Το iPhone X θα αυξήσει τις παγκόσμιες πωλήσεις smartphones [Gartner]

iphone x, Το iPhone X θα αυξήσει τις παγκόσμιες πωλήσεις smartphones [Gartner]
Η περσινή χρονιά δεν μπορεί να θεωρηθεί η καλύτερη για την αγορά των smartphones, καθώς σημειώθηκε ο μικρότερος ρυθμός αύξησης πωλήσεων, που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Αυτό που έρχεται να σώσει την κατάσταση είναι το iPhone X.

Το επετειακό iPhone X δεν αναμένεται να είναι σωτήριο μόνο για την ίδια την Apple, αλλά και για ολόκληρη την αγορά συνολικά. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τις εκτιμήσεις της εταιρείας ερευνών, Gartner.

Σύμφωνα με την Gartner, το 2018 ο αριθμός των αποστολών smartphones θα επανέλθει δυναμικά και η Apple θα καταφέρει να αυξήσει τον αριθμό παραγωγής μέσα στο επόμενο τρίμηνο. “Αναμένουμε ότι το iPhone X της Apple θα είναι αυτό που θα ηγείται των πωλήσεων σε Β. Αμερική, Κίνα και Δυτική Ευρώπη, παρά την υψηλή τιμή του”, ανέφερε χαρακτηριστικά η διευθύντρια έρευνας της Gartner. Οι αγορές στις οποίες αναμένεται να διαπρέψει η Apple είναι ΗΠΑ, Ευρώπη και Κίνα.

Η πρόβλεψη της Gartner για τον συνολικό αριθμό smartphones που θα αποσταλούν το 2018, είναι στα 1.9 δισ. και θα αντιπροσωπεύει το 86% της αγοράς των κινητών. Αυτό σημαίνει 6% αύξηση από το 2017.

iphone x, Το iPhone X θα αυξήσει τις παγκόσμιες πωλήσεις smartphones [Gartner]

Όσο για το iPhone X, η οθόνη bezel-less Super Retina, οι βελτιώσεις στον τομέα του AI (Artificial intelligence) και η κατασκευή του, είναι μερικά από τα στοιχεία που αναμένονται να τραβήξουν το ενδιαφέρον των χρηστών. Το πρόβλημα όμως για την Apple παραμένουν τα αποθέματα. Σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες, στην Κίνα έχουν αποσταλεί μόνο 46.500 iPhone X για τις πρώτες πωλήσεις που ξεκινούν 3 Νοεμβρίου.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
τακησ

Τις πωλησεις θα τις αυξησει σιγουρα αλλα οχι εις βαρος της , αφου ολοι θα στραφουν στις αλλες εταιρειες με τετοιες τιμες ,

Tasos Spanos

Εγώ κι εσυ μπορεί να μην έχουμε λεφτά αλλά υπάρχουν εκατομμύρια κόσμος εκεί έξω που έχουν
Εμείς τα φτωχαδάκια δεν είμαστε οι πελάτες που στοχεύει η Apple
Πάλι ρεκόρ βλέπω να σημειώνει και μετά θα λέτε πως τα καταφερε

Nickolas

Αυτά είναι, λεφτά υπάρχουν και γω που νόμιζα οτι υπάρχει κρίση και στην υπόλοιπη Ευρώπη :p

Πέρα από την πλάκα πάντως στις μεγάλες αγορές πχ Γερμανία, Αγγλία, Γαλλία κλπ οι πάροχοι δίνουν μεγάλες επιδοτήσεις και με συμβόλαια της τάξης των 50 και 60 ευρώ το μήνα τέτοια κινητά τα παίρνεις σχεδόν δωρεάν οπότε λογικό είναι να τα πάει καλά.

Στην Ελλάδα που για 100 ευρώ συμβόλαιο δίνουν 200 ευρώ επιδότηση ποιος να το πάρει, αν έχει όμως τόσο μεγάλη κάψα πάει το βάζει σε 36 και 48 άτοκες δόσεις (που τις έχουμε σαν καραμέλες εδω πέρα) και 10 ευρώ το μήνα στο what’s up και του ερχεται το ίδιο, χωρίς τα απεριόριστα δεδομένα και ομιλία χαχα

ΝΙΚΟΣ

Μόνο που έβαλε την λέξη Κίνα στο άρθρο, καταλαβαίνει και ο πιο χαζός πως αυτά είναι παπαριές.

giorgosgek

Καλα θα πουλησει και μακαρι να πουλησει , τωρα για Κινα δεν ξερω και δεν νομιζω, δεν ξερω καν τι σοι ερευνες ειναι αυτες , πανε και ρωτανε κινεζους ξερω γω ; Σε λιγο θα πουν οτι θα πουλησει σαν τρελο στην Κορεα (τη νοτια)

Petros

Θα πουλήσει αλλα μεγάλο κομμάτι απο χρήστες της πήγε φέτος στο S8 PLUS

Alviso

Τοσα χρονια και ακομα δεν εχετε καταλαβει ορισμενοι, οτι ΟΣΟ και να ανεβει η τιμη
οι πωλησεις θα ειναι ιδιες (αν οχι περισσοτερες).

Γιάννης Σ

Έχετε παρασυρθεί επειδή βλέπετε εδώ τους κινέζους να πουλάνε πουκάμισα με 2 ευρώ. Η Κίνα έχει ενάμισι δις κατοίκους ,150 Ελλάδες, μια μέσης κατηγορίας πόλη έχει πληθυσμό 50 εκατομμύρια , πέντε Ελλαδες. Η μεσαία τάξη της έχει γίνει πλούσια και είναι πολυπληθής .
Εμείς οικονομικά είμαστε «Κινέζο»ι μπροστά τους

Agnostos13

To 50% του κόσμου που θα το πάρει δεν θα δώσει πάνω από 200€…
Στην Ελλάδα πάλι θα περιμένουμε για κανά ψαλίδι στο σκρούτζ 200€ μέχρι το Πάσχα!

ΝΙΚΟΣ

Με την εμφάνιση των 8, 8 plus ανέβηκαν οι πωλήσεις και η τιμές στα s8, s8 plus.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.