iPhone X: Στα 53 εκ. τεμάχια η παραγωγή του το πρώτο τρίμηνο του 2018

apple iphone x 53 εκατομμύρια παραγωγή 2018, iPhone X: Στα 53 εκ. τεμάχια η παραγωγή του το πρώτο τρίμηνο του 2018

Ικανοποίηση πρέπει να επικρατεί στα κλιμάκια της Apple αφού σύμφωνα με αναλυτές, βασισμένοι σε μελέτη των προμηθευτών της Apple στην Ασία, κατασκευάστηκαν περίπου 53 εκατομμύρια iPhone X μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2018, κάτι το οποίο συμβαδίζει με πρόσφατες προβλέψεις τους.

Οι συγκεκριμένοι αναλυτές μπορεί να εκτιμήσανε τον αριθμό των συσκευών που κατασκευάστηκαν για το πρώτο τρίμηνο του έτους, αλλά τα πράγματα δεν εκτιμούν να εξελιχθούν με ευνοϊκούς ρυθμούς. Αυτό στηρίζεται στο ότι η παραγωγή του iPhone X θα κατρακυλήσει στα 9 εκ. τεμάχια με την πρόβλεψή τους ένα μήνα νωρίτερα να έκανε λόγο για 13-16 εκ. συσκευές.

Σύμφωνα με αναλύσεις της J.P. Morgan, προβλέπουν και εκείνοι μειωμένη παραγωγή για το iPhone X το δεύτερο τρίμηνο του 2018. Αναφορικά με το πρώτο τρίμηνο η J.P. Morgan τοποθετεί την παραγωγή των iPhone X στα 20 εκ. τεμάχια, αριθμός που συμφωνεί με τους αριθμούς που είχε δώσει ο Ming-Chi Kuo της KGI Security.

Όσον αφορά τα iPhone που θα παρουσιαστούν πιθανόν το Φθινόπωρο, αναφέρεται πως η Apple ετοιμάζεται για παραγωγή 75-85 εκ. iPhone στις 6 ίντσες με οθόνη IPS LCD και περίπου 100-120 εκ. συσκευές με OLED οθόνες στις 5.8 και 6.5 ίντσες. Για το διάδοχο του iPhone SE τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα αφού ορισμένοι αναφέρουν ότι η συσκευή δε θα παρουσιαστεί το τρέχον έτος και άλλοι πως η Apple πιθανόν να εργάζεται σε ένα τέτοιο project χωρίς να υπάρχουν ακόμα κάποια στοιχεία σχετικά με αυτό.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

κατα τα αλλα το τσουναμι notch που ακολουθει καθολικα απο παντου οφειλεται στο essential που πουλησε 2000 κινητα στην αμερικη πριν κατεδαφιστει η τιμη του στα 400$ λιγες μερες μετα το λανσαρισμα του….

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

νομιζω πρωτα επεσε στα 500$ και μετα 400$ αλλα εγινε πολυ γρηγορα και με δωρο τη καμερα 360 !επειδη κανεις δε το παιρνε

Nikopoup

Κατασκευή λέει και όχι πωλήσεις. Ελπίζω αυτό που λέει για τις οθόνες, να υπάρχουν δύο 6″ δηλαδη, με διαφορετικη τεχνολογια οθόνης να μην γίνει. Οι “φτωχοί” με τις lcd που θα έχουν δώσει 700€ 🙂

Agnostos13

Παπαροκας tiamat – Enûma Eliš:
Ο ένας έβαλε στο notch αισθητήρα 3d σάρωσης και ο άλλος μια κάμερα…
Φυσικά όταν μιλάμε για notch στο μυαλό των περισσοτέρων έρχεται μόνο το design!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Gear Apple iPad Air

To iPad Air θα είναι το επόμενο OLED tablet της Apple

Το iPad Air θα είναι το επόμενο tablet της Apple που θα υιοθετήσει την τεχνολογία πάνελ οθόνης OLED μετά τα επερχόμενα μοντέλα OLED iPad Pro.