iPhone 7: Θα έρθει με τουλάχιστον 32GB αποθηκευτικό χώρο

Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν αρκετές φήμες που θέλουν το επόμενο iPhone να έρχεται με τουλάχιστον 32GB αποθηκευτικού χώρου. Πλέον οι φήμες αυτές φαίνεται να επιβεβαιώνονται αλλά ακόμα δεν γνωρίζουμε αν θα δούμε και έκδοση στα 256GB για τη βασική έκδοση της ναυαρχίδας της Apple.

Προφανώς και δεν έχουμε κάποια ανακοίνωση από την Apple, η οποία επίσημα δεν πρέπει να παραδέχεται ούτε ότι ετοιμάζει το iPhone 7, πόσο μάλλον μια τέτοια λεπτομέρεια. Οι πληροφορίες θέλουν ότι εξαιτίας της αυστηρής κριτικής που έχει δεχθεί η εταιρεία για τις εκδόσεις των 16GB αλλά και επειδή το επερχόμενο iPhone 7 θα έχει σαφώς καλύτερη camera και άρα αυξημένες απαιτήσεις σε αποθηκευτικό χώρο για τις φωτογραφίες και τα video του χρήστη, η απόφαση έχει παρθεί και θα δούμε βασική έκδοση στα 32GB.

Ένας επιπλέον λόγος είναι η εγγραφή 4Κ video με την έκδοση των 16GB για το iPhone 6s να μπορεί να καταγράψει μετά βίας μισή ώρα video και αυτό αν ο χρήστης δεν το έχει γεμάτο από άλλες εφαρμογές, games ή απλά με υλικό όπως φωτογραφίες, video ή μουσική. Βέβαια στόχος της Apple είναι όχι μόνο να πουλήσει ένα iPhone αλλά αν είναι δυνατόν να πουλήσει και μια μεγαλύτερη σε χωρητικότητα έκδοση του και ιδανικά και ένα πακέτο icloud για εξτρά αποθηκευτικό χώρο. Φαίνεται όμως, σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν, ότι τελικά η έκδοση των 16GB κρίνεται πλέον ανεπαρκής.

Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι αν στο iPhone 7 – και όχι στις εκδόσεις Plus και Pro – θα δούμε αλλαγές στις υπόλοιπες διαθέσιμες χωρητικότητες. Δηλαδή αν με την κυκλοφορία της βασικής έκδοσης στα 32GB αλλάξει η μεσαία έκδοση των 64GB και η μεγάλη των 128GB και δούμε κάποια άλλη έκδοση στα 256GB.

iPhone 7, iPhone 7: Θα έρθει με τουλάχιστον 32GB αποθηκευτικό χώρο

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Φασσα

Καλα εκει στην apple τους τελειωσαν οι ιδεες θα βγαλουνε το 7 το οποιο θα ειναι ιδιοβμε το 6,ααααα ναι θα μετατοπισουνε τις ασπρες γραμμες κ ενταξει ειναι διαφορετικο…..απατοι θα πανε..

Aris

Καλα το αν θα παρι απατο θα το δουμε σε 2 μηνες man… Ας μην λεμε και οτι θελουμε…..

shadgr

Σ’αυτό το άρθρο μιλάμε για γραμμές λοξές και βασική έκδοση στα 32gb και κάπου αλλού μιλάνε για 64gb, σαρωτή ίριδας, edge, πενάκι και η λίστα είναι ατελείωτη..

aptalikos

Μιλάμε για 32GB και αυτά από διαρροες μέχρι και την τελευταία στιγμή. Για να δούμε, έχω αγωνία θα γίνει αυτό το μεγάλο τεχνολογικό μπαμ;

aptalikos

Από την άλλη τι τον ενδιαφέρει τον άλλον τα 32GB λες και θα φαίνονται στο τραπεζάκι της καφετέριας. Να βγάλει τηλέφωνο με μεγαλύτερο λογότυπο αυτό μάλιστα θα είναι περιζήτητη αλλαγή.

John N

Τι φαση? Κι αλλο innovation? Μιλαμε θα γλεντησει τον ανταγωνισμο η μαμα apple φετος. Πολυ χαίρομαι οταν ακουω για τετοια τεχνολογικα επιτευγματα. Θα το παρω day one για να ανταγωνιστω την κυρα Μαρία που μου μοστραρει το s7. Κυρα Μαρια σου ρχομαι…

Agnostos13

Απο τη μια κραζετε γιατι θα εχει παλι ιδιο design…και απο την αλλη γιατι ο κοσμος το παιρνει για τη μοστρα…
Μαλλον καποιος αλλος αγοραζει για το τραπεζακι! Λες και το edge δεν ειναι για τη μοστρα…

ΥΓ. Εγω μπορω να εχω ενα ιδιο με το 6 αλλα με force touch, Α10, 2-3gb ram αλλα επιτελους σε spaceblack για να πεταξω τις θηκες;

Manolis

σίγουρα με 32GB, δεν είναι πάρα πολλά;;;; χαχαχαχα!!!!!

vasilist

Χρειαζόταν αυτό γιατί τα 16 δεν έφταναν πλέον πάρα μόνο σε αυτούς που έκαναν μόνο κλήσεις.
Σωστή κίνηση. Οκ πολύ αργά αλλά ας μην την κράζουμε και τώρα που έκανε κάτι σωστό.

James

Εγώ πιστεύω οτι για τα λεφτά του μία χαρά ήταν τα 16 GB

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone iPhone 6

Η Apple θα αποζημιώσει με έως 150 δολ. κατόχους iPhone στον Καναδά για επιβράδυνση της απόδοσης

Η Apple πρόκειται να πληρώσει έως και 14,4 εκατομμύρια δολάρια Καναδά σε επιλέξιμα μέλη μιας ομαδικής αγωγής.

Software Apple Apple iOS Apple iPhone 6s

iOS 14.4: Διαθέσιμη η νέα αναβάθμιση για τα συμβατά iPhone

Η Apple έδωσε στην κυκλοφορία τη νέα αναβάθμιση λογισμικού iOS 14.4 για τις συσκευές iPhone 6s και νεότερα μοντέλα.

Software Apple iOS iPhone

iOS 14.3: Διαθέσιμη η νέα αναβάθμιση για iPhone 6s και πάνω

Ξεκίνησε και στη χώρα μας η νέα αναβάθμιση iOS 14.3, η οποία παρέχεται μέσω OTA για όλα τα iPhone 6s και πάνω.

Smartphones Apple Apple iPhone 6s featured

iOS 14.2: Έφτασε το νέο update για τα συμβατά iPhone, μάθε όλες τις αλλαγές

Το iOS 14.2 είναι διαθέσιμο εδώ και μερικές ώρες, με το νέο update για τα συμβατά iPhone να προσφέρει νέες προσθήκες αλλά και βελτιώσεις.