Jelly: Το μικρότερο 4G Smartphone με οθόνη 2.45″ και Nougat

jelly smartphone, Jelly: Το μικρότερο 4G Smartphone με οθόνη 2.45″ και Nougat

Μπορεί η τάση να επιβάλει smartphones με οθόνες από 5.5 ίντσες ακόμη και πάνω από 6 ίντσες για να σερφάρεις καλύτερα, να παίζεις παιχνίδια και να βλέπεις video, όμως υπάρχει και μια μερίδα που προτιμά μικρότερες οθόνες. Βεβαίως όταν λέμε “μικρότερες” εννοούμε γύρω στις 5 ίντσες.

Οι δημιουργοί του Jelly phone πάνε ένα βήμα (ή μάλλον πολλά βήματα) παρακάτω και λανσάρουν ένα Android smartphone με οθόνη 2.45 ιντσών TFT LCD. Πρόκειται για smartphone με οθόνη πολύ μικρότερη από αυτές που είχαν τα smartphones όταν πρωτο-κυκλοφόρησαν

Το Jelly phone θα τρέχει Android 7.0 Nougat, κάτι που είναι πολύ θετικό μιας και υπάρχουν ακόμη συσκευές που δεν κυκλοφορούν με Nougat. Μέσα φορά τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.1GHz, μπαταρία 950mAh, έχει υποστήριξη dual SIM, αλλά και 4G LTE.

Θα διατεθεί σε δυο εκδόσεις, μια με μνήμη RAM 1GB και ενσωματωμένη μνήμη 8GB και μια με 2GB RAM και χωρητικότητα 16GB. Η κάμερα είναι 8 Megapixel και η εμπρόσθια κάμερα 2 Megapixel.

Δείτε το video:

jelly smartphone, Jelly: Το μικρότερο 4G Smartphone με οθόνη 2.45″ και Nougat

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Bloodmaster

ΩΩΩΩ ρε παλιοι καλοι καιροι x 10 mini εεε ποσοι το θυμαστε??? Οταν 4 ιντσες ηταν μεγαλο!!!

Γιώργος

Δεν είναι η πρώτη απόπειρα. Υπάρχει και η Posh με το micro x.

Antreas

+1 @Bloodmaster οτι καλύτερο είχα ποτέ. Αθάνατο!!!

ge0kas

Πολύ καλό για το τρέξιμο ή όπου απλά θες να τρέχεις μια εφαρμογη χωρίς να το σκαλίζεις (πχ κάμερα παρακολουθησης).
Ελπίζω μόνο να βγει κανα σοβαρό μοντέλο, είχα ένα από ebay και χάλασε σε 2 μέρες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones KickStarter

Zanco tiny T1: Το μικρότερο κινητό τηλέφωνο του κόσμου

Το Kickstarter κρύβει κατά καιρούς πολλά ενδιαφέροντα projects και ιδέες ανερχόμενων startup εταιρειών. Μάλιστα, από εκεί έχουμε δει την κυκλοφορία μερικών εξαιρετικά επιτυχημένων προϊόντων. Βέβαια, άλλες καμπάνιες αποτυγχάνουν λόγω της ασθενούς υποστήριξης, αφού οι χρήστες δεν θεωρούν οτί πραγματικά αξίζουν.

Smartphones Acer Android Smartphones Black Friday 2017 Kotsovolos

Black Friday 2017: XPERIA XZ1 τιμή 399 ευρώ

Επιθετικά ξεκίνησε απόψε το βράδυ το πανηγύρι που ονομάζεται Black Friday και αναμένεται να κορυφωθεί αυτή την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου. Γερμανός και Κωτσόβολος μόλις ανέβασαν ή μάλλον “χαντάκωσαν” την τιμή του Sony Xperia XZ1 στα 399 ευρώ από 699 ευρώ που ειναι η επίσημη λιανική τιμή. 399 ευρώ ειναι πολύ πιο κάτω και από το […]

Software Android Android Nougat Android Oreo

Android: Στο 15.8% το Nougat ενώ το Oreo δεν έχει αγγίξει το 0.1%

Η Google ανακοίνωσε τα ποσοστά υιοθέτησης των εκδόσεων του Android για τον Σεπτέμβριο. Αυτό που βλέπουμε είναι ότι η έκδοση του Android Nougat συνεχίζει να ανεβαίνει και περίπου μετά από έναν χρόνο έχει καταφέρει να φτάσει στο 15.8%, ενώ τον Αύγουστο ήταν στο 13.5%.

Smartphones Android Nougat Blackberry Blackberry android smartphones

BlackBerry Priv: Δεν θα αναβαθμιστεί σε Android Nougat

Σε λίγους μήνες θα κλείσουν 2 χρόνια από την επίσημη κυκλοφορία του BlackBerry Priv, ενός μοντέλου αρκετά συζητημένου, με κάποιους να τους αρέσει και σε άλλους να μην αρέσει καθόλου. Το κινητό κυκλοφόρησε με Android Lollipop, και αναβαθμίστηκε σε Marshmallow.