iPhone XR: Το καλύτερο σε πωλήσεις smartphone του 2019

iPhone XR, iPhone XR: Το καλύτερο σε πωλήσεις smartphone του 2019

Όσο και να προσπαθεί η Apple να αυξήσει το ενδιαφέρον των πελατών της για τα high-end smartphones, όσο και να εξελίσσει αυτό που προσφέρει, φαίνεται ότι οι χρήστες προτιμούν πιο οικονομικές λύσεις, ακόμη και εντός των τειχών της εταιρείας. Σύμφωνα με την Counterpoint Research το καλύτερο σε πωλήσεις smartphone του 2019 είναι το iPhone XR.

Τα κορυφαία iPhone του 2019

Στην έκθεση που δημοσίευσε, η γνωστή εταιρεία αναλύσεων αναφέρει ότι το iPhone XR εκτός από το καλύτερο σε πωλήσεις smartphone του 2019, έχει καταφέρει να κάνει τις καλύτερες πωλήσεις από κάθε άλλο iPhone.

Επιπλέον, η έκθεση σημειώνει ότι το iPhone XR από το τέταρτο τρίμηνο του 2018 μέχρι και το τρίτο τρίμηνο του 2019 παραμένει σταθερά το πιο δημοφιλές smartphone της αγοράς.

Εκτός από το iPhone XR, η Apple έχει ένα ακόμη smartphone στη λίστα των καλύτερων έξυπνων τηλεφώνων σε πωλήσεις για το 2019. Το iPhone 11 κατέχει την πέμπτη θέση, και αποδεικνύει τον ισχυρισμό ότι οι καταναλωτές της Apple προτιμούν πιο οικονομικές λύσεις.

Οι συσκευές των υπολοίπων εταιρειών

Η Samsung έχει στη λίστα τρία μοντέλα και ανήκουν όλα στη σειρά A, τα Samsung Galaxy A10, A50 και A20. Τα νέα smartphones της εταιρείας έχουν ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά, ενδιαφέρον σχεδιασμό και προσιτές τιμές. Αυτό αποτελεί απόδειξη ότι η στροφή της νοτιοκορεάτικης κατασκευάστριας προς τα mid-range ήταν μία αρκετά καλή κίνηση.

Ισχυρή παρουσία έχει και η Oppo με επίσης τρία smartphones. Η σειρά Α τα πήγε καλά τόσο στην Κίνα όσο και σε άλλες αγορές, με τα Oppo A9, A5s και Α5 να είναι τα κορυφαία της εταιρείας. Τη λίστα συμπληρώνουν τα Xiaomi Redmi 7A και Huawei P30.

Οι καταναλωτές προσέχουν πόσα ξοδεύουν

Συνολικά, φαίνεται ότι οι καταναλωτές προσελκύονται περισσότερο από smartphones με πιο λογικές τιμές, τα οποία έχουν καλά χαρακτηριστικά. Επίσης, παρατηρείται μία τάση προς τα πιο επώνυμα brands. Αυτός ίσως είναι και ο λόγος που η Samsung στράφηκε προς τη δημιουργία και κυκλοφορία Lite εκδόσεων των flagships της, Galaxy S10 και Galaxy Note 10.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bill

550 ευρώ για το χρ
μιλαμε ποσο αποτυχημενος και ανενημερωτος παιζει να ναι καποιος για να παρει το χρ σε σχεση πχ με το 1+7 pro
(454 ευρω aliexpress)

Finn

… μήπως ξεχνάς τελωνείο (+ΦΠΑ) κλπ? … ακόμα κ με τριγωνική να το φέρεις (post direct-δεν αναφέρομαι στα priority shipping των gg, bg), πάλι δεν το γλυτώνεις… αλλά κ πάλι είναι μια vfm αγορά (συγκριτικά με το scrap της apple πάντα).

Demi

και αν θέλει καποιος ios? αν όλο το οικοσύστημα του βασίζεται στο ios?

όσο για το One plus μας λες τιμή χωρίς τελωνεία και φπα δλδ λες ξεκάθαρα κλέψτε

η πραγματική τιμή του one plus με δύο χρόνια εγγύηση με πληρωμένο το φπα και όλους τους φόρους είναι στα 759 ευρω αν το παμε ετσι βρίσκω το xr γύρο στα 440 ευρώ…. η και αρκετές ακομη συσκευές κλέβοντας το κράτος και οχι μόνο

Πασοκ

Να δώσεις 454 (που δεν είναι τόσα) για android και κάθε δυο χρόνια να παίρνεις άλλο. Ναι συμφέρει! χαχαχα.

ANK127

Καμία σχέση φίλε μου. Έχω φίλο με redmi note 4 και ακόμα μια χαρά πάει ούτε κολλάει ούτε τίποτα. Ακόμα και το samsung note 3 που έχω μια χαρά τα πάει. Τώρα αν αναφέρεσαι στην υποστήριξή με updates, σιγά το πράμα που το κάνετε θέμα. Και στο ios μετά από ένα σημείο με τα updates οι παλιές συσκευές αρχίζουν να γίνονται αργές ή να τελειώνει η μπαταρία πιο γρήγορα. Σίγουρα καλύτερη υποστήριξη αλλά ο μέσος χρήστης δεν θα καταλάβει διαφορά. Γίναμε όλοι tech experts τρομάρα μας. Και στην τελικη στο ios δεν βρίσκεις βασικα features που στο android υπάρχουν εδω και χρόνια.

Bizim

Εσύ δώσε 1000 να έχεις μπαταρία, κάμερα, specs, ram, κάτω απ την δεκάδα.

chris

χαχααχαχααχαχαχαααχαχα ηρεμησε ρε παλικαρε ηρεμισε!χαχαχαχαχαχαχαχα Τι διαολο 8χρονα σχολιαζουν εδω μεσα?

Dimitris LA

Παντος απο τη λιστα τα μονα που αξιζουν ειναι το P30 και τα δυο iphone. Ειχα το A50 για μισο χρονο και δεν εχω μεινει περισσοτερο απογοητευμενος απο τηλεφωνο !αλλαξα σε xr και ησυχασα. Παντα μιλαω με τα δικα μου δεδομενα και τη δικη μου χρηση!!! Το A50 μετα απο ενα 3μηνο αρχισε να κολλαει, οταν εγραφα μνμτα αλλα πατουσα και αλλα εγραφε.Ανεβαινε η θερμοκρασια του και δεν δουλευε ο αναγνωστης δακ. Αποτυπωματος και επειδη το ειχα με το android auto στο αμαξι, εκει κι αν κολΛουσε.

pan15

Πραγματικά καλή συσκευή. Για όσους θέλουν κινητό για τη δουλειά τους χωρίς να χρειάζεται να σκεφτούν παραμετροποίηση ρυθμίσεις κάθε τρεις και λίγο ή στην καλύτερη κάθε δυο χρόνια τότε ναι το iPhone XR είναι άριστη επιλογή. Μιας και ζω και εργαζομαι στο εξωτερικό ήθελα να ρωτήσω με 40€ συμβόλαιο παίρνεις απεριόριστα σε υπηρεσίες και iPhone XR ή και 11 (με κατιτις παραπάνω ) ή galaxy s10 και note ή Huawei p30. Εσείς θα διαλέγατε δέσμευση δυο plus χρόνια για μια συσκευή που και θα απαξιωθεί άμεσα αλλά και ίσως πριν λήξει η δέσμευση θα έχει αρχίσει να προβληματίζει και να λαγκαρει;

JR

Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται ότι πολλοί καταναλωτές είναι άσχετοι και δεν ξέρουν τι αγοράζουν.

Vendetta

Όση περισσότερη άγνοια έχεις τόσο πιο ευτυχισμένος θα είσαι.

JR

Πολύ σωστά , οι ευτυχισμένοι κάτοχοι iphone XR και γενικά προϊόντων του φαγωμένου μήλου είναι η απόδειξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.