Jony Ive: “Οι εταιρείες που αντιγράφουν το στυλ της Apple την κλέβουν”

Ο Jony Ive είναι ο άνθρωπος που μεταξύ άλλων είναι ο υπεύθυνος για το design των iPhone και iPad. Σε συνέντευξη που παραχώρησε εχθές στο Vanity Fair New Establishment Summit μεταξύ των όσων είπε, αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι κάποιες εταιρίες αντιγράφουν το στυλ της Apple.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι αυτό κάθε άλλο παρά κολακευτικό είναι και ότι οι εταιρείες που το κάνουν αυτό, κλέβουν την Apple.

Η απάντηση ήρθε στην ερώτηση σχετικά με την κινέζικη Xiaomi της οποίας τα προϊόντα θεωρούνται ότι είναι κατά πολύ “εμπνευσμένα” από εκείνα της Apple. Η απάντηση του Jony Ive ήταν “I don’t see it as flattery. I actually see it as theft” και ξεκαθάρισε ότι δεν μιλά μόνο για την Xiaomi αλλά γενικά. Ωστόσο, η Xiaomi έχει αρνηθεί εδώ και καιρό ότι αντιγράφει τα smartphones της Apple, αλλά πρέπει να πούμε ότι αποτελεί σημαντικό σημείο αναφοράς διότι είναι ένας από τους κατασκευαστές που εξελίσσεται σε μεγάλο παίκτη ειδικά για την αγορά της Κίνας.

Επιπλέον, ο Jony Ive ανέφερε ότι όταν προσπαθείς κάτι επί 7-8 χρόνια και το βλέπεις να αντιγράφεται μόνο κολακευτικό δεν είναι: “When you’re doing something for the first time, for example with the phone, and you don’t know it’s going to work, and you spend seven or eight years working on something, and then it’s copied — I have to be honest, the first thing I think isn’t ‘ooh, that was flattering. All those weekends I could have had at home with my lovely family but didn’t, but the flattery made up for it”.

jony ive, Jony Ive: “Οι εταιρείες που αντιγράφουν το στυλ της Apple την κλέβουν”

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

42 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GiannisMix

Οκ. Κατι μας είπε ο Ive. Αμα προσπαθεις 7-8 χρονια και καταφέρνεις να κάνεις τα ίδια και τα ίδια χωρίς καμία εξέλιξη τότε τι να πω.. Προφανώς κ δεν είναι κολακευτικο να βλέπεις τον κινέζο με παρόμοιο design και στο εσωτερικό του τεχνολογία που αυτα τα 7-8 χρονια εσύ δεν έβαλες.

Αποστόλης Ρόδος

Εχει απόλυτο δίκιο ο Ive … ΚΑΚΩΣ βγάζουν και τηλέφωνα οι υπόλοιπες εταιρείες, αφού ως γνωστό και ο Αλεξάντερ Γκράχαμ Μπελ δούλευε για την Apple…. Δε μας Χ@1z31s ρε Νταλάρα της California?

gio

εδω να πουμε οτι το Vanity Fair ειναι κατι σαν τη Τατιανα της αμερικης

nikmour

This from the same Steve Αντε αγιρίνα άκουσε τι έλεγε το πρώην αφεντικό σου το 1996: “Picasso had a saying — ‘good artists copy; great artists steal’ — and we have always been shameless about stealing great ideas.”

tech21man

Ασε μας ρε Ιve να πουμε, δες το 6ρι που μοιαζει με κινεζικο αντιγραφο HTC και μετα μιλα

VasiliS4mini

Δίκιο έχει και γιαυτό είναι στην πρώτη θέση η Apple, που θέλει να φτάσει δηλαδή. Θα το πληρώσει αργά ή γρήγορα αν τα στελέχη της δεν καταλάβουν οτι δεν μπορούν να τα έχουν όλα. Όταν σε αντιγράφουν χάνεις 1 και κερδίζεις 10. Αν θέλουν και αυτό το 1 θα χάσουν και τα άλλα 10. Νομίζω οτι ο Tim Cook είναι πιο λογικός σε αυτό το θέμα.

Giorgos

Ενώ η apple δεν έχει κλέψει τίποτα:

https://www.youtube.com/watch?v=wFeC25BM9E0

Topdim

Ο τύπος όπως και όλοι εκεί στην Apple είναι καραγκιόζηδες με τις δηλώσεις που κάνουν ανά καιρούς.
Συμφωνώ απόλυτα με τον Αποστόλη… σε λίγο θα μας πουν ότι αυτοί έφτιαξαν και τον τροχό!!!

MANOS

Apple don’t steal…
Apple reinvents…

Georgos

Αντί να πανηγυρίσετε που το ibend 6 έχει 50.000 προπαραγγελίες στην Ελλάδα (όπως έγραφε κάποιος “μέτοχος” της σε άλλο θέμα) κάθεστε και τρολάρετε την Apple , την εταιρεία που ανακάλυψε την φωτιά και τον τροχό και θα έπρεπε να την ευγνωμονεί το ανθρώπινο είδος για την επιβίωση του.

Sot11

Jony φιλική συμβουλή αστούς να αντιγράψουν ότι θέλουν, μόνο το iPhone 6 μην αντιγράψουν γιατί δεν θα μπορούμε να πάρουμε κινητό μετά!

jimo

ολοι αντιγραφουν τον καλυτερο !!

Solon

Μα που ζει ο άνθρωπος; Σήμερα δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλεις οτιδήποτε στην αγορά και να μην στο έχουν αντιγράψει μέσα σε 6 μήνες. Από αυτοκίνητο μέχρι μπουγατσάν!
Δεν συμβαίνει μόνο στην Apple αυτό. Αν θες να είσαι στην κορυφή πρέπει να ανανεώνεις το προϊόν σου κάθε 3 με 12 μήνες ανάλογα με το τι προϊόν παράγεις. Αυτό είναι πλέον κανόνας στην αγορά.
Στα προϊόντα ένδυσης είναι τρεις μήνες πλέον, στα κινητά τηλέφωνα 6, στα αυτοκίνητα 12. Όταν έχεις το ίδιο ντιζάιν για 5 και 6 χρόνια είσαι απλά παλαιολιθικός και δεν σου φταίει κανείς που έχει γεμίσει η αγορά αντίγραφα καλά ή κακά.

pavlos

Πολύ καλά…..ευτυχώς που έβγαλε η Apple το iPhone για να την αντιγράψουν όλοι και έχουμε συσκευές που τα κάνουν όλα με 59.99 ευρώ αντί με 1000

Theo

@Georgos 50.000 ? Εισαι σιγουρος ή απλα οτι ακους και βλεπεις το αναπαραγεις κι εσυ? Θα τρεξουν οπως παντα η Συνατσακη, ο Λιαγκας , η Ηλιακη , η Στεφανιδου και ολοι οι επωνυμοι κλασσικα γτ πλεον το iphone 5s τους ειναι πολυ παλιο και αργο. Ρε δεν μας παρατατε λεω εγω, με τον καθε πικραμενο που θα μας πει οτι εχει και 50.000 προπαραγγελιες. Ετσι μπας και ανεβει ξανα η ζητηση, να φουσκωσουμε κι αλλο τα νουμερα ωστε να πουμε, το ζηταει ο κοσμος αρα να το παρουμε κι εμεις. Και τι να παρουμε, ενα κινητο ιδιο με το 2007. Αυτο ειναι εξελιξη οχι αστεια !

Genesis

ο τυπάς είναι για ντομάτες !!!!

johnkm

δώσε πόνο………τελικά η όλη φάση έχει πολύ γέλιο. όταν θέλω να ξεσκάσω μπαίνω σε ότι έχει σχέση με apple και iphone διαβάζω τους τσακωμούς και πέφτω κάτω από τα γέλια….. α μη ξέχάσω ανεβήκανε οι μετοχές της apple της samsung της htc και τις Microsoft. τρεχάτε όσο προλαβαίνεται πολλά τα κέρδη…..ιχχχαααααααα

Kostas

το γέλιο είναι οτι το παλικάρι έχει 2 αποθήκες πτυχία και τον κράζουν άτομα που δεν μπορούν να συντάξουν μια πρόταση σωστά

Doris

Κάστας μπράβο είναι μερικοί που μιλούν χωρίς να ξερουν

karlitonio1

Has Apple Really Ever Invented Anything?: https://youtu.be/wFeC25BM9E0

Genesis

@Kostas

έχεις δίκιο φίλε έχει δίκιο αυτός o jony lve που λέει ότι τα κλέβουν από την apple άσε μας ρε kosta δεν πάνα έχει όσα πτυχία θέλει το θέμα είναι ότι την βλακεία του την πέταξε αλλά τι θα έλεγαν κάποιοι ifans σαν εσένα.

το θέμα είναι να μιλάς αντικειμενικά και να λες τα σωστά είτε είναι καλά είτε κακά αλλά βλέπεις πολλοί από εσάς είτε wp fans-android fans ifans δεν το έχετε.

εγώ τους κράζω είτε δεν έχουν πτυχία είτε έχουν το θέμα είναι ότι είναι λάθος σε αυτό που είπε και για αυτό τον κράζω το ότι έχει 2 αποθήκες πτυχία όπως λες δεν μου λέει κάτι εμένα για να μην τον κράξω σε κάτι που έχει άδικο.

karlitonio1

Και για σενα @kostas οποιος εχει 10 κιλα πτυχια είναι και μυαλο? Μαλλον δεν σπουδασες (και αν σπουδασες ησουν εκτος τοπου και χρονου δεν ασχολιοσουν). Δλδ ολοι οι ιατροι και ολοι μηχανικοί κτλ κτλ επειδη εχουν κανει τα απειρα σημαίνει οτι ειναι και άξιοι. Σε διαβεβαιώ στην σχολη μου που τελειωσα (ιατρικη) οσοι ακούγονταν πωπω αυτος διευθυντής πτυχια 1002 , ηταν με διαφορα οι ποιο αμμορφωτοι και αυτοι που 2 στα 1 χειρουργεια που κάναν αποτυχεναν. Αμα δεν με πιστευεις δες ζουγκλα.gr για εναν υπερπτυχιακο (σαν τον σουπερμαν :p διευθυντη κλινικης στο νοσοκομειο που σπουδασα) τι βρωμα εχει βγει. Μεχρι στιγμης γιατι βαριεμαι να ασχοληθω αλλο να τελειωνω δλδ, οσοι ειχαν φουλ πτυχία και φημη (πραγματικα ηταν οι ποιο άχρηστοι). Δλδ ο ive ειναι πανέξυπνος ανθρωπος? Ετσι ναι και εγω γινομαι οτι θέλεις δες το βιντεακι ποιο πανω (ειναι ο λογος που σιχενομαι την apple) ολες οι ετερειες λιγο πολυ αξιζουν (γιατι δουλευουν) το μηλαρακι σας είναι η μοναδικη ετερεια που καθεται ολη την χρονια(ναι ειναι ληθεια και μην μου πείτε μα μου) δεν παραγει τίποτα (εκτος1 απο ενα κλεμμενο λογισμικο και αυτο με buggy σε καθε εκδοση(φαντασου ποσο αχρηστη είναι) και το πουλαει σαν χρυσο και τρεχουν οι αμυαλοι… Συνέχεια »

Λεωνίδας

Μα φυσικά και την αντέγραψαν και την άφησαν και πίσω…Γι’αυτό και δίνει μάχη τώρα με τη σειρά της η Apple να αντιγράψει τους αντιγραφείς της…

Ιωάννης jb

Ειπέ κάτι σωστό ο Kostas μερικοί σχολιαστές λίγο τσίπα να είχατε έστω..
GiannisMix.. 7-8 χρονια και καταφέρνεις να κάνεις τα ίδια και τα ίδια χωρίς καμία εξέλιξη??
Απλά τραγικά κάτι τέτοια σχόλια εντάξει είναι σαν να βρίζει το δημιούργημα τον ίδιο του τον δημιουργό!!
Ποτε θα καταλάβουν μερικοί ότι στον κύριο Jobs και την παρέα του χρωστάμε πολλά?
Αυτοί δεν ήταν που δημιούργησαν τα πρώτα έξυπνα τηλέφωνα και τάμπλετ και πήραν μετά γραμμή και οι υπόλοιποι?
Αυτοί δεν είναι που τα αναπτύσουν? Δείτε λίγο διαφορές iphone 4 με iphone 5 και iphone 6
Εχουν ουσιαστικές διαφορές!!!!
Οι άλλες εταιρίες δεν ήταν αυτές που είπαν…
Αφού και τα δυο πηγαίνουν καλά δε βγάζουμε κάτι ενδιάμεσο (phablet, πχ note) να πάει ακόμα καλύτερα γιατί πολύ απλά θα συνδυάζει και τα δύο!
Η aplle δεν έχει αντιγράψει φούμαρα των ανταγωνιστών είναι μη τα πιστευετε!!!

azriel84

Αρχικά, προς όλους εδώ μέσα, σας αρέσει δεν σας αρέσει, ο κύριος της φωτογραφίας, είναι ένας από τους βασικούς υπεύθυνους που έχετε όλοι σήμερα smartphones από 50 έως 1000€ και άποψη για τα πάντα. Αν δεν έχετε λοιπόν τουλάχιστον το 1/3 του ταλέντου του και της γνώσης του καλό είναι να μασάτε παρά να μιλάτε σαν κάφροι προπονητές του καναπέ. Ο Ive αναφέρεται στα χρόνια που πέρασαν όταν οι άλλοι έπαιζαν ακόμα με Symbian και πληκτρολόγια ενώ στην Apple έφτιαχναν το πρώτο iPhone. Αναφέρεται επίσης στα πρώτα χρόνια της Samsung, που πρακτικά δεν είχε καν τμήμα σχεδιασμού και αντέγραφε ότι έβλεπε από Καλιφόρνια μεριά. Όσον αφορά την Xiaomi, στην Κίνα δεν υπάρχουν νόμοι περί πνευματικής ιδιοκτησίας ή τουλάχιστον είναι απίστευτα χαλαροί οπότε ο καθένας κάνει ότι θέλει. Τώρα αν μου πείτε ότι το Mi3 δεν θύμιζε Lumia ή ότι το Mi4 δεν θύμιζε υβρίδιο iPhone 5S με Lumia τι να πω…την αποκαλούν Apple της Κίνας ακόμα και android fans οπότε I rest my case. Άντε και στο Mi5 με στρογγυλεμένες άκρες. Φυσικά και θα συμφωνήσω εν μέρει με τον @Λεωνίδας, εν έτει 2014 οι καιροί άλλαξαν. Το αν το iPhone είναι ακόμα εκείνο το καινοτόμο smartphone ας το κρίνει ο… Συνέχεια »

Kostas

@Kostas

Α ναι. Εγώ είμαι ηλίθιος που έχω 1 πτυχίο και επίσης δε ξέρω να συντάσσω προτάσεις. Ενώ όποιος έχει 2 αποθήκες πτυχία ναι φίλε μου, είναι πανέξυπνος, κι όλοι οι άλλοι οι στόκοι.

Παναγιώτης

Ένα μεγάλο μπράβο στον άνθρωπο που δανείζεται τεχνολογίες άλλων , τους βάζει ένα υπέροχο περιτύλιγμα… και τα πλασάρει ως Apple !!! Γιατί αν κλέβεις, τουλάχιστον κάνε το καλά !!!

GiannisMix

@Ιωάννης jb και υπολοίπους.
προσωπικά δε θεωρώ οτι έκανε κατι η apple και χαιρόμαστε σήμερα. qtec htc με windows mobile νοκια με symbian. αυτα δεν ήταν έξυπνα Τηλ; δεν είχαν εφαρμογές;; δεν είχαν αφής;;; α ναι ξέχασα! έξυπνο ειναι το να συνδιαζω το μάρκετινγκ με τη λιτότητα κ να το βαφτίζω επαγγελματικό και ταυτόχρονα glamour. οοοκ! οι απόψεις ειναι διαφορετικές. σεβαστές οι απόψεις όλων.

αλλα δεχτείτε οτι όταν βγηκε η αππλε χωρίς ουτε καν βίντεο κ μπλε δοντι οι υπόλοιποι με το συμπιαν γαμουσαν. μάρκετινγκ ειναι όλα. κ αφου έπιασε το μάρκετινγκ αναγκάστηκαν όλες οι εταιρείες να ακολουθήσουν την μόδα. καλώς η κακώς.

Ιωάννης jb

GiannisMix
Τα θέλεις και τα λες ή σου ξεφεύγουν??
Οταν κυκλοφόρησε το πρώτο iphone ο κόσμος άρχισε να βλέπει φως, παρά τις κάποιες αστοχίες του (πχ μη ύπαρξη βιντεοκάμερας)
τα symbian (παρόλο που είδη κλείναν 3-4 χρόνια στην αγορά) αν θυμάσαι ήταν μια μετριότητα..
Τα πλεονεκτήματα του iphone ακόμα και του πρώτου πολλά και γνωστά… τα οποία έθεσαν νέες σοβαρές βάσεις για να εξελιχθούν τα πράγματα όπως τα βλέπουμε σήμερα.
Παρεπιπτώντος για τα ίδια και τα ίδια που αναφέρθηκες στο πρώτο σου σχόλιο, ελπίζω να μη το ξαναπείς, γιατί μια απλη ματιά να ρίξεις εδώ…
https://www.gsmarena.com/apple-phones-48.php
θα δεις τα πράγματα κάθε χρόνο να γίνονται όλο και καλύτερα, με ουσιαστικές αλλαγές απο μοντέλο σε μοντέλο και οχι όπως λες παραπάνω φθηνά τρικ για να πουλήσει το προιόν.
Αυτό που λες για μάρκετινγκ εχει παραγίνει και χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω αλλά νομίζω ότι και ο κάθε άσχετος το αναφέρει για να δικαιολογήσει τις κορυφαίες πωλήσεις του iphone..
Δε κάθεται να σκεφτεί απλά και να πει λογικό να κάνει διαφήμηση του προιόντος, χωρις διαφημιση δε θα πουλήσει, τόσα λεφτά βγάζει χαζός είναι να μη βάλει λεφτά στο μάρκετινγκ, αφου είναι μια απο τις πιο κερδιφόρες εταιρίες στο κόσμο.

DittoV

@giannismix +1000000000

GiannisMix

Ιωάννης jb
το είπες μόνος σου.”χωρις διαφημιση δε θα πουλήσει”… Τα νοκια με symbian πούαγαν χωρίς διαφημίσεις κάποτε
φιλικά

GiannisMix

Ιωάννης jb
το είπες μόνος σου.. χωρίς διαφήμιση δε θα πουλήσει. κάποτε τα symbian πούλαγαν χωρίς πλύση εγκεφάλου
φιλικα

_r00t-

Apple και Microsoft χρονια τωρα μονο κλεβουν!!!!!!!!!!!!!!!

Ιωάννης jb

GiannisMix τι κάθεσαι και βγάζεις απο τη μύγα ξύγκι??
Κοίτα απο που πήγες και πιάστικες!!
Μόνο ως αστείο μπορώ να το εκλάβω αυτό που λες.
Λες και ήρθες απο άλλον πλανήτη μιλάς παραπάνω!! σε ξαναρωτάω τα θες και τα λες??
Η διαφήμηση υπάρχει απο το πιο μικρό προιόν σε πωλήσεις μεχρι και το πιο μεγάλο,
είναι θεμελιώδη αρχή στο κόσμο που ζούμε, Ολοι κάνουν μαρκετινγκ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πραγματικά δε το πιστευω αυτό που συζητάμε έλεος δλδ, άλλα μας έλεγες στην αρχή τώρα το μάρκετινγκ σε πειράζει, πιο μετά που θα δεις ότι και εκεί έχεις άδικο θα πιάσεις τπτ άλλο..
Οτι να ναι..

σηγση

Να θεσω κ εγω κατι λοιπον
Αυτο το αστειο απο τους ασχετους που λενε οτι η αππλε δημιουργησε τα εξυπνα κινητα κ τα ταμπλετ γαηρετε πλευρο να κοιμηθητε απτην αλλην…
Επειδη εσεισ που ειστε ασχετοι τα μαθατε απαυτην δν σημαινει οτι αυτη τα εφτιαξε
Αμορφοτοι

Ιωάννης jb

σηγσ.. Ποιοί τα δημιούργησαν?? πες και σε μας τους άσχετους μπας και μάθουμε τίποτα

GiannisMix

προσωπικά έθεσα την αποψη μου. η αππλε δεν ανακάλυψε το τροχό ουτε τα έξυπνα Τηλ. οτι κανει τα έκαναν χρονια πριν συσκευές με symbian ή windows mobile. η αππλε το έφτιαξε για “χαζους” κ το έκανε πολυ απλό. το διαφημισε έκανε πλύση εγκεφάλου. μετά πήρε μια πετυχημένη συνταγή και την μεγενθυνε κ το βάφτισε ταμπλετ. δεν είναι σκατα η γάτα τα κάνε δηλαδη.ουσια καμια.
τσπ. δε θέλω να σ αλλάξω γνωμη. μη τρελενεσαι. εγω ίσως ειμαι ο λάθος. αν κ δεν είπα οτι ειν κακη η διαφήμιση. είπα οτι δε χρειάζεται πλύση εγκεφάλου αν κάτι αξιζει.
πολλοί συγκρίνουν τα iphones με ferrari και τα υπόλοιπα με toyota κτλ. δεν είδα καμια φεραρι ποτε να διαφημιζει ουτε να προσπαθεί να πείσει οτι είναι τοπ. το ξέρει. το δειχνει. δεν εχει να αποδείξει τίποτα. προφανώς ειναι καλο να διαφημιστεί αλλα με μετρο αφου εχεις τόσο καλο προϊόν δε χρειάζεται να σπαταλάς εκατομμύρια για διαφήμιση. η αππλε αν δε διαφημιστεί και δε συνεχισει τη πλύση εγκεφάλου θα τη ξεχάσεις γιατι εχεις πολλά αλλα καλύτερα απ αυτή!

Ιωάννης jb

Κοίτα να δεις είναι το τελαιυταίο που θα πω Κατ αρχάς ποιός σου είπε ότι η Ferrari ή τα symbian δε διαφημίστικάν η συγκεκριμένα ότι η Ferrari δε διαφημίζεται?? Κάνει λάθος όποιος σου είπε δε διαφιμήζονται…. απλά εσύ δε τα έχεις παρατηρήσει, ειδικά οι αυτοκινιτοβιομηχανίες απλά η συγκεκριμένη αν ψαχτείς λίγο θα δεις ότι είναι πολύ πιο πίσω σε έσοδα απο toyota και άλλες Οι κορυφαίες (και όχι μόνο, απλά οι κορυφαίες λίγο περισσότερο λογικό αφου διαθέτουν παραπάνω χρήμα στη διαφήμισή τους) μη μου πεις ότι δε διαφημίζονται γιατί θα σε βαρέσω πραγματικά τωρα!!!! Είπες παραπάνω για πετυχημένη συνταγή καλά ρε φίλε πλάκα μου κάνεις πάλι??? μα πάλι???? Ξέρεις εσυ ποιά είναι η πετυχημένη συνταγή???? Ξέρω κανα δυό εταιρίες που δε πάνε καλά τελαιυταία μήπως να σε στείλουμε να τις ανεβάσεις λίγο???? Κατσε οι άλλες οι εταιρίες πως και δε τη μάθαν για να γίνουν και αυτές πρώτες?? Το χαζούς το προσπέρασα δικαίωμά σου να θεωρείς κάποιον άλλο χαζό.. αλλά να είναι 50 και 60 εκατομύρια οι χαζοί που αγόρασαν και ξανααγόρασαν προιόντα τις aplle υπερβόλη δεν είναι?? Α και παραπάνω την toyota έτσι όπως την είπες είναι σαν να την κάνεις δεύτερης κατηγορίας εταιρία! Η κορυφαία είναι έτσι πληροφοριακά… Συνέχεια »

Nio

Εγω ενα πραγμα ξερω. Το τι γινεται σημερα.. Τις απεριγραπτες κωλοτουμπες..
Φυσικα η απλ δεν ειναι καμια τυχαια στο χωρο, Στους υπολογιστες και στα λαπτοπ ειναι τοπ (γιατι ακομα δεν υπαρχουν κατασκευαστες που να συνδυαζουν τοπ σπεκς με ποιοτητα κατασκευης, εκτος απο dell τελευταια), αλλα στα κινητα ΠΛΕΟΝ ακολουθει και δεν προλαβαινει….. Οι πωλησεις της μου ειναι παντελως αδιαφορες γιατι βασιζονται σε αλλα πραγματα……

Ιωαννης δεν με νοιαζει ποιος εθεσε τις βασεις για την πρωτη μπουγατσα στον κοσμο η για το πρωτο αυτοκινητο…… Εμενα με νοιαζει ΤΩΡΑ να εχω το καλυτερο αυτοκινητο και να τρωω την καλυτερη μπουγατσα. Οποιος θελει να με κερδισει για πελατη ας φτιαξει την πιο νοστιμη μπουγατσα με την καλυτερη τιμη….. Δεν ξερω αν με καταλαβαινεις

Μεχρι και ο Αινσταιν ειπε “εγω δεν ανακαλυψα τα παντα μονος μου, συνδεσα γνωσεις και πληροφοριες που υπηρχαν ηδη”
ΟΠΟΤΕ ας αφησει ο IVE τον υπερεγωισμο του και ας χρησιμοποιησει λιγο την φαντασια του γιατι εχουμε πεθανει απο βαρεμαρα…………..

ace79gr

εγω ειχα το se p800 to 2003 με οθονη αφης και apps με bt και καμερα ,ποιa apple ανακαλυψε τα smartphones ?γελανε και τα τσιμεντα χαχαχαχα το iphone ηταν καινοτομο μεχρι το 2010 με το 4αρι μετα ακολουθει τον ανταγωνισμο,(μεγαλυτερες οθονες ,widgets ktl) ιωαννης jb μενεις sthn ιδια ταξη στο μαθημα της ιστοριας των smartphones.Τα κινητα που ειχα για να μην με πει καποιος ασχετο,
2003 sony ericsson p800 ,2004 siemens sx1 ,2005 nokia 7710 kai μοτορολα mpx 220,2006 qtek 9090,2007 qtek 9000 ,2009 samsung omnia pro ,2011 dell streak kai samsung galaxy tab ,2012 lg 2x kai samsung nexus ara κατι θα ξερω και εγω.Εν κατακλειδι εχω δοσει ενα τσουβαλι λεφτα σε κηνητα δεν εχω παρει ποτε iphone γιατι δεν με εδινε κατι περισοτερο απο αυτο που ειχα την καθε εποχη.

giannogeorge

…είπε ο κύριος Ive, κατεβάζοντας το dropdown menu στο νέο του iPhone 6, για να ελέγξει αν έχει νέες ειδοποιήσεις και να τσεκάρει πληροφορίες από τα widget των αγαπημένων του apps.

Απαράδεκτο να κλέβουν την Apple, απαράδεκτο.

Ιωάννης jb

Nio Μου αρέσει το παράδειγμά σου αλλά τα 50+ εκατομύρια που ανέφερα παραπάνω και έχουν παρει και ξαναπέρνουν προιόντα τις aplle μάλλον αυτά θεωρούν τα καλύτερα… το καλύτερο πότε θα καταλάβετε μερικοί ότι είναι υποκειμενικό?? ace79gr δεν έχω πει πουθενά παραπάνω ότι κινητά αφής δεν υπήρχαν και πριν το iphone απλά το iphone έθεσε τις βάσεις για μια καλύτερη αφή.. Ρε αλάνι είχες Qtek???? Πωωωωω τι να λέμε τώρα για κάτι τέτοιες συσκευές!!! Επρεπε να μην υπήρχε η aplle ακόμη με κάτι τέτοια αλλά 5ιντσα και 6ιντσα θα είμασταν τραγικό Τα symbian μονος σου το είπες υπήρχαν απο το p800 που είχες το 03 και ποιά η εξέλιξή του σε ρωτάω??? Μέχρι και το πανάκριβο τοτε n95 τις τότε κορυφαίας nokia με 128 μνήμη!! καταέκλεψε το iphone στο επόμενο μοντέλο του… την έκανε 8 gb!!!!! Κλέφτες ρεεεε πάντως πήραν αυτό που τους αξίζει γιατι μεσα σε 2-3 χρόνια εξαφανίστηκαν Γνωστός μου είχε το i640 το είχε φέρει απο εξωτερικό έλεγε και είχε δώσει 500e και χαιρόταν μας το έδειχνε.. λίγο καιρό αργότερα ο κολλητός μου πέρνει με λιγότερα (εντάξει είχε και επιδότηση) το 8άρι 3g καλά μιλάμε ο άλλος κοίταζε μετά το δικό του και το έβλεπες στα μάτια του… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.