Jimmy Kimmel: Hands on του iPhone 7 από τον κόσμο … ή μήπως όχι;

Το τηλεοπτικό show του Jummy Kimmel είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στις ΗΠΑ και για μια ακόμα χρονιά αποφάσισε να δώσει το νέο iPhone στον κόσμο, να το συγκρίνει με το παλιό του και να πει on camera τις διαφορές. Ή μήπως όχι;

Όπως αρκετοί από εσάς φαντάζεστε, ειδικά όσοι έχετε δει παλαιότερες αντίστοιχες φάρσες από την εκπομπή του Jimmy Kimmel ήδη έχετε καταλάβει τι θα δείτε. Προτρέπουν περαστικούς να δοκιμάσουν το νέ iPhone 7 που “δήθεν” έχουν στα χέρια του, ενώ αυτοί μιλούν στην κάμερα καθαρίζουν το παλιό τους iPhone, του βάζουν μια νέα θήκη, τους το δίνουν και καταγράφουν τις εμπειρίες τους.

Μην το καθυστερούμε παρακολουθείστε το video που ακολουθεί και γελάστε με την καρδιά σας.

iPhone 7, Jimmy Kimmel: Hands on του iPhone 7 από τον κόσμο … ή μήπως όχι;

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Babadook

Τυπικοί χρήστες iPhone, έχουμε και εμείς αρκετούς εδώ στην Ελλάδα. Μάλιστα θα τους δεις να σχολιάζουν σε αυτό εδώ το site.

dimitris

υπαρχουν αυτοι που ξερουν τι θελουν απο ενα κινητο….υπαρχουν αυτοι που ξερουν τι θελουν αλλα υπολογιζουν πρωτα την τιμη για την αγορα ενος κινητου…και μετα υπαρχουν τα ”fan boys”!!!!

ChristosT

Γερό τρολλάρισμα όπως πάντα ο Jimmy. Απο το βίντεο φαίνεται οτι ο κόσμος απλά αγοράζει όνομα (όχι όλοι) και για να καταλάβεις την διαφορά θα πρέπει η συσκευή να έχει κάποιες φαινομενικές εξωτερικές αλλαγές. Εδώ και αρκετά χρόνια απο μπροστά το iphone άν δεν δείς το πίσω μέρος είναι το ίδιο. Καταλαβαίνω οτι η συνταγή όταν έχει πιάσει δεν λοξοδρομείς δεξιά και αριστερά…αλλά προσωπικά το θεωρώ κουραστικό.
Αλλαγές στο λειτουργικό τύπου emoticons και λοιπά άλλα παρόμοια δεν πάς μπροστά. Το ios είναι ένα αρκετά κλειστό λειτουργικό όπως και η συσκευή που επιδιώκει η apple για να έχει το μονοπώλιο. Άν της βγαίνει, που της βγαίνει αναμφισβήτητα της εύχομαι καλή συνέχεια. Απλά κάποια μέρα όσοι δεν ασκούνε κριτική θα την βρούνε μπροστά τους.
Να μην μπορείς να έχεις mass storage, microsd, να διαμοιράσεις αρχεία σε άλλες συσκευές με φίλους, καθώς και να κάνεις μία βίντεοκλήση προσωπικά για εμένα είναι ελλείψεις σημαντικές.
Για Sar δεν θα αναφέρθω λεπτομερώς καθώς είναι δικαίωμα του καθενός το θέμα υγεία και πώς νοιάζεται.
Απο μένα εύχομαι καλή επιτυχία στην apple καθώς δεν μου τρώει ψωμί. Κριτκή όμως και συζήτηση πρέπει να γίνεται.

Ioannis

ελα τωρα sar και χαζομαρες… μια πρiζα της δεη ξερεις τι ακτινοβλια εκπεμπει η ενα Modem? επειδη στη δουλεια μου ασχολουμαι με αυτα αστο μη το συζητας η sar του Iphone π λες ειναι για γελια σε σχεση με την sar που εκτιθεσαι σε καθημερινη βαση ακομα και στο σπιτι σου…Τωρα οσν αφορα την εμφανιση ενος κινητου π λες πως ξεχωριζει κ δεν εχει και την τρελη διαφορα ειναι σημαντικο για μενα οπως ξεχωριζει στο δρομο ενα Mercedes ας πουμε, οσο για το λειτουργικο το καθε λειτουργικο εχει τα + και τα αρνητικα του και καθε συσκευη ειναι ξεχωριστη? Γιατι δεν τρεχεις και στο πισι σου android αφου εισαι fan και τρεχεις windows ? Για μενα μονο κ μονο η ομαλοτητα το σκρολαρισμα και η περιηγηση του λειτουργικου με κανει χαρουμενο σαν χρηστη πως να το κανουμε ειχα το iphone 4s πριν αρκετα χρονια και το θυμαμαι πηγαινε πολυ ομαλα σε ολα χωρις ξεσπασματα κ κολληματα. Τωρα ειμαι κατοχoς s6 edge plus και βλεπω οτι παντου υπαρχει η καθηστερηση κ εμφανιζονται κ καποια χαζολαγκαρισματα δεν ειναι αυτο το smooth που λεμε… anyway ο καθενας αγοραζει οτι τον ευχαριστει κ εμενα το επομενο κινητο μ θα ειναι το 7s plus

gio

μετα τσαντιζονται που τους λενε προβατα

One

Χαχαχα η καλύτερη κομπίνα για να βγάλεις λεφτά σημερά LOL

petros

απο εκει καταλαβαινεις γιατι δεν δινει εγγύηση στο νερό ή σου λέει βαλε θηκη γιατι γραντζουνιζετε , εχουν τα iPhone ειδικό…. πελατολόγιο

Chris

Τα ιδια εκαναν και περυσι
Αποτυχημενο αμερικανικο χιουμορ απλα
Στημενο οσο δεν παει
Κι οποιος ψαρωσε καλυτερα να το ξανασκεφτει πριν σχολιασει

Σούλα

Αχαχαχαχαχαχαχα! Κλασικοί χρήστες iPhone, και στην Ελλάδα να το γύριζαν τις ίδιες αντιδράσεις θα είχαν.

vasilist

Χαχα γέλασα και με αυτό βίντεο.
Ωραία η πλάκα αλλά νομίζω το ίδιο θα γίνονταν και με ένα Galaxy, είναι γνωστό πως και οι δύο εταιρείες στην πλειοψηφία τους έχουν πρόβατα για αγοραστές αν και της Samsung είναι πιο λίγα από της Apple.
Στην αγορά δύο ονόματα έχουν επικρατήσει τα Galaxy και τα iPhone, εδώ έρχονται τύποι στο μαγαζί και μου λένε θέλω ένα iPhone χωρίς ξέρουν καν πιο μοντέλο αρκεί να τους φτάνουν τα λεφτά η δείχνεις ένα LG η Sony και η απάντηση είναι καλό φαίνεται και πάει γρήγορα αλλά δεν είναι Samsung.
Γιαυτό καλή η πλάνα αλλά αυτό θα γινόταν με οποιοδήποτε brand θεωρείτε trend και έχει τραβήξει τα πρόβατα.

Cenjo

Ioannis:

Να σου κολλάει το Samsung S6 Edge+ και να μην σου κολλάει καθόλου το Iphone 4s που είναι κινητό με πολύ κατώτερα χαρακτηριστικά?????????? (συν ότι είχε βγει 2 χρόνια πριν το S6 edge+).

Πριν πούμε κάτι τουλάχιστον να είμαστε ενημερωμένοι για το θέμα γιατί αλλιώς υπάρχει παραπληροφόρηση.

Μην τα λέτε δημόσια γιατί εκτίθεστε.Φιλικά τα λέω πάντα και δεν προσβάλλω κανέναν, απλά τα συγκεκριμένα δύο μοντέλα δεν νοείται να μου τα συγκρίνεις γιατί είναι μέρα με τη νύχτα.

Τα έχω δουλέψει και τα 2 και πίστεψε με όποιον ειδικό και να ρωτήσεις θα σου πει το ίδιο.

Άντε να πω το iphone 4s VS Samsung Galaxy s4 πολύ ευχαρίστως. Αλλά όχι μοντέλα με διαφορά 2 χρόνων (και ειδικά από τις συγκεκριμένες εταιρείες).

ΥΓ. Η μόνη περίπτωση το iphone 4s να είναι καλύτερο από το s6 edge+ (αν τα συγκρίνουμε σε ταχύτητα έτσι) είναι το τελευταίο να το αγόρασες ελαττωματικό (συμβαίνουν και αυτά) αλλά και πάλι το θεωρώ πολύ δύσκολο.

Αργύρης

Εγώ πάντως ένα πράγμα παρατήρησα αυτές τις μέρες που έμπαινα κάθε μέρα στο σάιτ.Ολα τα άρθρα να χαν πχ 10-15 σχόλια κατα μέσο όρο,και οποιοδήποτε άλλο άρθρο είχε και έχει να κανει με Apple και iPhone είχε 50+ .Αυτο 2 πράγματα δηλώνει.1) Ότι σας καίει όσο δε πάει 2) ότι ο κομπλεξισμός σας δείχνει καθαρά ότι δεν μπορείτε να φτάσετε προσπαθείτε να το υποβαθμίσετε με ασάφειες και επιχειρήματα του κ*** Καληνύχτα απο μένα δεν έχω σκοπό απο δω και πέρα να απαντώ σε σχόλια και γενικά να κάθομαι να τα διαβάζω γιατί έχω να κάνω με ένα μάτσο παιδάκια του δημοτικού που τσακώνονται για το ποιος έχει περισσότερες καραμελιτσες,με άτομα δήθεν ενημερωμένα και άτομα που ότι μίσος και νεύρα έχουν στο περιβάλλον τους το μεταφέρουν εδώ.Εχουν καταντήσει το σάιτ κουτσομπολίστικη εκπομπή ξεκατινιασματος και μιας συμπεριφοράς νεοελληναρα.Και εκτός αυτού ειναι και το σάιτ που κάθεται και σβήνει σχόλια δικά μου που των άλλων ειναι 3 φορές χειρότερα λεκτικά απο τα δικά μου.Τελος παντων ελπίζω να μη σβηστεί και αυτό…ο ρατσισμός που έχετε μεταξύ πλουσίων,φτωχών λες και σιχαίνεστε τα λεφτά ένα πράγμα δείχνει και το επίπεδο σας όπως επίσης όταν προσπαθείτε με αυταρχικό και ναζιστικό τροπο να επιβάλλετε τις απόψεις σας και… Συνέχεια »

liris11

@vasilist + 10000

dimitris

ρε αργυρη αγορι μου μαλωσε κανεις εδω περα,στο συγκεκριμενο αρθρο??:0…η καθε εταιρια με το αναλογο προιον κρινεται απο κει και περα ο καθενας διαλεγει..εκατσες εγραψες ολο αυτο τσαμπα, για ατομο που δεν ασχολειται…

One

@Αργύρης ποιος ρατσισμός μεταξυ πλούσιων και φτωχών;
Εχω δει φτωχαδακια που δεν εχουν λεφτά για κάρτα αλλά το iPhone πρώτη μούρη στις καφετερίες. Για να μη πω και καποιους αριστερούς που πολεμούν τη λιτότητα και τα μεγάλα μονοπώλεια με το iPhone στο χέρι χαχαχα…

ChristosT

Μερικά άτομα έχουν πάρει πολύ σοβαρά την νομική υπεράσπιση της apple . Άν δεν εχόυν μετοχές , είναι στελέχη ή έχουν κάτι άλλο στο μυαλό τους είναι να ανησυχείς…κρίμα που μας κατήντησαν με αυτόν τον τρόπο οι ξένες εταιρείες. Είπαμε ότι θέλει ο καθένας αλλά όχι και τέτοια σχόλια διχασμού.

Sint

Λογικό είναι. Δέκα χρόνια ολοιδιο. Τι εχεις το 3,τι το 4,τι το 5.Δεν αλλάζει τίποτα. Κι ότι αλλάζει είναι με το σταγονομετρο για να τα σκαμε συνέχεια. Πως να το ξεχωρισουν λοιπόν?

Ντ

Ο καθένας μας,μη εξαιρουμενου και εμου,είμαστε οι ειδικοί και οι άλλοι οι ασχετοι,είμαστε οι ώριμοι και οι άλλοι τα παιδακια,είμαστε οι έξυπνοι και οι άλλοι οι χαζοί. Έχουμε Samsung,οι άλλοι είναι κορόιδα που τα σκάνε,έχουμε iPhone,οι άλλοι μας ζηλεύουν. Ειλικρινά όσοι επιμένουμε σε μια μόνο επιλογή και κυρίως όσοι υπερασπιζομαστε εταιρίες,είμαστε άξιοι να λεγομαστε θύματα και πρόβατα.

giannogeorge

Ναι μοιάζουν τα iPhone μεταξύ τους. Προσωπικά δεν καταλαβαίνω γιατί να διαφοροποιήσεις (πολύ) ένα design που είναι άκρως πετυχημένο και λειτουργικό… Και όχι, δεν έχω iPhone.

Από την άλλη, όμως, στο βίντεο δεν είναι ότι δεν μπορούσαν απλώς να ξεχωρίσουν το ίδιο τους το κινητό, είναι που βρήκαν το “νέο iPhone” λεπτότερο, με πιο φωτεινή οθόνη και με πιο καθαρή εικόνα.

Χειρότερο όμως από ΟΛΑ ΑΥΤΑ είναι που οι άνθρωποι έδωσαν τόσο εύκολα και απλά το κινητό τους ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ MIRROR στο “νέο” iPhone, κοινώς να αντιγράψουν αυτοί που το έδωσαν, όλα τα περιεχόμενα… και με την συγκατάθεσή τους…. Τραγικό…..

ChristosT

@ giannogeorge ρέ άνθρωπε…πού είδες οτι οι άνθρωποι κάνανε mirror το κινητό των ανθρώπων; Άλλη θήκη βάλανε απλώς και τους δώσανε το κινητό πίσω. Aπό παρατηρητικότητα δεν πάς καλά.
Έλεος…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone iPhone 6

Η Apple θα αποζημιώσει με έως 150 δολ. κατόχους iPhone στον Καναδά για επιβράδυνση της απόδοσης

Η Apple πρόκειται να πληρώσει έως και 14,4 εκατομμύρια δολάρια Καναδά σε επιλέξιμα μέλη μιας ομαδικής αγωγής.

Software Apple Apple iOS Apple iPhone 6s

iOS 14.4: Διαθέσιμη η νέα αναβάθμιση για τα συμβατά iPhone

Η Apple έδωσε στην κυκλοφορία τη νέα αναβάθμιση λογισμικού iOS 14.4 για τις συσκευές iPhone 6s και νεότερα μοντέλα.

Software Apple iOS iPhone

iOS 14.3: Διαθέσιμη η νέα αναβάθμιση για iPhone 6s και πάνω

Ξεκίνησε και στη χώρα μας η νέα αναβάθμιση iOS 14.3, η οποία παρέχεται μέσω OTA για όλα τα iPhone 6s και πάνω.

Smartphones Apple Apple iPhone 6s featured

iOS 14.2: Έφτασε το νέο update για τα συμβατά iPhone, μάθε όλες τις αλλαγές

Το iOS 14.2 είναι διαθέσιμο εδώ και μερικές ώρες, με το νέο update για τα συμβατά iPhone να προσφέρει νέες προσθήκες αλλά και βελτιώσεις.