KODAK EKTRA: Φωτογραφικό smartphone με τιμή 649 ευρώ

Στην καρδιά του KODAK EKTRA υπάρχει ένας ταχείας εστίασης αισθητήρας κάμερας 21 Megapixel, με διάφραγμα f2.0 και μπροστινή κάμερα 13 Megapixel με αυτόματη εστίαση PDAF και διάφραγμα f2.2.

Η ειδικά σχεδιασμένη εφαρμογή κάμερας ελέγχεται από διαισθητικό χειριστήριο αφής, το SLR περιστροφικό χειριστήριο επιλογής σκηνής, όπου οι προσαρμογές γίνονται σε πραγματικό χρόνο μέσω μιας περιοχής ρυθμίσεων, στις οποίες περιλαμβάνονται οι εξής: HDR, Τοπίο, Πορτραίτο, Μάκρο, Σπορ, Νυχτερινή, Πανόραμα και Bokeh, σε συνδυασμό με μια έξυπνη αυτόματη λειτουργία η οποία επιλέγει αυτόματα τις καλύτερες συνθήκες για τις φωτογραφίες σας.

Σε χειροκίνητη λειτουργία, οι πιο προχωρημένοι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν την έκθεση, τον αριθμό ISO, την εστίαση, την αντιστάθμιση λευκού και την ταχύτητα κλείστρου, ενώ τα αποτελέσματα είναι ορατά στην οθόνη καθώς γίνονται οι αλλαγές.

KODAK EKTRA, KODAK EKTRA: Φωτογραφικό smartphone με τιμή 649 ευρώ

Η κάμερα συνδυάζει υψηλής ποιότητας φωτογραφία, χαμηλού φωτισμού και νυχτερινή, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία ARCSOFT Night Shot μαζί με μια πιστοποιημένη από την Kodak επίστρωση φακού που επιτρέπει να φθάσει στον αισθητήρα ακόμα περισσότερο φως, ώστε να φωτίζονται οι υπο-εκτεθειμένες περιοχές και να σταθεροποιείται η εικόνα για να αποφεύγεται η ασάφεια στις αργές ταχύτητες κλείστρου. Η δυναμική εστίαση και η παρακολούθηση αντικειμένων προσφέρουν πρόσθετο έλεγχο στην εστίαση της κάμερας, ενώ εξασφαλίζονται κρυστάλλινες, καθαρές εικόνες μέσω των χαρακτηριστικών αυτόματης μείωσης θορύβου εικόνας, ώστε να μειώνεται έτσι η ανάγκη για εκτεταμένη τελική επεξεργασία.

Το Smartphone KODAK EKTRA περιλαμβάνει λογισμικό επεξεργασίας εικόνας από τη SNAPSEED, το οποίο παρέχει εξαιρετικά εργαλεία για την επεξεργασία εικόνων στη στιγμή, χωρίς να χρειάζεται η λήψη πρόσθετων εφαρμογών. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να μετασχηματίζουν τις εικόνες με επαγγελματικά αποτελέσματα, παρόμοια με άλλων δημοφιλών προγραμμάτων επεξεργασίας για υπολογιστές. Ο διαμοιρασμός των αποτελεσμάτων σε πραγματικό χρόνο είναι επίσης εύκολος, με ενσωματωμένες εφαρμογές μέσων κοινωνικής δικτύωσης, και η εφαρμογή εκτύπωσης Prints είναι ένας απλός τρόπος για να εκτυπωθούν επαγγελματικά οι καλύτερες λήψεις σας.

KODAK EKTRA, KODAK EKTRA: Φωτογραφικό smartphone με τιμή 649 ευρώ

KODAK EKTRA
ANDROID 6.0 (Marshmallow)
Επαγγελματικά αποτελέσματα από αισθητήρα κάμερας 21 MP ταχείας εστίασης με διάφραγμα F2.0, PDAF, OIS, διπλό φλας LED
Μπροστινή κάμερα 13 MP αυτόματης εστίασης με ανίχνευση φάσης με F2.2, PDAF
Επεξεργαστής Helio X20 2.3GHz Decacore με 3 GB RAM
Μνήμη 32 GB, επεκτάσιμη με κάρτες MicroSD
Προηγμένη Χειροκίνητη λειτουργία – με ρύθμιση Έκθεσης, ISO, Εστιακής απόστασης (Χειροκίνητα/Αυτόματα), Αντιστάθμισης λευκού, Ταχύτητας κλείστρου, Διαφράγματος (σταθερό f2.0 κύριας κάμερας)
Οικεία εμπειρία με περιστροφικό διακόπτη επιλογής σκηνής – περιλαμβάνει τους τύπους Έξυπνη αυτόματη, Πορτραίτο, Χειροκίνητη, Σπορ, Bokeh, Νυκτερινή, HDR, Πανόραμα, Μάκρο, Τοπίο, Ταινία / Βίντεο
Ενσωματωμένη εφαρμογή εκτύπωσης υψηλής ποιότητας
Εφαρμογή εγγραφής βίντεο Super 8
Ενσωματωμένη δυνατότητα κοινής χρήσης πολυμέσων σε κοινωνικά δίκτυα
3000 mAh, με γρήγορο φορτιστή USB 3.0 τύπου C

Το Smartphone KODAK EKTRA διατίθεται στην τιμή των 649 ευρώ και θα είναι διαθέσιμο από τα καταστήματα Pubic και Πλαίσιο καθώς και από επιλεγμένα καταστήματα φωτογραφικών ειδών.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ironmanmark40

Camera head to head: Lumia 950 vs KODAK EKTRA

ironmanmark40
Κωνσταντίνος

https://www.google.gr/search?client=ms-android-om-lge&site=webhp&source=hp&ei=wjmwWKnoEOr76ATV8Yn4BA&q=lg+camera+phone+2007&oq=lg+camera+phone+2007&gs_l=mobile-gws-hp.3…1404.7460.0.8401.26.20.0.6.6.0.435.6183.2-5j11j2.18.0….0…1c.1j4.64.mobile-gws-hp..2.23.5854.3..0j41j0i131k1j0i22i30k1j0i19k1j0i22i30i19k1j33i22i29i30k1j33i160k1.hFudQfzPgnQ#imgrc=8gpPqEoV3dErZM
λογικα δεν μοιαζουν καθολου!

Kostas

Το 600 αρι βλέπω έχει γίνει κάτι το φυσιολογικό ….:P

Ιωάννης jb

Για τους λάτρεις της φωτογραφίας είναι τέλειο αλλά η τιμή είναι υψηλή!!
Αν πέσει μπορεί να κάνει πωλήσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.