Στις 2ο Δεκεμβρίου έχει προγραμματιστεί μια εκδήλωση της IQOO για την παρουσίαση του Neo 5s με το τελευταίο Origin OS Ocean της vivo.
Στις 2ο Δεκεμβρίου έχει προγραμματιστεί μια εκδήλωση της IQOO για την παρουσίαση του Neo 5s με το τελευταίο Origin OS Ocean της vivo.
Το τελευταίο teaser για τη συσκευή αποκαλύπτει πως διαθέτει οθόνη με ευαισθησία στην πίεση. Το τηλέφωνο θα είναι επίσης το επίσημο τηλέφωνο παιχνιδιών του Honor of King College League.
Το iQOO Neo 5s θα κυκλοφορήσει με chipset Snapdragon 888, γρήγορη φόρτιση 66W και κύρια κάμερα 48MP IMX598 με OIS. Αναμένεται ακόμα ένα πιο προσιτό Neo 5s με Snapdragon 778G+ και φόρτιση 66W.
Να σας πούμε εδώ ότι το iQOO Neo6 έχει εντοπιστεί στο Geekbench αποκαλύπτοντας ότι φέρει το αναγνωριστικό vivo V2154A που ταιριάζει με τις προηγούμενες καταχωρίσεις του Google Play Console και 3C. Η σειρά Geekbench δείχνει ότι έχει Snapdragon 888, 12GB RAM και Android 11.
Η συσκευή πήρε 1.072 βαθμούς στη δοκιμή ενός πυρήνα και 3.450 βαθμούς στο τμήμα πολλαπλών πυρήνων. Η πρόσφατη λίστα GPC αποκάλυψε, τέλος, ότι το τηλέφωνο θα διαθέτει οθόνη FHD+ με τρύπα διάτρησης καθώς και φόρτιση 66 W.
OPPO και vivo αυξάνουν τις τιμές σε smartphones στην Κίνα λόγω αυξημένου κόστους μνήμης και εξαρτημάτων. Πώς μπορεί να επηρεαστεί η αγορά κινητών το 2026.
Η vivo κατοχυρώνει πατέντα για smartphone με rollable οθόνη που επεκτείνεται κάθετα προς τα πάνω, προσφέροντας μεγαλύτερη επιφάνεια προβολής για εφαρμογές και περιεχόμενο.
Το Vivo X300 Ultra χρησιμοποιεί τον νέο αισθητήρα Samsung ISOCELL HP0 200MP με βελτιωμένη σταθεροποίηση 3 μοιρών, νέες δυνατότητες φωτογραφίας και εγγραφή βίντεο 4K στα 120fps.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Προσθήκη σχόλιου