όρος θα μπορούσε να προμηνύει ακόμα καλύτερες πωλήσεις στο μέλλον για το X. Οι κυριότεροι λόγοι για τους οποίους οι κάτοχοι της συσκευής την κατέταξαν τόσο υψηλά είναι, μεταξύ άλλων, τα Animoji, χαρακτηριστικά του hardware όπως η διπλή κάμερα με OIS, η εξαιρετική OLED οθόνη, η ικανοποιητική μπαταρία και το γεγονός πως όλα αυτά προσφέρονται από το γνωστό οικοσύστημα του iOS.

Παρά το γεγονός πως η επετειακή πρόταση διαφέρει τόσο από τους προκατόχους της και είναι αισθητά πιο ακριβή, όπως προαναφέρθηκε, φαίνεται πως εκείνη καταφέρνει να πείσει πολλούς καταναλωτές, ώστε να την καταστήσουν τον βασικό καθημερινό τους βοηθό. Το iPhone X μάλλον σημειώνει μια επιτυχημένη πορεία στην αγορά, αν και θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα μέχρι να μάθουμε την αλήθεια. Το σίγουρο είναι πως έχει κερδίσει τις εντυπώσεις των κατόχων του.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανώλης

λογικό ειδικά όταν έχεις δώσει αυτά τα χρήματα και να μη σου αρέσουν μερικά πράγματα κάνεις τον εαυτό σου να σου αρέσουν!!! 😉

Γιώργος Κ.

Τα animoji???? Are you f****ing kidding me???!

ramnoz

Ναι ρε παιδιά ! Αφού τα σκάσαμε τα ευρωπουλα τώρα εγκλωβιστήκαμε και υποχρεώσουμε τον εαυτό μας να μας αρέσει!
Να ξέρετε όμως ότι εάν δεν μας άρεσε , θα το πουλούσαμε στα ίδια χρήματα και θα αγοράζαμε το ΥΠΕΡSamsung και θα μας έμεναν και ρέστα… μήπως λοιπόν δεν κρίνετε σωστά; Λέω…. ΜΗΠΩΣ!

giorgosgek

Νομιζω πως εχουμε δει μεχρι και στο techblog αρθρα που λενε πως οι χρηστες δεν ειναι καθολου ικανοποιημενοι , οτι να’ναι γραφουν ολοι, ολοι κανουν ερευνες και λενε καθε φορα και διαφορετικο πραγμα

Σταύρος Χρι

Δεν λέει κάτι το άρθρο… Ακόμα και τους κατόχους Xiaomi να ρωτήσεις αν είναι ευχαριστημένοι την ίδια απάντηση σε ποσοστό θα πάρεις, μπορεί και υψηλότερο..

Νέος

@σταυρος χρι ακριβώς αυτό που λες.εδω μπαίνεις στο Σκρουτζ σε κριτικές για κινητά των 150 ευρώ και διαβάζεις για κινητά που πετάνε και δεν έχουν κολλησει ποτέ,με τις καλύτερες κάμερες, οθοναρα που τα βάζει στα ίσια με ναυαρχίδα,κλπ κλπ… οι άλλοι που έδωσαν και ένα χιλιάρικο δεν θα υπερασπιστούν την επιλογή τους?

johny

ενταξει εμενα προσωπικα το κοψιμο δεν μου αρεσε στην οθονη του αλλα οταν επιασα τη συσκευη στα χερια μου οντως ηταν πολυ καλη και πριμιουμ.δεν καταλαβαινω ομως κατι.ασχετα βεβαια αυτο που θα γραψω αλλα θα το γραψω.το χ εχει 1200ευρω.και ακουγεται οτι θα βγει μια φτινοτερη συσκευη με πολυ λιγοτερα λεφτα.στο 900ρι δηλαδη με οθονη lcd.και λεω εγω τωρα.καθε χρονο η απλ δινει στο κοινο της ενα κινητο με νεο τσιπ και ταχυτερο και παει λεγοντας.δηλαδη θα μπει στο φτινο σε ειδαγωγικα κινητο καλυτερο τσιπ με χαμηλοτερη τιμη και αυτο θα κοστιζει οσο κοστιζει με αυτο το τσιπ μονο και μονο γιατι ειναι επετιακο?η θα συνεχισει η απλ με το ιδιο τσιπ και το 2018?οχι απλα το εχω απωρια αυτο.και θελω να τελειωσω λεγοντας οτι η συγκεκριμενη συσκευη στο χερι ειναι πριμιουμ και πολυ καλη.ασχετα βεβαια αν παρουσιαστηκαν καποια προβληματα που σιγα σιγα βλεπω να τα λυνει με αναβαθμισεις.ομως υπαρχουν για μενα τρια σοβαρα προβληματα,και πρεπει να λυθουν με τις επομενες συσκευες.αν λυθουν δεν προκειται να παρει ανασα καμια εταιρια.πρωτο προβλημα η μπαταρια,δευτερο η ραμ και τριτο η υπερθερμανση παιζοντας παιχνιδια.αν αυτα τα προβληματα λυθουν τοτε δεν νομιζω να υπαρχει εταιρια που θα μπορεσει να την κοντραρει.

Φίλιππος

Σεβαστές όλες οι απόψεις αλλά κακά τα ψέματα, δε νομίζω κάποιος να πάει να δώσει 1200+ ευρώ για ένα κινητό τηλέφωνο και μετά να πει ότι δεν είναι τέλειο… Μη ξεχνάμε κατασκευαστές έχουν παρουσιάσει αντίστοιχες συσκευές και με ανώτερα υλικά κατασκευής για πολύ λιγότερα χρήματα…

χρηστος

Αφενος οταν δωσεις τοσα λεφτα, το αγαπας αναγκαστικα. Αλλα οταν βλεπω τους λογους και αναφερουν τα animoji, τοτε καταλαβαινω αμεσως το επιπεδο γνωσης του καταναλωτικου κοινου της Apple. Επισης, θυμιζω οτι και τα προηγουμενα iPhone (ναι αυτα που επι 4-5 χρονια ηταν ιδια..) οι χρηστες τους ως τελεια τα ανεφεραν. Βεβαια την ιδια μερα σκαει η ειδηση οτι η Apple παραδεχεται οτι επιβραδυνει παλαιοτερα μοντελα της..

Agnostos13

Μπα…έγινε έρευνα τελικά; Γιατί προχθές μιά “αξιόπιστη” ανάλυση που βασίστηκε σε tweets (?) έλεγε οτί το 50% είναι δυσαρεστημένοι! Τι…όχι;

tarif16

@χρηστος …καταλαβαινω αμεσως το επιπεδο γνωσης του καταναλωτικου κοινου της Apple….
….έτσι ακριβώς.
κι εγώ που έχω το g6,αισθάνομαι πολύ ξύπνιος.
οι υπόλοιποι,εχουν iq ραδικιού που πήραν κάτι άλλο!!!…και κυρίως οι iphonακηδες.
να φανταστείς,έχω πελάτισσα ανώτερη υπάλληλο goldman sachs!!,άκου να δεις,μου έβγαλε έξω το iphone και την άκουγα να μιλάει για δεκάδες εκατομμύρια δολάρια κι αμέσως σκέφτηκα-είναι δυνατόν αυτή η χαζή με το iphone να κάνει τέτοια διαχείριση?.πρέπει έχει γνωστό που την έβαλε εκεί!!! δεν είναι δυνατόν,μια εκ του καταναλωτικού κοινού της apple,να έχει μυαλό…μάλλον θα είναι η εξαίρεση του κανόνα,έτσι?

Chris966

Εάν βγάλει το σεμεδάκι στο μέλλον για να εμφανιστούν χρησιμότατες πληροφορίες στο επάνω μέρος της οθόνης, και εάν επαναφέρει το κέντρο ελέγχου εκεί που σοφά είχαν τοποθετήσει οι άνθρωποι της APPLΕ, (δηλ. στο κάτω μέρος της οθόνης) τότε ΝΑΙ μπορούμε να μιλάμε για μιά πραγματικά εκπληκτική συσκευή.
Πρόκειται κατά τη γνώμη μου για ένα πολύ μεγάλο μειονέκτημα στην χρηστικότητα του εν λόγω τηλεφώνου..

Μάκης

Πω πω ρε “Ο/Η Chris966” μιλάμε πέθανα στα γέλια εκεί που παρομοιάζεις την μαύρη μπάρα που τοποθέτησε στο iphone η apple στο πάνω μέρος του τηλεφώνου ως σεμεδάκι!!!

Μα σεμεδάκι ρε άρχοντα! Τι ΑΤΑΚΑΡΑ! πέταξες………………………..πάει με κατέστρεψες τελείως λέμε, θα βλέπω από δω και πέρα το iphone X της γυναίκας μου στα χέρια της, και θα κλαίω από τα γέλια! (χαλάλι σου, αυτό σου λέω μόνο)

Πάσχος

Ερευνα: -είστε ικανοποιημένος με το iPhone x?
-κοίτα να δεις έχω….
-δεν μας κάνεις εσύ…… συγγνώμη κύριε βλέπω έχετε iPhone x,είστε ικανοποιημένος?
-μπορώ να πω ότι είναι καλό κινητό αλλά δεν μ’αρέσουν…
-γιωργο γράψε, 1 ικανοποιημένος.

bezilys

Γενικά είναι ένα πολύ καλό κινητό ίσως από τα κορυφαία εκεί έξω ΑΛΛΆ η τιμή είναι απαράδεκτη γενικώς κινητά τον 1000 ευρώ είναι για τα κορόιδα!

ΑΝΔΡΕΑΣ

Σχεδόν τέλειο? ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!
Με το νέο μας διαμάντι σε 9-10 μήνες και ένα 10-15% αύξηση τιμής θα είναι υπερτέλειο.
Ξεκινήστε να κάνετε τον προγραμματισμό σας, η Apple σας χρειάζεται όλους.
Ενεργοποιήσαμε πάλι τον κύριο Ive ,καιρός να ενεργοποιηθούν όλοι οι πιστοί μας, νέοι και παλιότεροι που αλλαξοπίστησαν έστω για λίγο (ελπίζω…)

Μakis

Με προσημο την τιμη, θα πρεπε να ηταν τελειο! Και οχι σχεδον τελειο.

Agnostos13

Το τέλειο υπάρχει μόνο στο κέφάλι το καθενός…

Βασιλης

Μάλιστα λοιπόν!!!ΤΕΛΕΙΟ το κινητό που προεξέχει η κάμερα του σαν σπυρί και με την επιεικώς απαράδεκτη τιμή…Επίσης είναι χοντρό σε σχέση με άλλα πολύ πιο φθηνά…Όσο για την μπροστινή πλευρά με το κόψιμο της οθόνης απλά ασχολίαστο….πιο κακόγουστο πεθαίνεις…Δεν μπορώ να καταλάβω με πιο κριτήριο κάνεις μια τέτοια αγορά..

Σταύρος Χρι

Εγώ που το είδα και το δούλεψα αρκετή ώρα από κοντά έχω να πω 3 πράγματα παιδιά: 1) Όντως λίγο παχουλό και βαρύ. 2) Το κινητό είναι αστραπή στο να ανοίγει εφαρμογές 3) Στα πρώτα 2 λεπτά ήταν λες και δούλευα χρόνια τα gestures δεν είχα κανένα πρόβλημα 4) Η οθόνη του είναι πολύ μικρή για τα γούστα μου, δεν μου φτάνει η πληροφορία 5) Η εγκοπή που μιλάνε όλοι γιαυτή σταματάς να την βλέπεις από το πρώτο λεπτό.. Δεν φαίνεται καθόλου άσχημη από κοντά. Καμία σχέση με τα βίντεο στο youtube 6) Δεν ξέρω τι λένε αλλά η οθόνη του μου φάνηκε η χειρότερη από αυτή των Samsung. 7) Όσο και να προσπάθησα να το lagαρω δεν μπόρεσα. 8) Η κάμερα πίσω φαίνεται πάρα πολύ άσκημα έτσι όπως είναι.. 9) Όταν έλιωσα να βγάζω φωτογραφίες και πορτρέτα το κινητό πήρε φωτιά από πίσω εκεί λίγο κάτω και δεξια από την πίσω κάμερα. 10) Το πορτρέτο δεν δουλέυει τόσο καλά. 11) Η φωτογραφίες που βγάζει είναι τρομερές από θέμα contrast, dynamic range και χρωματική απόχρωση. Παρόλα αυτά αν ζουμάρεις σε μια φωτογραφία τα 12 mp φαίνονται λίγα καθώς πιξελιάζουν αρκετά. Συνολικά φαίνεται ωραία συσκευή αλλά πραγματικά αν μου έλεγε κάποιος… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS

Η Apple θα ενισχύει τις λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης με διακομιστές M2 Ultra

Ορισμένες από τις λειτουργίες του iOS 18 θα τροφοδοτούνται με κέντρα δεδομένων με διακομιστές εξοπλισμένους με τα τσιπ πυριτίου της.

Gear Apple VR headset

Apple Vision Pro 2: Φήμες ότι θα ξεκινάει από 1.500 δολάρια

Το Apple Vision Pro συζητήθηκε πολύ όταν κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο και ένας λόγος ήταν η τιμή του: 3.499 $.

Gear Apple iPad iPad Pro

Όλες οι νέες δυνατότητες του Magic Keyboard για το iPad Pro

Με το iPad Pro, η Apple παρουσίασε μια ανανεωμένη έκδοση του Magic Keyboard για να προσθέσει νέες δυνατότητες,

Gear Apple iPad iPad Pro

Η Apple απολογείται για τη διαφήμιση του iPad Pro – Δεν θα προβληθεί στην τηλεόραση

Η Apple συνηθίζει να μας προσφέρει μερικά από τα πιο αξιομνημόνευτα διαφημιστικά σποτ, αλλά με αυτή για το iPad Pro δεν τα κατάφερε.