Έτσι θα είναι τελικά το επετειακό Meizu 15 Plus;

έτσι είναι τελικά επετειακό Meizu 15 Plus, Έτσι θα είναι τελικά το επετειακό Meizu 15 Plus;

Η Meizu ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες το M6S, ένα οικονομικό smartphone με αξιόλογα χαρακτηριστικά. Ο κατασκευαστής όμως κοιτάει μπροστά και ετοιμάζεται πυρετωδώς για την κυκλοφορία του επετειακού high-end μοντέλου του.

Ο λόγος για το 15 Plus, μια συσκευή που θα σηματοδοτήσει την επέτειο των 15 χρόνων ζωής της Meizu. Για το smartphone έχουμε ήδη ακούσει διάφορα, ενώ επίσης υποτίθεται πως έχουν διαρρεύσει φωτογραφίες που το παρουσιάζουν. Μάλιστα, πριν λίγο φαίνεται να διέρρευσαν στο διαδίκτυο δύο σχέδια του κινητού που φανερώνουν πολλά για την σχεδιαστική γραμμή που θα ακολουθήσει ο κατασκευαστής. Αν θεωρήσουμε πως οι εικόνες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, τότε παρατηρούμε πως η συσκευή δεν θα έχει καθόλου bezels, με εξαίρεση ένα μικρό τμήμα στο πάνω μέρος για τους αισθητήρες, την selfie κάμερα και το ακουστικό.

Στην πλάτη βλέπουμε δύο φακούς μαζί με το διπλό LED φλας σε σχήμα δαχτυλιδιού. Σε εκείνο το σημείο η Meizu ενδέχεται να ενσωματώσει και τον laser AF αισθητήρα για αυτόματη εστίαση. Απών από το πίσω μέρος είναι ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, κάτι που σημαίνει πως ίσως η εταιρεία τον τοποθετήσει στο πλάι ή ακόμα και κάτω από την οθόνη, όπως το Vivo X20 Plus UD. Βέβαια, για να μάθουμε αν τελικά τα συγκεκριμένα σχέδια είναι όντως πιστά στο αυθεντικό design του 15 Plus, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την επίσημη ανακοίνωση. Να σημειωθεί πως ο CEO της Meizu δήλωσε πως η συσκευή θα διατεθεί κατά τον Μάρτιο. Ίδωμεν…

έτσι είναι τελικά επετειακό Meizu 15 Plus, Έτσι θα είναι τελικά το επετειακό Meizu 15 Plus;

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βασίλης

Όλα τα νέα μοντέλα έχουν καταντήσει το ίδιο πλέον, για χάρη των μικρών bezels. Καταλήγουν χωρίς προσωπικότητα, σε σημείο που θα έχει ο άλλος Meizu και θα νομίζει ο διπλανός του ότι έχει iPhone X ή Galaxy S9.

Και γιατί όλο αυτό; Για τα bezels! Μάθανε τώρα όλοι. Και τούμπανο να είναι ένα κινητό από χαρακτηριστικά, το ακυρώνουν γιατί έχει χοντρά περιθώρια, με σχόλια τύπου «Στο 2015 βρίσκομαι;»

Ναι, από το να μην έχει χαρακτήρα το κινητό μου και να μοιάζει με τη μάζα, ας βρίσκομαι και στο 2000, με κινητό τούβλο.

Τελείως φιλικό το σχόλιό μου, μην το παρεξηγήσετε. Απλά πλέον οι εταιρείες, δεν ξέρουν τι να κάνουν για να βγούνε μπροστά. Ο ένας θα βάλει 26 κάμερες πίσω και ο άλλος 27 μπροστά! Αυτό δεν είναι ανταγωνισμός, είναι κινήσεις απελπισίας, επειδή δεν ξέρουν τι άλλο να κάνουν. Έχουν χάσει την ουσία και το ίδιο και ο κόσμος, που επικεντρώνεται και κρίνει ένα κινητό από τα bezels! Για γέλια…

Makis

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα… αναπολώ τις εποχές Nokia που καθένα ήταν διαφορετικό και ξεχωριστό!!!

Konstantine

Πόσο δίκιο έχεις φίλε Βασίλη!!!

Panos

Φίλε Βασίλη δεν περιμένω από το κινητό να έχει.. χαρακτήρα. Χαρακτήρα και προσωπικότητα έχω εγώ, δεν χρειάζομαι ένα κινητό να με συμπληρώσει. Και δηλαδή τι πειράζει αν τα κινητά μοιάζουν μεταξύ τους; Θέλεις να ξεχωρίσεις ότι έχεις iPhone, galaxy κλπ. και τα περιθώρια δεν σε αφήνουν; Για τη χρηστικοτητα εν μέρει συμφωνώ και προτιμώ την τακτική της Apple με σασί γύρω από την οθόνη ώστε να είναι βολικό στο κράτημα. Αν κάποιος μπορεί να μου προσφέρει αυτό που χρειάζομαι σε πιο προσιτή τιμή από τους άλλους θα τον προτιμήσω. Όσο για την Meizu είναι πολύ καλή εταιρεία και παλιότερα που είχα το MX5 είχα μείνει πολύ ικανοποιημενος από την ποιότητα και τη συμπεριφορά του κινητού για την κατηγορία τιμής.

Βασίλης

Πάνο, όχι δεν το εννοώ έτσι όπως το κατάλαβες. Δεν λέω να συμπληρώσει εμένα ένα κινητό, όταν λέω να έχει χαρακτήρα. Ή να ταιριάζει δηλαδή με τον χαρακτήρα μου.

Εννοώ ότι η κάθε εταιρεία πρέπει να έχει τη δικιά της γραμμή για να ξεχωρίζει. Βλέπεις τo Cubot X18 ξέρω εγώ και είναι ίδιο με τα Galaxy. Αυτό είπα. Δεν είναι ούτε για να ξεχωρίσω εγώ π.χ. με iPhone, ούτε τίποτα. Ελπίζω να με κατάλαβες τώρα.

I am

@Βασίλης δεν έχεις άδικο ΑΛΛΆ τα bezels αφαιρούνται για να υπάρχει το δυνατόν όσο μεγαλύτερη οθόνη σε μικρότερη κατασκευή. αυτό είναι λογικό ως χρήστης ενός Sony κινητού με το κλασικό design σου λέω πως ναι μεν μου αρέσει η διαφορετικότητα του αλλά έχει τα περιθώρια πάνω κάτω πλάγια που είναι εντελώς αχρειαστα και ενοχλητικά για την συνεχή χρήση(το μόνο που καταφέρνουν είναι να προσθέτουν βάρος). Παλιά τα κινητά είχαν 4 ίντσες τώρα έχουν 6. Η οθόνη όντως βοηθάει σε αυτό το μέγεθος να βλέπεις και να την χειρίζεσαι καλύτερα, η κατασκευή όμως γίνεται τεράστια αφού δεν χωράει σε τσέπες γίνεται βαριά κτλ…
Αυτά που έναν χρήστη Sony όπως είπα 5.1 ιντσών που θεωρώ τις 5.1 ίντσες αρκετές
Σόρυ για το μεγάλο εκτός θέματος κείμενο

Βασίλης

Και μου απάντησες κιόλας, λέγοντάς μου «Και τι πειράζει που μοιάζουν τα κινητά;» Ναι εντάξει, μπορεί να μη πειράζει τον πολύ κόσμο, αλλά θυμάμαι παλιότερα ότι καταλάβαινες από χιλιόμετρα αν κάποιος είχε π.χ. Nokia. Τώρα στα περισσότερα, μόνο το Logo αλλάζει και το καλούπι μένει ίδιο.

I am

Να συμπληρώσω ότι ο ψεύτο bezelles σχεδιασμός μου φαίνεται άθλιος μπροστά στης Sony πχ αλλά ένας πραγματικός bezelles σχεδιασμός που θα παρουσιαστεί θα επόμενα χρόνια θα με βρίσκει θετικό

Panos

Οκ τώρα κατάλαβα αυτό που θες να πεις. Απλά για μένα πλέον δεν έχει τόσο σημασία να ξεχωρίζει ένα κινητό από το άλλο όσο να κάνω απροβληματιστα τη δουλειά μου. Ανταγωνισμός υπάρχει σε άλλα επίπεδα όπως η κάμερα, η ποιότητα της οθόνης, η μπαταρία κλπ. Εντάξει αυτό είναι προσωπική μου άποψη δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε. Όσο για τα παλιά κινητά ναι τα θυμάμαι διότι τα έχω τα χρονάκια μου, αλλά πλέον ζούμε σε άλλες εποχές και πρέπει να συμβαδισουμε. Και γω νοσταλγω εποχές Nokia και Sony Ericsson, αλλά θεωρώ πως είμαστε και τυχεροί που ζούμε και αυτήν την εποχή.

Βασίλης

@Panos… Ναι μωρέ, συζήτηση κάνουμε χαλαρά, δε σου λέω ντε και καλά να συμφωνήσεις μαζί μου ή εγώ μαζί σου.

Κοίτα εγώ γύρω στα 30 είμαι και θυμάμαι πόσα κινητά πέρασαν από τα χέρια μου που ήταν ένα και ένα όλα. Δεν είμαι τελείως αντίθετος στο «καθόλου περιθώρια», είναι η φυσική εξέλιξη, απλά εντάξει όπως λες και εσύ εν τέλει (να που συμφωνούμε), ας υπάρχει ανταγωνισμός αλλού, αφού δεν μπορεί να βρει η κάθε εταιρεία δική της ξεχωριστή σχεδιαστική γραμμή. Τι να κάνουμε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Meizu

Polestar Phone: Τeaser βίντεο αποκαλύπτει το σχέδιο

Τον Σεπτέμβριο, η Polestar ανακοίνωσε τα σχέδιά της να λανσάρει ένα smartphone κατασκευασμένο από τη Meizu.

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Meizu

H αυτοκινητοβιομηχανία Geely θέλει να εξαγοράσει την Meizu

Η Geely, η οποία έχει στην κατοχή της αυτοκινητοβιομηχανίες όπως οι Volvo, Lotus και Polestar, θέλει να εξαγοράσει την Meizu.

Smartphones Huawei Meizu Harmony OS

H Meizu θα χρησιμοποιήσει λύσεις Huawei εάν χάσει τις άδειες της Google

Το οικοσύστημα Huawei Mobile Service (HMS) θα χρησιμοποιήσει η Meizu, εάν αναγκαστεί να παύσει τη χρήση των υπηρεσιών Google.