iPhone Xc: Πως θα ήταν το πιο φθηνό και πολύχρωμο iPhone X [concept]

iPhone Xc concept, iPhone Xc: Πως θα ήταν το πιο φθηνό και πολύχρωμο iPhone X [concept]

Φέτος η Apple ανακοίνωσε μια από τις πιο σημαντικές συσκευές της, το επετειακό iPhone X με οθόνη edge-to-edge, αναγνώριση προσώπου, κατασκευή από γυαλί για υποστήριξη ασύρματης φόρτισης και άλλα χαρακτηριστικά.
Πρόκειται για ένα top end smartphone με την αντίστοιχη premium τιμή των 1000 δολαρίων.

iPhone Xc concept, iPhone Xc: Πως θα ήταν το πιο φθηνό και πολύχρωμο iPhone X [concept]

Αντίστοιχα, πριν από 4 χρόνια, προς τα τέλη του 2013, η Apple μας παρουσίασε το πλαστικό, πολύχρωμο iPhone 5c, το οποίο ήταν διαφορετικό από τα πιο “σοβαρά” iPhones που είχαμε δει μέχρι τότε, ενώ παράλληλα ήταν λίγο πιο οικονομικό.

Πως θα σας φαινόταν η ιδέα ενός smartphone που θα ήταν μια μίξη των iPhone X και iPhone 5c; Αυτό σκέφτηκε ο designer Martin Hajek και δημιούργησε το concept του “iPhone Xc”. Ο ίδιος μας έχει συνηθίσει και παλαιότερα σε εντυπωσιακά concepts σχετικά με τις συσκευές της Apple.

iPhone Xc concept, iPhone Xc: Πως θα ήταν το πιο φθηνό και πολύχρωμο iPhone X [concept]

Το concept του iPhone Xc περιλαμβάνει πλαστική γυαλιστερή κατασκευή σε διάφορα ζωηρά χρώματα, αλλά διατηρεί τον σχεδιασμό του iPhone X με bezel-less οθόνη, την εγκοπή στην επάνω πλευρά της οθόνης και διπλή κάμερα στην πλάτη σε κάθετη διάταξη.

iPhone Xc concept, iPhone Xc: Πως θα ήταν το πιο φθηνό και πολύχρωμο iPhone X [concept]

Η κυκλοφορία μιας τέτοιας συσκευής θα σήμαινε ότι οι χρήστες δεν θα έπρεπε να ανησυχούν ότι το γυαλί στην πλάτη θα σπάσει εύκολα και θα πλήρωναν λιγότερο από 1000 δολάρια για την αγορά του. Ωστόσο, να σημειωθεί ότι δεν υπάρχουν πληροφορίες ότι η Apple σκοπεύει πράγματι να κάνει κάτι τέτοιο.

iPhone Xc concept, iPhone Xc: Πως θα ήταν το πιο φθηνό και πολύχρωμο iPhone X [concept]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανώλης

αν κυκλοφορούσε σε αυτό το “unapologetic” πλαστικό δε νομίζω να κάνει και τίποτα ιδιαίτερο στην αγορά!

Σταύρος Χρι

Αν οι Apple δεν κινηθεί προς αυτό το κομμάτι τότε κατά την προσωπική μου άποψη σε μερικά χρόνια θα είναι παρελθόν…Αν δεν βγούν συσκευές που να μπορεί να τις αγοράσει κάποιος παρά μόνο 1 στους 100 τότε απλά σε λίγα χρόνια θα καταλήξει να έχει το 1% της αγοράς και κανείς δεν θα ασχοληθεί με ένα λειτουργικό με τόσους λίγους χρήστες…

ΑΝΔΡΕΑΣ

Πολύχρωμο , είναι μια καλή ιδέα. Θα αρέσει σε αρκετούς πιστούς μας , που θέλγονται από τα χρώματα της ίριδας και των μείξεων τους. Φθηνό όμως ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!
Δε θέλω να ξαναγραφτεί αυτό πουθενά κύριε Βλαχάκη. Ούτε φυσικά και φράση τύπου τσουχτερή τιμή, ακριβό κλπ. Η τιμή μας είναι σωστή, δίκαιη και συμφέρουσα για τους ακολούθους μας.
Η Αξία του φωτεινού μήλου, είναι ανεκτίμητη.

ΜΑΡΙΟΣ

Καλησπέρα
(Το iPhone se δεν το λες ακριβό)
Αν βγει σε πλαστικό με χρώματα, με μικρότερη οθόνη και με lcd οθόνη κάπου στο 400 άρικο θα αξίζει, και εννοώ για τους φίλους της εταιρίας..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.