Η JBL ανακοινώνει τη νέα της σειρά ηχείων Authentics [IFA 2023]

JBL Authentics, Η JBL ανακοινώνει τη νέα της σειρά ηχείων Authentics [IFA 2023]

Η JBL παρουσίασε στην IFA 2023 μια νέα σειρά ηχείων, την JBL Authentics, στην οποία έχει ακολουθηθεί μια διαφορετική προσέγγιση όσον αφορά στην αισθητική.

Η ομάδα του Techblog βρίσκεται στην IFA 2023 μαζί με το You.gr

Η νέα σειρά ηχείων έχει ρετρό σχεδιασμό, που η JBL λέει ότι είναι εμπνευσμένος από την κληρονομιά της.

JBL Authentics 300

Για όσους αναζητούν ανώτερο ήχο μέσα και γύρω από το σπίτι, το JBL Authentics 300 προσφέρει φορητό ήχο υψηλής απόδοσης με ενσωματωμένη μπαταρία 8 ωρών. Προσφέροντας χαρακτηριστικές υψηλές και βαθιά μπάσα, απολαύστε εντυπωσιακή απόδοση ήχου όπου κι αν βρίσκεστε.

JBL Authentics 500

Για όσους θέλουν να ζήσουν μουσική σαν να είναι στην πρώτη σειρά συναυλίας, χωρίς να χρειάζεται να φύγουν από το σπίτι, το JBL Authentics 500 προσφέρει εξαιρετικό ήχο με Dolby Atmos. Τρία tweeter 1″ και τρία woofer μεσαίας κλίμακας 2,75″ παρέχουν κρυστάλλινο ήχο, ενώ ένα sub-woofer 6,5″ αποδίδει σφιχτά, ακριβή μπάσα. Απολαύστε ήχο 3,1 καναλιών 270 Watt με εικονικό Dolby Atmos για καθηλωτικό ήχο υψηλής ευκρίνειας 3D.

JBL Authentics 200

Γεμίστε οποιονδήποτε χώρο – μεγάλο ή μικρό – με τον στερεοφωνικό ήχο του JBL Authentics 200. Ένα ζευγάρι tweeter 1″ ζωντανεύουν κάθε τραγούδι, ενώ το woofer 5″ πλήρους εμβέλειας και ο passive radiator 6″ δημιουργούν βαθύ μπάσο ώστε να έχετε την τέλεια ισορροπία, ανεξάρτητα από το είδος του.

Και τα τρία μοντέλα έχουν όμορφη σχεδίαση εμπνευσμένη από το θρυλικό ηχείο JBL L100 από τη δεκαετία του ’70. Με κορυφαίο πλαίσιο αλουμινίου, περίβλημα με προσαρμοσμένο τύλιγμα από συνθετικό δέρμα και επανασχεδιασμένη μάσκα Quadrex, η σειρά JBL Authentics έχει σχεδιαστεί για να ξεχωρίσει.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones IFA 2023 Samsung

Η Samsung αποκαλύπτει το συνδυασμό πλυντηρίου & στεγνωτηρίου BESPOKE AI [IFA 2023]

Η Samsung παρουσίασε το νέο συνδυασμό πλυντηρίου & στεγνωτηρίου BESPOKE AI™ με τεχνολογία Digital Inverter Heat Pump στην IFA 2023.

Smartphones IFA 2023

DreameBot L20 Ultra: Η νέα σκούπα-ρομπότ [IFA 2023]

Η Dreame Technology παρουσίασε τη νέα της σκούπα-ρομπότ DreameBot L20 Ultra στην IFA 2023 στο Βερολίνο καταφέρνοντας να ξεχωρίσει.

Smartphones IFA 2023 Jabra

Jabra: Αποκαλύπτει τα δύο πιο προηγμένα wireless ακουστικά της [IFA 2023]

H Jabra λάνσαρε στην IFA 2023 στο Βερολίνο τα νέα της wireless ακουστικά από τη σειρά Elite, τα Jabra Elite 8 Active και τα Elite 10.

Smartphones IFA 2023

Fairphone 5: Mε 5 χρόνια εγγύηση, έως και 10 χρόνια υποστήριξη λογισμικού [IFA 2023]

To Fairphone 5 έγινε επίσημο στην IFA 2023 και είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία από το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας για €700.