Συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας, Είμαστε 6 δισ.!

Στα τέλη του 2011 οι συνδρομές κινητής τηλεφωνίας ανήλθαν στα 6 δισ. σύμφωνα με ετήσια έκθεση της ITU (International Telecommunication Union), υπηρεσίας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (Ο.Η.Ε.) με έδρα τη Γένοβα της Ιταλίας. Από αυτές τις συνδρομές (αντιστοιχούν και πάνω της μια συνδρομές ανα συνδρομητή) το 1 δισ. ανήκει στην Κίνα νούμερο που φέτος αναμένεται να “πιάσει” και η Ινδία.

Στην ίδια έρευνα – Measuring the Information Society 2012 – σημειώνεται ότι 2.3 δισ. άνθρωποι είχαν πρόσβαση στο ίντερνετ στο τέλος του 2011. Από αυτούς το 70% κατοικούν σε ανεπτυγμένες χώρες ενώ το 24% ζει σε πιο φτωχές αναπτυσσόμενες χώρες.

, Συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας, Είμαστε 6 δισ.!

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4 & Mix Flip: Διέρρευσαν λεπτομέρειες για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα

Tο Xiaomi Mix Fold 4 αναμένεται να έρθει μαζί με το Mix Flip, το πρώτο αναδιπλούμενο σε στυλ flip της εταιρείας.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Επίσημο με τιμή από 549 ευρώ

Η Google ολοκλήρωσε τη σειρά Pixel 8 παρουσιάζοντας το Pixel 8a, την πιο προσιτή επιλογή, με ενημερωμένη σχεδίαση.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Έτσι θα μοιάζει το επερχόμενο smartphone

Αν και το OnePlus 12 κυκλοφόρησε μόλις τον Δεκέμβριο, βλέπουμε διαρροές για το OnePlus 13 από τον Μάρτιο, που υπονοούν αλλαγές στο σχεδιασμό.

Smartphones featured Sony Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI: Νέες προωθητικές εικόνες που διέρρευσαν επιβεβαιώνουν specs πριν την κυκλοφορία

To Sony Xperia 1 VI θα παρουσιαστεί επίσημα την ερχόμενη εβδομάδα αλλά, μέχρι τότε, διέρρευσαν μερικές νέες προωθητικές εικόνες της συσκευής.