iQOO 9 και 9 Pro: Αφίσα αποκαλύπτει ότι έρχεται στις 5 Ιανουαρίου

, iQOO 9 και 9 Pro: Αφίσα αποκαλύπτει ότι έρχεται στις 5 Ιανουαρίου

, iQOO 9 και 9 Pro: Αφίσα αποκαλύπτει ότι έρχεται στις 5 Ιανουαρίου

Η iQOO, η υπο-μάρκα της vivo, πρόκειται να αποκαλύψει τα επόμενα smartphone της, τα iQOO 9 και iQOO 9 Pro. Σύμφωνα με μια αφίσα που διέρρευσε και εμφανίστηκε στην Κίνα, τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν σε εκδήλωση στις 5 Ιανουαρίου.

Όπως φαίνεται από την εικόνα που διέρρευσε, το iQOO 9 έχει στο πίσω μέρος τρεις λωρίδες – σε κόκκινο, μαύρο και μπλε χρώμα – και έναν – ίσως άσκοπα – μεγάλο χώρο για τους τρεις αισθητήρες.

, iQOO 9 και 9 Pro: Αφίσα αποκαλύπτει ότι έρχεται στις 5 Ιανουαρίου

Ένας συνήθως αξιόπιστος tipster μοιράστηκε και μια εικόνα που λέγεται ότι είναι του iQOO 9 Pro, με τον σχεδιασμό να είναι πολύ παρόμοιος εκτός από το ότι το μοντέλο Pro έχει ένα σχέδιο δράκου στο πίσω μέρος.

Σύμφωνα με παλαιότερες φήμες, διαρροές και εικασίες, το iQOO 9 Pro θα πρέπει να έχει κύρια κάμερα 50 MP και το Snapdragon 8 Gen 1 SoC. Όσον αφορά την οθόνη, πιθανότατα πρόκειται για μια κυρτή AMOLED 6,78 ιντσών QHD+ με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Το vanilla iQOO 9, ωστόσο, αναμένεται κυκλοφορήσει με μια επίπεδη οθόνη ίδιου μεγέθους με ανάλυση FHD+.

Το iQOO 9 λέγεται ότι έχει μπαταρία 4.700 mAh, ενώ και το Pro περίπου την ίδια, ενώ και τα δύο μοντέλα θα πρέπει να φορτίζουν έως και 120 W.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones vivo vivo Android smartphones

Vivo X100 Ultra: Τeaser δείχνει καινοτόμες λειτουργίες κάμερας

Το πρώτο επίσημο teaser της επερχόμενης ναυαρχίδας της vivo, του X100 Ultra, είναι επιτέλους εδώ και αποκαλύπτει πολλά.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo: Αποκάλυψε το BlueImage για την τεχνολογία της κάμερας – Μάλλον θα το δούμε με το το vivo X100 Ultra

Η vivo παρουσίασε το brand “BlueImage” που θα περιλαμβάνει την τεχνολογία απεικόνισης και θα κάνει ντεμπούτο με το vivo X100 Ultra.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra: Μια επαγγελματική κάμερα που μπορεί να κάνει τηλέφωνα

Το X100 Pro της vivo διαθέτει ήδη μια καταπληκτική κάμερα, μία από τις καλύτερες που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους μήνες σε smartphone.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 και X100 αποκτούν υποστήριξη 5.5G μέσω ΟΤΑ ενημέρωσης

Την περασμένη εβδομάδα η China Mobile ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία του 5G-Advanced (γνωστό και ως 5.5G) στο δίκτυό της.