iPhone XR: Το καλύτερο smartphone σε πωλήσεις το 2019

, iPhone XR: Το καλύτερο smartphone σε πωλήσεις το 2019

Το iPhone XR που ανακοινώθηκε μαζί με τα iPhone XS και XS Max τον Σεπτέμβριο του 2018, αναδείχθηκε ως το καλύτερο σε πωλήσεις smartphone το 2019, σύμφωνα με πληροφορίες της Omdia. Το iPhone XR φαίνεται πως πέτυχε περισσότερες από 9 εκατομμύρια πωλήσεις σε σχέση με το απλό iPhone 11 το οποίο παρουσίασε ο Αμερικανικός κολοσσός τον Σεπτέμβριο του 2019.

Η αναφορά της Omdia αναφέρει ότι η Apple πούλησε δύο φορές περισσότερα iPhone XR (46.3 εκατομμύρια) το 2019 σε σχέση με το 2018 όπου οι πωλήσεις ανέρχονταν στα 23.1 εκατομμύρια. Αναφορά γίνεται και στο νέο iPhone 11 το οποίο κατάφερε να φτάσει τις 37.3 εκατομμύρια αποστολές.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τα iPhone XR και iPhone 11 κατέχουν τις δύο πρώτες θέσεις στην κατηγορία των smartphone με τις περισσότερες πωλήσεις και ακολουθούν, Galaxy A10, Galaxy A50 και Galaxy A20. Το flagship smartphone της Apple για το 2019, iPhone 11 Pro Max έρχεται στην έκτη θέση με 17.6 εκατομμύρια αποστολές και ακολουθεί το iPhone 8 με 17.4 εκατομμύρια αποστολές.

 

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Greg

Το καλύτερο σε πωλήσεις Smartphone το 2019′ (iPhone XR) είναι ένα κινητό που αν λέγονταν Xiaomi με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που έχει θα είχε 169€ αλλά επειδή είναι Apple έχει 769€ και επειδή έχει για σήμα ένα δαγκωμένο μήλο ο κόσμος το αγόρασε σαν να μην υπάρχει άλλο Smartphone στον κόσμο… Άμα έχεις το καλύτερο τμήμα Marketing στον κόσμο πουλάς άμμο και στους Άραβες…

ΑΑΒΒ

Φίλε, εχεις και δίκιο…ταυτόχρονα όμως έχεις και άδικο! Οτι πληρώνεις παιρνεις….Χρήστης Android ειμαι εδω και χρονια όμως το επόμενο μου τηλεφωνο θα ειναι iphone. Tα xiaomi και τα καθε xiaomi καλα είναι, αλλα ειναι τηλεφωνα για 2 χρονια max. Για να μην πω οτι μετα τον 1ο χρονο εχει “μπουκώσει” και αρχιζει να ρετάρει…δεν παει να χει οχτακοσια GB ram!! Ασε που για να πάρεις σοβαρό xiaomi δεν δινεις πια μονο 169€! Μην συγκρίνεις τεχν. χαρακτηριστικά iphone με android τηλέφωνα….είναι διαφορετικό τελείως σύστημα!! Το iphone που θα πάρεις σήμερα θα παίζει ακριβώς το ίδιο και μετά απο 5 χρόνια…μην πω και παραπάνω! Και επαναλαμβάνω…χρήστης Android είμαι. Ετσι τα 769 δεν φαινονται και τόσα πολλά σε βάθος 5ετίας, δεν νομίζεις? Δεν γινεται ολοι αυτοι που το αγοράζουν και το φέρνουν 1ο στις πωλήσεις να είναι πρόβατα και οι υπόλοιποι που παίρνουν xiaomi και όποιο xiaomi να είναι οι ξύπνιοι! Φιλικά πάντα!

Bch

Πολύ σωστή τοποθέτηση. Κι εγώ ειμουν αποκλειστικά χρήστης Android. Πριν δυο χρονια πήρα ένα iphone και από τότε δεν θέλω ξανα Android γιατί είδα ότι το iOS σαν σύστημα είναι πολύ πιο σταθερό απ ότι το Android. Πριν ότι συσκευή και να επερνα την άλλαζα στο χρόνο γιατί άρχισε να κολλάει πλέον κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Όσον αφορά τώρα την xiaomi που λέει και ο φιλος παραπάνω, είναι ακριβώς ότι πληρώνεις και θα συμφωνήσω ότι μετά τον ένα χρόνο αρχίζουν να κάνουν τα χαζά τους. Το τελευταίο Android που είχα ήταν ένα xiaomi και ενώ στην αρχή όλα ήταν μια χαρά μετά εξελίχθηκε σε σκέτη απογοήτευση. Γενικά ήταν ακριβώς αυτό που κόστιζε, δηλαδή ένα φθηνό κινητό σε όλα του.

Stav

Ετσι ακριβως! Εχω το iPhone 7 ακομα και τρεχει σαν να λανσαριστηκε εχθες!

Greg

Δεν έγραψα πουθενά ότι τα Xiaomi είναι καλύτερα κινητά από τα Apple, απλά δεν νομίζεις πως ακόμα και 5 χρόνια να βγάλει και πάλι είναι υπερβολικά ακριβό κινητό για αυτά που προσφέρει ??? και ότι στα 5 χρόνια με τα λεφτά του iPhone XR σε άλλες μάρκες θα είχες αλλάξει 3 κινητά χωρίς να χάσεις σε τεχνικά χαρακτηριστικά και θα είχες συνεχώς καινούριο κινητό ??? (υγ. Καλό το iOS της Apple αλλά προσωπικά δεν το συμπαθώ, είναι τόσο κλειδωμένο που δεν μου επιτρέπει να κάνω βασικά και απλά πράγματα που στο Android είναι δεδομένο ότι θα κάνεις, άρα προσωπικά μου είναι άχρηστο και άρα αναγκάζομαι να αποκλείω όλα τα iPhone ακόμα και αν τα έδιναν τζάμπα, την ευκολία που έχει το Android δεν την έχει το iOS, την αλήθεια να την λέμε)

ΑΑΒΒ

Αντε πάλι, συγκρινεις τεχν. χαρακτηριστικά! Μα, για ποιο λογο να αλλαξω τηλ. καθε 1.5 χρονο…για να εχω τον τελευταιο snapdragon επεξεργαστη ή την πιο πολυ ram?? Μα δεν τα χρειαζομαι σε ενα iphone!! Πλεον εγω (προς το παρον κατοχος android υπενθυμιζω), θελω απο το τηλ. να δουλευει smooth απροβλημάτιστα, ομορφα κι ωραια για οσο το δυνατον περισσοτερο καιρο! Οσο για το ποσο παραμετροποιησιμο ειναι ενα android…εδω συμφωνω, αλλα πες μου πραγματικά….τι παραμετροποιεις εσυ καθε μερα τοσο πολυ στο κινητό σου, που δεν μπορεις χωρις αυτό? Εκτος αν κανεις ολη την ωρα χακεριες και το routαρεις κτλ. κατι που εγω προσωπικα δεν εχω κανει ποτε! Ακομα και με τα widget εχω σταματησει να ασχολουμαι! Τέλος πάντων, δεν προσπαθω να σε πεισω για κατι, απλα θα σου προτεινα να κανεις ενα γκαλοπ.
Ρωτα 50, 100, 1000, οσους ανθρώπους μπορεις τελος παντων:
α) Αν δεν υπηρχε θεμα χρημάτων…τι κινητο θα επελεγαν να αγορασουν, android ή iphone?
β) Αν προκειται να αγορασεις μεταχειρισμένο smartphone θα έπαιρνες κάποιο android ή iphone?

και αναλογίσου με τα αποτελεσματα αυτης της έρευνας.

Φιλικά.

JR

Οσους εχω γνωστους που εχουν πτυχια και γνωσεις ηλεκτρονικων και εχουν τελειωσει Πανεπιστημια και μεταπτυχιακα ολοι εχουν Android. Apple εχουν ο μαναβης , ο χασαπης , οι κομμωτριες , οι γκαρσονες και γενικα οσοι ειναι ασχετοι σπο τεχνολογια.

Greg

Τι κινητό θα αγόραζαν ? κοίτα γύρο σου, 9 στους 10 έχουν Android. Το ότι σου αρέσουν εσένα τα Apple δεν σημαίνει τίποτα, έχεις ένα κινητό που δεν μπορείς να κάνεις ούτε τα μισά από όσα μπορεί να κάνει ένας με ένα Android και αυτό γιατί το iOS είναι κλειδωμένο λογισμικό… Όσο για τα κολλήματα που λες για τα Android και ότι τρώνε Ram, σχεδόν δεν ισχύει, ναι το iOS κάνει καλύτερη διαχείριση της Ram αλλά λογικό είναι, δεν μπορείς να κάνεις κάτι με ένα κλειδωμένο λογισμικό, ούτε εικόνα δεν μπορείς να δεχθείς ή να στείλεις, εφαρμογές δεν παίρνει άρα? πόση Ram να χρειάζεται ένα κινητό που έχει μόνο Facebook, Instragram, Twiter ??? ενώ στο Android το γεμίζεις με εφαρμογές, λογικό να γεμίζει και η Ram του, πάντως να σε πληροφορήσω πως το SmartPhone που έχω τώρα το έχω 2 χρόνια και πάει σφαίρα, δεν κόλλησε ούτε μισή φορά, σε αντίθεση με ένα Samsung που είχα πριν και άρχισε να κολλάει με το που έκλεισε χρόνο. (υγ. όσο για την αναφορά σου ότι τα iPhone τρέχουν συνέχεια το ίδιο όσα χρόνια και να περάσουν σε διαψεύδει η ίδια η Apple που έχει πει πως με τα UpDate ρίχνει της επιδώσεις… Συνέχεια »

ΑΑΒΒ

Μα φυσικά οι 9 στους 10 εχουν Android…αφου βρισκεις ακομα και με 80€ Android τηλέφωνο!! Γι αυτό σε ρωτάω…αν δεν υπήρχε θέμα χρημάτων τι κινητό θα επέλεγαν! Έπειτα, να σου πω και κάτι…παλιότερα έβλεπες και κανένα Note…καμια ναυαρχιδα της LG…κανένα huawei τούμπανο…Τώρα που οι ναυαρχίδες τους εχουν φτάσει κι αυτες στο 1000αρικο…εχω σταματήσει να βλεπω τετοια τηλεφωνα…Αντιθετα, iphone δεν εχω σταματησει να βλέπω! Το 90% των χρηστών android, είναι με mid-low range samsung, χιαομι, huawei των 150€ μ.ο. Οι πλειοψηφία των καταναλωτών που θέλει να δώσει 700-1000€ για τηλέφωνο δεν τα δίνει για android…κι αυτό αποδεικνύει και το παρόν αρθρο, που αναφέρει το XR ως καλύτερο smartphone σε πωλήσεις, αν και οι 9 στους 10 είναι κάτοχοι ανδροιδ όπως λες κι εσυ! Και μια ακόμα σημαντική απόδειξη για του λόγου το αληθές, είναι οτι αν πουλήσεις iphone διετίας του 1000αρικου, θα πάρεις καλά λεφτά…αντιθετα αν προσπαθήσεις να πουλήσεις αντίστοιχο Android (αν βρεις κανέναν να ενδιαφέρεται), τι θα πάρεις, οεο? Anyway, εχεις την άποψη σου…έχω την δική μου…και δεν αλλάζουν, κουβέντα να γίνεται….να μαστε καλά…να υπάρχει ανταγωνισμός…να βγαίνουν καλύτερες συσκευές κι απο τις 2 πλευρές! Εγω πάντως το χω αποφασίσει, θα κάνω το βήμα σε ios στο επόμενο τηλέφωνό μου.

Greg

Μα αυτό λέω φίλε μου… Το iPhone XR αν λέγονταν Xiaomi με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που έχει θα είχε 169€ αλλά επειδή είναι Apple έχει 769€, γιαυτό και ο κόσμος επιλέγει Android, γιατί με βάση τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους πληρώνεις λιγότερα, στα iPhone πληρώνεις υπεραξία λόγο Brand Name, κατά άλλα καλά κινητά είναι αλλά έχουν και πολλά αρνητικά όπως πχ το κλειδωμένο λογισμικό iOS που δεν σε αφήνει ούτε εικόνα να στείλεις ή να δεχθείς ή να βάλεις ένα τραγούδι που έχεις ως ήχο κλήσεις αλλά και το βάρος, έχει φίλος μου το iPhone 11 Pro Max και είναι σκέτο τούβλο, άνετα το χρησιμοποιείς και σαν βαράκι για γυμναστική αλλά αυτό το χρώμα το Midnight Green με έχει κάνει να το θέλω, θα το αγόραζα αλλά όπως είπα αυτό το iOS δεν το μπορώ γιατί με περιορίζει σε πολλά και απλά πράγματα, η τιμή για εμένα προσωπικά ναι μετράει μην λέμε ότι θέλουμε, δεν μου τρέχουν και από τα μπατζάκια τα λεφτά αλλά δεν με απαγορεύει κιόλας, αν ένα κινητό μου κάνει το κλικ θα το αγοράσω ανεξάρτητα τιμής, έχω αγοράσει κινητό με 705€ και έχω αγοράσει και κινητό με 229€ απλά και μόνο γιατί μου άρεσαν.

JR

Λυπαμαι αλλα εχεις παραπληροφορηθει , σε 2 γνωστους με iphone το ενα κολλαγε μετα απο update και σερνοταν παροτι το εκανε επαναφορα στις αρχικες ρυθμισεις και σε αλλο μετα απο update ειχε τοσα πολλα bugs που το πουλησε γιατι ουτε τηλεφωνο δεν μπορουσε να παρει γιατι εκλεινε ξαφνικα η γραμμη.
Τα κινητα της apple ειναι υπερτιμημενα και αν ενα android δεν αξιζει μια αυτα δεν αξιζουν 10.

Evan

Ότι να ναι…. Καλή τύχη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.

Smartphones featured TCL TCL Android smartphones

TCL 50 SE: Ξεκίνησε η διάθεσή του στην Ελλάδα με τιμή από 159 ευρώ

Η TCL ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης στην Ελληνική αγορά του 1ου μοντέλου της σειράς 50 του TCL 50 SE.

Smartphones featured HMD Global

HMD Pulse: Leak αποκαλύπτει οθόνη IPS LCD 6,56″ και μπαταρία 5.000 mAh

Η HMD Global μπορεί να κυκλοφορεί τηλέφωνα με την επωνυμία Nokia, αλλά ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει και το δικό της brand.