To iPhone X είναι πιο εύθραυστο από το iPhone 8 [drop test]

Στην επίσημη ανακοίνωση των φετινών iPhones η Apple ανακοίνωσε ότι έχει χρησιμοποιήσει το πιο ανθεκτικό γυαλί που έχουμε δει ποτέ σε κινητό (πίσω και μπροστά). Πόσο ανθεκτικά είναι τελικά τα iPhones του 2017 όσον αφορά στις πτώσεις;

Η SquareTrade, η οποία ασχολείται με την πώληση εκτεταμένης εγγύησης για διάφορες συσκευές, πραγματοποίησε τα σχετικά drop test για να δει πόσο αντέχουν τα iPhone 8, iPhone 8 Plus και iPhone X, τις πτώσεις.

Το iPhone 8 είχε σκορ 67 πόντων στην “Breakability” κλίμακα και το iPhone 8 Plus είναι λίγο πιο ψηλά με 74 πόντους, το κάθε ένα εντάσσεται στην κατηγορία medium και medium-high risk, αντίστοιχα.

iphone 8 iphone x drop test, To iPhone X είναι πιο εύθραυστο από το iPhone 8 [drop test]

Το iPhone X όμως κινείται πιο ψηλά με σκορ 90 στα 100, για τo πόσο εύκολο είναι να σπάσει. Συγκριτικά, Samsung Galaxy Note 8 έχει 80 πόντους και ανήκει στην κατηγορία high risk.

Αν λοιπόν αποφασίσετε να αγοράσετε το επετειακό iPhone X, να διαθέσετε τουλάχιστον 1199 ευρώ, καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε μια προστατευτική θήκη. Στην περίπτωση που πέσει και σπάσει το κινητό, η αντικατάσταση της οθόνης κοστίζει 279 δολάρια και της πλάτης 550 δολάρια.

iphone 8 iphone x drop test, To iPhone X είναι πιο εύθραυστο από το iPhone 8 [drop test]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Rizo

Δεν μπορώ να καταλάβω πώς η οθόνη μπροστά μαζί με το γυαλί κοστίζει τα μισά χρήματα απο το γυαλί σκέτο που υπάρχει πίσω. Και όχι μόνο αυτό, αλλά και 550$!!!! :O
Πραγματικά πείτε μου οτι είναι κάτι που δεν ξέρω….

bezilys

Ωραία…..

One

Εμεις που λεμε ότι χρειαζονται τα bezel (aka οικόπεδα κτλ) εχουμε λογο και το λεμε και δεν ακολουθούμε σαν τυφλοί το trend της εποχης.
Αν ημουν φαν της Apple έπαιρνα το iPhone 8 Plus και μετα θα περίμενα σε μελλοντικές συσκευές που θα έχουν λυσει αρκετές παιδικές ασθένειες του νεου design και τοτε θα εκανα μετάβαση σε bezelless.

bezilys

@One γιατί πολύ απλά να μην πάρεις το iPhone 7 που είναι ολοιδιο με το 8 πρωσοπικα μου φαίνεται κοροϊδία κάπως που έχει τα λεφτά και θέλει να πάρει αποκλιστηκα iPhone να πάρει το 8 αντί του x!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.