Κινέζα ηθοποιός δημοσίευσε τις πρώτες selfie με το Huawei Mate 30 Lite

Mate 30 Lite, Κινέζα ηθοποιός δημοσίευσε τις πρώτες selfie με το Huawei Mate 30 Lite

Η Huawei θα αποκαλύψει το nova 5i Pro ή αλλιώς Mate 30 Lite τον επόμενο μήνα στην Κίνα. Χθες αποκαλύφθηκαν οι πρώτες live φωτογραφίες του smartphone, οι οποίες επιβεβαίωσαν το punch hole και την τετραπλή πίσω κάμερα μέσα στο τετράγωνο πλαίσιο στο κέντρο της πλάτης του τηλεφώνου.

Mate 30 Lite, Κινέζα ηθοποιός δημοσίευσε τις πρώτες selfie με το Huawei Mate 30 LiteΠριν το release του nova 5i Pro στην Κίνα, η ηθοποιός Guan Xiaotong δημοσίευσε τις πρώτες selfie φωτογραφίες που τράβηξε με την 32MP front facing κάμερα του. Οι φωτογραφίες είναι αρκετές φωτεινές παρόλο που έχουν τραβηχτεί βράδυ, είναι άγνωστο όμως αν έχουν χρησιμοποιηθεί επαγγελματικά φώτα ή αν αυτές προδίδουν τις δυνατότητες της κάμερας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Η πίσω κάμερα του nova 5i Pro, θα αποτελείται από κάμερες των 48MP, 8MP, 2MP και 2MP και ακριβώς κάτω από το τετράγωνο πλαίσιο θα υπάρχει ο fingerprint scanner.

Εσωτερικά θα ενσωματωθεί ένας HiSilicon Kirin 810, με 6 ή 8GB μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο έως 256GB. Η οθόνη θα έχει μέγεθος 6.26 ίντσες και το τηλέφωνο θα τροφοδοτείται από μπαταρία χωρητικότητας 3.900mAh η οποία θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 20W.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του nova 5i Pro είναι άγνωστη και το smartphone θα κυκλοφορήσει στην παγκόσμια αγορά ως Mate 30 Lite.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Huawei Huawei Android Smartphones

Τα νέα Huawei Mate 30 δεν θα κυκλοφορήσουν παντού στην Ευρώπη

Τα Huawei Mate 30 μάλλον δεν θα κυκλοφορήσουν στις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από έναν insider.

Smartphones Android featured Huawei

Huawei Rethink Possibilities: Μάθε τα πάντα σήμερα για όλα όσα θα αποκαλυφθούν αύριο

Εδώ θα μάθεις πρώτος τα πάντα και αναλυτικά για όλα όσα ανακοινώσει η Huawei αύριο Πέμπτη στο Μόναχο. Το Techblog θα βρίσκεται εκεί!

Smartphones Android Huawei Huawei Android Smartphones

Το event για τα νέα Huawei Mate 30 ζωντανά στο YouTube

Στο Youtube θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση των Huawei Mate 30 στις 19 Σεπτεμβρίου από το Μόναχο της Γερμανίας.

Smartphones Huawei Huawei Mate 30 Huawei Mate 30 Lite

Huawei Mate 30: Renders αποκαλύπτουν τα τέσσερα μοντέλα της σειρας

Διέρρευσε σειρά renders που δείχνει τρία Huawei Mate 30 στη βασική σειρά και το Huawei Mate 30 RS Porsche Design με waterfall οθόνη.