iQOO Neo6: Αποκαλύφθηκαν οι προδιαγραφές της μπαταρίας ενόψει της κυκλοφορίας

neo6, iQOO Neo6: Αποκαλύφθηκαν οι προδιαγραφές της μπαταρίας ενόψει της κυκλοφορίας

To sub-brand της vivo, η iQOO, ετοιμάζεται να παρουσιάσει το Neo6 στις 13 Απριλίου και ήδη γνωρίζουμε κάποια χαρακτηριστικά.

Η εταιρεία έχει ήδη αποκαλύψει πως η κύρια πίσω κάμερα θα είναι μια μονάδα 64 MP με OIS και τώρα κυκλοφορεί teaser πόστερ που δείχνει τη χωρητικότητα της μπαταρίας. Αυτή, λοιπόν, θα είναι 4.700 mAh και θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 80 W.  Αυτό σημαίνει ότι με φόρτιση μόλις πέντε λεπτών έχετε δυνατότητα δύο ωρών gaming.

neo6, iQOO Neo6: Αποκαλύφθηκαν οι προδιαγραφές της μπαταρίας ενόψει της κυκλοφορίας

Προηγούμενες διαρροές και φήμες αναφέρουν πως το Neo6 θα διαθέτει οθόνη 6,62 ιντσών FHD+ AMOLED με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και ενσωματωμένο σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, καθώς και μια κεντρική διάτρηση με μια κάμερα selfie 16 MP. Στο πίσω μέρος θα υπάρχουν τρεις κάμερες- μία 12 MP ultrawide, έναν αισθητήρα βάθους 2 MP και την κύρια μονάδα 64 MP.

Το smartphone θα τροφοδοτείται από τον Snapdragon 8 Gen 1 της Qualcomm, σε συνδυασμό με έως και 12 GB LPDDR5 RAM και έως 256 GB αποθηκευτικού χώρου. Πιθανώς θα είναι διαθέσιμο σε πορτοκαλί, μαύρο και μπλε και θα τρέχει το Android 12 από το κουτί.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra: Μια επαγγελματική κάμερα που μπορεί να κάνει τηλέφωνα

Το X100 Pro της vivo διαθέτει ήδη μια καταπληκτική κάμερα, μία από τις καλύτερες που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους μήνες σε smartphone.

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 και X100 αποκτούν υποστήριξη 5.5G μέσω ΟΤΑ ενημέρωσης

Την περασμένη εβδομάδα η China Mobile ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία του 5G-Advanced (γνωστό και ως 5.5G) στο δίκτυό της.