iPhone XS Max ελληνικό hands-on video review

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το iPhone XS Max με οθόνη 6.5″ Super Retina OLED 1242×2688 pixels, επεξεργαστή Apple Bionic 12, μνήμη RAM 4GB, dual camera 12MP+12MP, selfie camera 7 Megapixel, προστασία IP68 και μπαταρία με χωρητικότητα 3174 mAh.

Μερικές εβδομάδες μετά το unboxing video και σήμερα έρχεται το επίσημο hands-on.

Τα νέα iPhone Xs υποστηρίζουν την τεχνολογία 4G+ και δίνουν τη δυνατότητα στον χρήστη, μέσω του δικτύου 4G/4G+ COSMOTE, να απολαμβάνει απίστευτα γρήγορες ταχύτητες πλοήγησης στο Internet έως 500Mbps. Με αυτόν τον τρόπο, ένας #kalyteroskosmos γίνεται πραγματικότητα. Η εμπειρία του internet απελευθερώνεται, όλοι μπορούν να είναι online, οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε σημείο μέσα από το 4G+ δίκτυο της COSMOTE, που καλύπτει ήδη το 92% του πληθυσμού της χώρας.

Το iPhone XS Max μας το παραχώρησε η COSMOTE για τις ανάγκες τις δοκιμής. Δείτε το εδω.
iPhone XS Max 64GB (1339 ευρώ), iPhone XS Max 256GB (1539 ευρώ), iPhone XS Max 512GB (1789 ευρώ).

iPhone XS Max ελληνικό hands-on video review, iPhone XS Max ελληνικό hands-on video review

iPhone XS Max ελληνικό hands-on video review, iPhone XS Max ελληνικό hands-on video review

iPhone XS Max ελληνικό hands-on video review, iPhone XS Max ελληνικό hands-on video review

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
johny

Μπράβο Κώστα για ακόμα μια φορά αλλά να μην ακούσουμε και λίγο τα ηχεία που είναι ποιο τούμπανο από το x;λίγο βίντεο βρε αγόρι μου και λιγο game να δούμε πως τρεχει..γιατί τόσο γρηγορο με τόση αναμονή;συμφωνώ σε ότι γράφεις εννοείται.αλλα θα ήθελα το κάτι περισσότερο στην παρουσίαση όπως έκανες και με το x.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

επιτελους ενα iphone που το μικρο μοντελο xs δεν υπολείπεται σε τιποτα απο ram,καμερα απο το μεγαλο xmax. ειναι σιγουρακι οτι το μικρο γιουσουφακι της apple με το ονομα samsung θα κωλοτουμπιασει παλι και θα ακολουθησει

Nick G

Έχουμε μαζέψει (χωρίς να κάνουμε τις περισσότερες πωλήσεις κινητών)

>200 δις αποθεματικό
>1 τρις χρηματηστηριακή αξία

και ακόμα σας πείθουμε ότι τα κινητά μας είναι value for money…

Eσεις κάνετε στα κινητά μας

>Ότι κάνατε και τα τελευταία 10 χρόνια.

και ακόμα σας πείθουμε να δίνετε κάθε χρόνο και περισσότερα…

Έχουμε

>τερματίσει το zoom στις παρουσιάσεις μας και σε λίγο θα σας δείχνουμε την ροή ηλεκτρονίων στους επεξεργαστές μας.
>χαρίσει σε όλη την show bussiness τις συσκευές μας μαζί με αμοιβές από 10χίλιαρο μέχρι 200χίλιαρο για να τα κουβαλάνε δήθεν τυχαία παντού.

και εσείς ακόμα πειθεστε ότι τα προιόντα μας είναι χρήσιμα και ποιοτικά από μόνα τους για αυτό και δεν χρειάζονται χρόνο διαφήμισης σε ΜΜΕ…

Σας ευχαριστούμε,

Τιμ Κουκ

ΚώσταςD.

Εάν κάποιος το θέλει για το ios απλά μονόδρομος… Οι υπόλοιποι απλά το αγοράζουν για το μηλαρακι γιατί τόσο κόβει… Τέλος πάντων… Βιντεάκι και κάνα μπιτακι δεν μας έβαλες όμως… 😋. Πάντως κάτι άκουσα για την οθοναρα του xz3!!! 😁😁😁😁

Φωτης

Θελω τα φωτα σας..Αυτο η το mate 20 pro; Αν κ απο τα νεα iphone το xs μου αρεσει περισσοτερο λογο μεγέθους..Το xs max ειναι πιο κουμουτσα απο το mate 20 pro..Κ αν βάζατε με σειρα τα note 9 , xs max, mate 20 pro πιο θα βάζατε πρωτο δευτρο κ τρίτο;

nikos2018

iPhone XS Max 512GB

1789 ευρώ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Για κινητό τηλέφωνο……….

Tasos Spanos

Το έχω δει και το έχω περιεργαστει από κοντά
Το έχει ένας φίλος
Δυστυχώς δεν θέλω να δώσω αυτά τα χρήματα που ζητάνε αλλά Είναι κινηταρα
Και δεν είναι και τόσο μεγάλο όσο φαίνεται αλλά το πιο σημαντικό έχει Οθοναρα
Και όλα τα υπόλοιπα που έχει είναι καλά αφού είναι λίγο ανώτερο από το iphone X που έτσι κι αλλιώς ήταν top
Είχα το iphone x 4-5 μήνες και ήμουν ευχαριστημενος σε όλα

Κρίμα που οι τιμές έχουν ξεφύγει τόσο πολύ
Όσο καλό και να είνα δεν δικαιολογεί αυτά τα χρήματα
Ειδικά χωρίς πχ μεγάλο φορτιστή η ασύρματο μέσα στην συσκευασία

Οι πωλήσεις πηγαίνουν πολύ καλά που σημαίνει ότι ο κόσμος το θέλει αλλά είναι και μείον αυτό γιατί δεν πρόκειται να πέσει η τιμή γρήγορα

ΚώσταςD.

Φωτης αν δεν έχεις άλλα προϊόντα της apple πας κατευθείαν για ανδροιντ… Αν δεν βιάζεσαι περίμενε για s10 ή κάποιο άλλο με τη νέα χρονιά, γνώμη μου….

Thanoslam

Το review για ακόμη μια χρόνια δεν ήταν καλό. Το είπα και πέρυσι και πριν δυο χρόνια το ίδιο και παλιότερα. Οποίος έχει apple πρέπει να χρησιμοποιεί χειρονομίες. Μόνο και μόνο που βλέπω να επιστρέφεις πίσω στο μενού και να πατάς το βελάκι πάνω μου φτάνει. Είμαι σίγουρος ότι δεν ξέρεις πολλές από τις λειτουργίες του iPhone και φαίνεται ξεκάθαρα. Κάποιος ο οποιος δεν έχει apple κινητό σίγουρα δεν τον εντυπωσιάζει. Βλέπω το review από τα Android και μπαίνεις σε όλα τα μενού ενώ εδώ γυρίζεις απλά τις σελίδες .&-

johny

Ο/Η Φωτης. το xs δεν το λες μικρο.ειναι οπως το x ενα κινητο με πολυ ωραιες διαστασεις και οπως λεει και ο Κωστας δεν χανει πουθενα.και ιδια καμερα,και ιδιο επεξεργαστη,και ιδια ραμ και το ξαναλεω πολυ ωραιο μεγεθος..δεν ειναι μικρο.το μαξ ειναι μεγαλο.αν γουσταρεις το λειτουργικο πας εκει.διαφορετικα αλλου.παντως εγω θα το παρω.η αληθεια ειναι οτι ηθελα το μαξ αλλα μετα απο αρκετη σκεψη θα απρω το xs.ειναι και συσκευη για την τσεπη και τουλαχιστον για τα δικα μου χερια νορμαλ.και να πω οτι εχει και καλυτερα ηχεια αυτη τη φορα και η διαφορα για αυτους που ασχολουνται με τον ηχο φαινεται.βασικα μονο το μεγεθος ιδιο με το χ.μονο η καμερα αλλαζει οι διαστασεις.

Chris_BMW

Στις ρυθμίσεις δε έψαχνε την κάμερα !!!

Κώστα μπαίνεις ρυθμίσεις ,σερνεις ελαφρώς κάτω τον αντίχειρα και σου εμφανίζει πάνω επιλογή για να γράψεις απλά κάμερα ..
Βασικά ούτε καν κάμερα ένα «καμ» φτάνει ..

johny

Ο/Η Chris_BMW..«καμ»? χαχαχαχα εισαι αρχηγος!!!ελιωσα..ε ναι αφου ειναι κινηταρα τι να λεμε τωρα.

Prideous

Είχα το 5s και άλλαξα για το xs και μάλιστα για το μοντέλο με τα 512gb Όπως κράτησα και το παλιό μου κινητό 5 χρόνο έτσι θα κρατήσω και αυτό άνετα αλλά 5 ίσως και παραπάνω Γι αυτό και έδωσα αρκετά λεφτά παραπάνω για το μεγάλο μοντέλο ! Η οθόνη του πάντως νομίζω πως εχει το κατάλληλο μεγεθος για κινητό ! Τρομερή ανάλυση ! Τρομερά χρώματα Λίγο το True Tone με ξενερώνει αλλά το έχω αφήσει και ας γίνεται να το απενεργοποιήσεις Άνετα το δουλεύεις με το ένα χέρι Τα ηχεία τρομερά Ταχύτητες δεν το συζητάμε Εκεί που νομίζω ότι δεν με ευχαρίστησε είναι η μπροστινή κάμερα το βράδυ Αρκετό θόρυβο στις φωτογραφίες και ας υπάρχει και φωτισμός στον χώρο Η πίσω κάμερα το βράδυ τρομερή Γενικά σε φυσικό φωτισμό και οι δυο είναι τρομερές Μπαταρία καλή Βγάζει σχεδόν μια μέρα και ας το λιώνω από το πρωί μιας και το αγόρασα πριν λίγες μέρες Επίσης το Face ID είναι λίγο εκνευριστικό Δεν πιάνει όλες τις φορές Ειδικά όταν είμαι από τον ύπνο το πρωί δεν ανοίγει με τπτ Πάντως όταν πιάνει ( τις περισσότερες φορές δλδ ) ξεκλειδώνει αμέσως ! Αυτά ! Δεν νομίζω να ξέχασα τπτ ! Γενικά… Συνέχεια »

Γιώργος

Εν έτη 2018 και βλέπουμε ακόμα τέτοια βίντεο. Hands-on 18 λεπτά. Πλάνα χωρίς φαντασία και ανύπαρκτο μοντάζ. Έχεις όλα τα μέσα και δεν κάνεις τίποτα. Δες λίγο ξένα τεχνολογικά βίντεο… MKBHD, The verge, technobufallo και άλλα πολλά.

JohnWave

Συμφωνώ σχεδόν με όλα που ανέφερε ο Κ.Βλαχάκης :

Κατασκευή : Εξαιρετική όπως και σε ορισμένες android ναυαρχίδες.
Oθόνη : Εξαιρετική όπως και στις Samsung ναυαρχίδες.
Design : Mέτριο μπροστά λόγω μεγάλου notch, μέτριο πίσω λόγω εξογκωμένης κάμερας.
Επεξεργαστής : Ο κορυφαίος όλων.
Κάμερα τη μέρα : Κορυφαία.
Κάμερα τη νύχτα : Μέτρια.
Ζoom : Ανεκτό.
Wide angle : Δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.
Mπαταρία : Πολύ καλή διαχείριση για τα λίγα mAh της.
Ήχος : Εξαιρετικός.
Χωρητικότητα : Μικρή για την τιμή της συσκευής.
Επέκταση μνήμης με κάρτα sd : Δεν παρέχεται αυτή η δυνατότητα.
Παρελκόμενα στο κουτί : Μνημόνιο.
Value for money : Με τίποτα για όσους αγαπούν και το android. Για όσους θέλουν μόνο iOS, δεν παίζει ποτέ ρόλο αυτό το κριτήριο ούτως ή άλλως.

Συμπέρασμα : Για όσους θέλουν μόνο iOS, δεν έχουν επιλογή για κάτι καλύτερο. Για όσους αγαπούν και το iOS και το android (αυτό δεν μπόρεσα ποτέ να το κατανοήσω), υπάρχουν καλύτερες overall συσκευές αν τους ενδιαφέρουν όλα τα κριτήρια μαζί. Για όσους θέλουν μόνο android, δεν παίζει κανένα ρόλο στην επιλογή τους το εκάστοτε iphone.

John Real

Δείτε το βίντεο “Honor 8x – BETTER than iPhone XS!” στο YouTube. Με ευχαριστειτε αργοτερα για τα χιλια ευρω που γλιτωσατε.

johny

Ο/Η John Real..
προσωπικα δεν μου αρεσει και αφου ετσι και αλλιως διαθετω τα λεφτα για το iphone xs αν τελικα αλλαζα γνωμη και ηθελα να πηδηξω κατηγορια σε android ενα μονο κινητο θα επελεγα.asus rog phone.και το mate 20 pro βεβαια ειναι καλο.αλλα σε ηχο και σε οθονη δεν..και σε ενα κινητο θελεις να βγαζει μεν καλες φωτογραφιες αλλα να εχεις και μια οθοναρα καλη για να τις βλεπεις.και επειδη ειμαι και πολυ της μουσικης θελω ο ηχος να ειναι οπως το iphone.σε οθονη και σε ηχο και σε λειτουργικο το iphone δεν εχει αντιπαλο.βγαζει και αν οχι τελειες πολυ καλες φωτογραφιες και ετσι κομπλε ολα.οκ δεν εχει μπαταρια 4.000 αλλα η αυτονομια της μιας ημερας και το τσιπ τον 7 nm δεν περνανε απαρατηρητα.αλλα οκ δεν θα ειμαστε και συνεχεια με το κινητο στο χερι εχουμε και αλλα πραγματα να κανουμε.αρα μια μερα να βγαζει μια χαρα ειναι και με σωστη χρηση δεν θα εχουμε και προβληματα οσοι το επιλεξουμε.αποψη μου παντα και σεβομαι και τις δικες σας αποψεις.

forneverarrow

@Prideous: με κάλυψες απόλυτα! Αυτός είναι ο λόγος που επιλέγουμε iPhone. Πήρα πριν 4 μήνες το iPhone 8, ενω τελευταία φορά που είχα iPhone πριν ήταν το 5s. Ήμουν εξαιρετικά ικανοποιημένος μέχρι τη στιγμή που το έχασα κάπου. Επειδή δεν ήμουν σε οικονομική κατάσταση για να πάρω το ιδιο τότε, έπεσα ξανά στο android και έκτοτε πλήρωσα τα τριπλάσια για συσκευές που ούτε με ικανοποιούσαν, ούτε άντεχαν στο χρόνο όσο θα ήθελα (μιλάω για updates)… Κάτι Galaxy S5, Xperia X, και LG G5 μου κόστισαν σχεδόν τα διπλάσια σε μια τετραετία σε σχέση με ένα iPhone. Πλέον που δεν έχω οικονομικό θέμα, δεν πρόκειται να επιστρέψω σε Android για κανένα λόγο!

Όσο για το review, πολύ καλό. Το μόνο πράγμα που με εντυπωσίασε (ας το πω έτσι) είναι η αλλαγή στη στάση του Κώστα σε σχέση με το κοστος του iPhone συγκριτικά με πέρσι. Θυμάμαι στο review του X πόσες φορές ανέφερε τα 1200€ ως υπερβολικό ποσό, ενω φέτος απέφυγε να σχολιάσει κάτι για το ακόμη μεγαλύτερο κοστος του Xs Max. Μήπως έχει να κάνει με το γεγονός οτι πλέον υπάρχουν αρκετές συσκευές πάνω απο το χιλιάρικο; Αν μπορείς Κώστα διαφώτισε μας.

JD

Εγω αντιθετα βρισκω το IOS πολυ δυσχρηστο και εκνευριστικο ενω με ενοχλει και το μηδενικο customisation που ουτε εικονιδια δεν μπορεις να αλλαξεις. Φαντασου ακομη και αν μου χαριζαν iphone xs θα το πουλαγα. Παλιοτερα ειχα το iphone 6 αγορασει (μεταχειρισμενο) και δεν αντεξα ουτε μια εβδομαδα τις χαζομαρες και τα κλειδωματα της Apple με το itunes.
Οποτε μονο Android , τωρα εχω το Mate 20 lite και ειναι τηλεφωναρα.

NikosAr

@Prideous +
Σε ευχαριστούμε για τις εντυπώσεις σου … μακάρι όσοι έγραφαν * κριτικές του κ@λου να μην εγραφαν καθόλου … αλλά τι να κάνουμε .. υπάρχουν και τέτοιοι… σίγουρα με αυτά που έγραψες βοήθησες πολλούς από εμάς που δεν το έχουμε δει – πιάσει στα χέρια μας !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iOS iPad

iOS 17.4.1: Έρχεται η επόμενη ενημέρωση του iPhone – Τι θα περιλαμβάνει

Το iOS 17.4.1 και το iPadOS 17.4.1 αναμένεται να κυκλοφορήσουν εντός των επόμενων ημερών σε iPhone και iPad.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Smartphones Apple featured iPhone 15

iPhone 15: Χιουμοριστική διαφήμιση της Apple για τον αποθηκευτικό χώρο – “128 GB είναι πολλά”

Η τελευταία διαφήμιση της Apple για τα μοντέλα iPhone 15 εστιάζει στον χώρο αποθήκευσης της βασικής συσκευής.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.