Ήρθε το τέλος για το Essential Phone που έφερε το notch στα smartphone

τέλος Essential Phone έφερε notch smartphone, Ήρθε το τέλος για το Essential Phone που έφερε το notch στα smartphone
Το Essential Phone έφερε το notch στα smartphone, το οποίο “υιοθέτησαν” σχεδόν όλες οι εταιρείες Android smartphone και η Apple, με τα αποθέματα της συσκευής να εξαντλούνται και να σταματάει η παραγωγή της.
Το PH-1, όπως είναι η κωδική ονομασία του Essential Phone, είναι δημιούργημα της εταιρείας Essential που ανήκει στο συνδημιουργό του Android, Andy Rubin, ο οποίος έκανε την αποκάλυψή του το Μάιο του 2017. Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά περιελάμβαναν επεξεργαστή Snapdragon 835, 4GB RAM, αποθηκευτικό χώρο 128GB, μπαταρία 3040mAh και οθόνη 5.7 ιντσών με το πρώτο notch στην ιστορία των smartphone, και λειτουργικό σύστημα Android 7.1.1 Nougat.
Με μια δήλωση στο 9to5Google, η Essential μέσω εκπροώπου της δήλωσε πως τα αποθέματα του Essential Phone έχουν εξαντληθεί και δε θα κατασκευαστούν άλλα μιας και η εταιρεία εργάζεται σκληρά στο νέο mobile προϊόν της, χωρίς να αναφέρεται το είδος του προϊόντος αλλά και το πότε θα ανακοινωθεί. Σημαντικό είναι επίσης το ότι η εταιρεία δε θα σταματήσει τις αναβαθμίσεις στο software καθώς και την υποστήριξη στους υπάρχοντες πελάτες της.
Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
micr0g

Τελος στο PH1 οχι στην essential λοιπον.

ΚΝ

Λογικό και αναμενόμενο. Αν και προσπάθησε να κάνει κάτι ωραίο με ενδιαφέροντα στοιχεία …. Δεν μπορούσε να το υποστηρίξει σε παραγωγή, προώθηση και σε εξέλιξη. Αποτέλεσμα να έχει μικρά αποτελέσματα.
Ελπίζουμε στη νέα της προσπάθεια να είναι πιο έτοιμη να ανταποκριθεί και φυσικά να φέρει κάτι εκ νέου ενδιαφέρον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Essential

Η Essential, η startup του “πατέρα” του Android βάζει λουκέτο

Τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του ενός και μοναδικού smartphone υπό την ονομασία Essential Phone, η Essential του Andy Rubin βάζει λουκέτο.

Smartphones Essential Essential android smartphones

Το επόμενο smartphone της Essential θυμίζει τηλεκοντρόλ

Η Essential ετοιμάζει ένα από τα πιο περίεργα smartphone που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ, και σήμερα δημοσίευσε τα πρώτα teasers.

Smartphones Android Essential Essential android smartphones

Essential: Επιβεβαιώνεται το δεύτερο κατά σειρά μοντέλο smartphone

Εκπρόσωπος της Essential επιβεβαίωσε το υπό κατασκευή smartphone στο XDA Developers, ελάχιστες είναι όμως οι πληροφορίες για αυτό.

Smartphones Essential Essential Phone

Το Essential Phone 2 ακυρώνεται και o Andry Rubin ανακοινώνει αλλαγές

Σύμφωνα με ανάρτηση του Andry Rubin, συνιδρυτή του Android, στο Twitter, το Essential Phone 2 οδεύει προς ακύρωση μιας και ετοιμάζει κάτι πολύ καλύτερο το οποίο θα είναι “game changer”. Το αρχικό Essential Phone ήταν αυτό που έφερε το notch στα smartphone και τη “διχόνοια” στους καταναλωτές, με την πλειοψηφία τους να το κατακρίνουν.