iPhone X vs Razer Phone vs OnePlus 5T: Η Τιτανομαχία

Τα κλασικά τεστ ταχύτητας του Youtube καναλιού Phonebuff έχουν πλέον περάσει στην κουλτούρα της σύντομης ιστορίας των κινητών τηλεφώνων. Από την στιγμή που ο David (κάτοχος του Phonebuff) ξεκίνησε με τον δικό του τρόπο το speed test, η πλειοψηφία των συγκρίσεων από άλλους Youtubers πλέον γίνεται έτσι.

Φέτος ήταν μια χρονιά που επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις στον τομέα των smartphones. Εκτός του bezel-less σχεδιασμού και της στροφής προς την αναζήτηση νέων βιομετρικών μεθόδων ασφαλείας, είχαμε και την πτώση των iPhones της Apple από την θέση των ισχυρότερων κινητών. Από τον ερχομό του OnePlus 5 το περασμένο καλοκαίρι, οποιαδήποτε μετέπειτα συσκευή που ενσωμάτωνε 6GB RAM ή περισσότερα στο τεστ ταχύτητας του Phonebuff.

iPhone X Razer Phone OnePlus 5T, iPhone X vs Razer Phone vs OnePlus 5T: Η Τιτανομαχία

Πλέον, ο αδιαφιλονίκητος πρωταθλητής είναι το OnePlus 5T, που απολαμβάνει δικαιωματικά τον τίτλο του ταχύτερου smartphone της ιστορίας. Η κορυφαία πρόταση της Apple, το iPhone X, δεν έχει μείνει απλώς στην δεύτερη θέση, αλλά ακόμα πιο πίσω, χάνοντας και από το Note 8. Με την πρόσφατη διάθεση του Razer Phone όμως, ο David ήθελε να συγκρίνει τρία εκ των κορυφαίων smartphones του 2017 για να δει αν άλλαξε κάτι στο iOS ώστε το X να κάνει ένα δυνατό comeback, αλλά επίσης να συγκρίνει την gaming πρόταση της Razer με το 5T.

Θα καταφέρει το iPhone να πάρει τα ηνία; Πως στέκεται το Razer Phone απέναντι στον ανταγωνισμό; Παραμένει το OnePlus 5T ο πρωταθλητής με τα 8GB μνήμης συστήματος που ενσωματώνει; Μπορείτε να πάρετε την απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα παρακολουθώντας το νέο τεστ ταχύτητας του Phonebuff στο παραπάνω βίντεο.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Con

…. ίσως το πιο vfm smartphone αυτή τη στιγμή στην αγορά(8/128)…op5/5T και μετά το χάος…(φυσικά κ υπάρχουν επιλογές απο xiaomi-vivo-oppo- etc, αλλά εδώ μιλάμε για πιο ολοκληρωμένη πρόταση με σημαντικό futureproof προσανατολισμό)… βάσει τιμής πάντα

spirios1992

τι βλεπω εγω στο ιphone…round 1 vs round 2: 1min17sec vs 0min54sec…δηλαδη τι εχει ραμ τι δεν εχει του κανει το ιδιο.

bezilys

Τιτανοναχια από τα lidl!!

nikos2017

OnePlus 5T =======>> όταν οι εταιρείες νοιάζονται για τους πελάτες τους περισσότερο απ’ τους μετόχους τους……

Agnostos13

Καταπληκτικό…φαντάζομαι είναι τυχαίος ο αριθμός των εφαρμογών που έχουν επιλεγεί και δεν έχει να κάνει με το πόσες κρατάει χωρίς refresh η κάθε συσκευή!
Πάντως στον πρώτο γύρο δεν βλέπω να υπερισχύει το “ταχύτερο smartphone της ιστορίας”…μετά αρχίζει το ανέκδοτο που περιμένουμε κάποιο flip diving να κάνει refresh κανά διβδόμαδο στο iphone…

Christz

Μπράβο στην OnePlus, που βγάζει τέτοιες κινηταρες! Να την χαίρονται οι πελάτες της που τούς τιμάει και με το παραπάνω! Να προσθέσω κινητό με πως είναι το κινητό με την μεγαλύτερη αυτονομία και την γρηγορότερη φόρτιση του πλανήτη!!!

Κωνσταντινος

Καταρχην μπραβο ατην op ειναι ισως η πιο ενδιαφερουσα στα android εταιρεια. Εγω παντως εχω το iphone 6s και δεν αντιμετωπιζω απολυτως κανενα θεμα με ταχυτητα, δεν γνωριζω επισης κανεναν που χρειαζεται τετοια δυναμη στο κινητο του.
Τωρα αυτο που λεει ο Νικος οτι η Op σεβεται τους πελατες συγνωμη αλλα ειναι αστειο οταν ακυρωσε το op5 5 μηνες (πεντε) μετα την ανακοινωση του.

Πετρος

Πες τα ρε “Κωνσταντινος” αμα ειναι να αγοραζω κινητο κ σε 5 μηνες με ιδια λεφτα να πουλαει καλυτερο ! Γελαω με τον σεβασμο ως προς πελατες … Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΙΣΕΙ ΣΤΟ ΜΑΧΧΧΧΧΧ

NikosAr

Κοιτάζω το τεστ κι αισθάνομαι ….. βλάκας. Σύμφωνα με αυτό αγοράζω το one plus 5t πάω να πάρω τηλ. Και …πρώτα …. θα ανοίγω και μετά θα κλείνω όλες τις εφαρμογές του κινητού. Μετά θα πάω να βγάλω φωτογραφία και θα ανοίγω και θα κλείνω όλες τις εφαρμογές. Μετά θα παίξω κανα παιχνίδι …. αλλά μαντέψτε …. πρώτα θα ανοίξω και θα κλείσω ΟΛΕΣ τις εφαρμογές του κινητού …. στο μεταξύ αν βγάλει κανα πρόβλημα ,… δηλ ανοίξει καμία εφαρμογή και δεν κλείνει …. ε τότε το πας στην αντιπροσωπεία και τους το πετάς στο κεφάλι ….. εύγε

Con

….μα δεν υποστηρίζει κάνεις ότι η oneplus είναι κοινοφελες ίδρυμα ούτε πρέσβειρα του Χαμόγελου™ κ της Ελπιδας™. Κεφαλαουχικο εταιρικό σχήμα είναι κ έχει σκοπό την επιβίωση την εξέλιξη κ το κέρδος.
Κ φυσικά κάποια στιγμή θα γίνει σαν τις μισητές (απο θέμα σεβασμού στον πελάτη) Samsung και Apple .. απλά σε σχέση ποιότητας-τιμης-εμεπριας χρήσης είναι οτι καλύτερο υπάρχει εκεί έξω, μαζί με προτάσεις ορισμένων εταιριών που προανέφερα… αυτή την στιγμή..

Gvirginia

Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά η αλλαγή της οθόνης κάνει καλύτερο το 5T? Γιατί σχεδόν όλα τα άλλα είναι ίδια.

Δηλαδή αυτός που αγόρασε το OP5, αν δεν έβγαινε το 5T, θα αγόραζε καινούργια συσκευή?
Τώρα που βγήκε το 5Τ, οι κάτοχοι των 5 νιώθουν ότι έχουν συσκευή που είναι πίσω τεχνολογικά?
Αχρηστεύτηκε το 5 επειδή μπήκε 18:9 οθόνη?
Φαντάσου να άλλαζε SoC δηλαδή…

Το 5T ήταν απλώς ένα refresh για να είναι μέσα στις επιλογές των νέων αγοραστών.

Christz

Κωσταντίνος & Πέτρος μάλλον δεν γνωρίζετε ότι η OnePlus αλλάζει μοντέλο κάθε Ιούνιο και ανανεώνει το υπάρχον μοντέλο κάθε Νοέμβριο. Δεν νομίζω οι πελάτες της να αισθάνονται πως τους “κορόιδεψαν”. Με το 5t η μόνη διαφορά είναι η 6ρα οθόνη και η bezel-less σχεδίαση. Τον Ιούνιο πάλι “παλιό” θα είναι… Αν είναι να μην αγοράζουμε τπτ γιατί θα παλιωσει..

Nikopoup

Τελικα ποιος την εχει μεγαλυτερη?

Argiris

Αν και είναι λίγο βλακείες αυτά τα “συγκριτικά” ταχύτητας… στο συγκεκριμένο τεστ πιο γρήγορο είναι το iPhoneX. “Ανοίγει” τα προγράμματα πιο γρήγορα από τα υπόλοιπα στην αρχή.. μετά όταν τα ξανανοίγει όλοι γνωρίζουμε ότι λόγω διαφορετικού τρόπού χειρισμού της μνήμης στα 2 λειτουργικά τα προγράμματα που ξανανοίγουν στο iOS ξαναφορτώνουν και καθυστερούν λίγο παραπάνω. Αυτό όμως δεν αποτελεί μέτρο σύγκρισης των συσκευών.
Οπότε το συμπέρασμα είναι λάθος.
Το θέμα βέβαια είναι η σκοπιμότητα…

Lefteris

Άνευ ουσίας τεστ. Στην καθημερινότητα άλλα πράγματα μετράνε. Μπαταρία, οθόνη, κάμερα, ποιότητα κλήσεων, καλοί δέκτες για wifi-bluetooth, σταθερό λειτουργικό χωρίς force closes, μαζεμένες διαστάσεις και μικρό βάρος με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη οθόνη.

Επίσης παίζει ρόλο το τι έχει μάθει ο καθένας, αλλά και σε τι έχει επενδύσει. Εγώ π.χ. που έχω αγοράσει πολλά apps από το play store, δύσκολα θα πάω σε iOS, ακόμη και εάν σε πολλά υπερτερεί του android.

Κάτοχος Note 8 Duos

Salonica21

Δεν κατάλαβα τιν σημασία το να τρέξουν 2 φορές η εφαρμογές. Κ καλά αυτό, άμα είναι έτσι να ανοιγοκλείνουμε τις εφαρμογές μέχρι να τελειώσει η μπαταριά στα κινητά κ ν κερδίσει αυτό που θα αντέξει

Petros

Χωρίς note8 η s8 plus!??

Γιάννης

Απολαμβάνω τα σχόλια από το OnePlus 5T μου :*

Βασίλης

Τα είπε όλα ο @Argiris απο πάνω. Οπότενες! πως επιλέγεις? πολύ απλά με βάση την τεράστια διαφορά κόστους! Εγώ προσωπικά δύσκολα θα έδινα και πάνω απο 300 ευρώ για κινητό, αλλα αυτό είναι πάντα θέμα “αναγκών’ του καθενός (if you know what i mean!)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.