Kuo: Χωρίς τσιπ Α16 και ενημέρωση κάμερας το iPhone 14

iphone 14, Kuo: Χωρίς τσιπ Α16 και ενημέρωση κάμερας το iPhone 14

Ο αναλυτής της Apple Ming-Chi Kuo δημοσίευσε την τελευταία του ανάλυση για την κατάσταση της αλυσίδας εφοδιασμού του τεχνολογικού κολοσσού.

Όπως αναφέρει, ο επεξεργαστής A16 θα είναι αποκλειστικά για τα τηλέφωνα iPhone 14 Pro και 14 Pro Max. Θα μου πείτε αυτό το γνωρίζαμε. Αυτό που είναι καινούργιο είναι ότι η Apple θα αυξήσει το ποσοστό των flagship έναντι των μη-flagship τσιπς στο 60%.

Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία αναμένει να πουλήσει περισσότερες μονάδες iPhone 14 Pro και θα προσαρμόσει τις στρατηγικές μάρκετινγκ προς αυτή την κατεύθυνση.

Eξαιτίας αυτής της αύξησης των τσιπ Α16, οι κατασκευαστές του αναμένεται να σημειώσουν ετήσια ανάπτυξη. Η Sony, η Largan και η LG Innotek είναι πιθανό να έχουν 20-30% περισσότερα έσοδα, σε σύγκριση με τις παραγγελίες του περασμένου έτους.

Ο Kuo είπε χαρακτηριστικά ότι τα προϊόντα της Sony, που κατασκευάζει τους αισθητήρες και της LG Innotek, που κατασκευάζει το πάνελ διόρθωσης χρώματος, θα εμφανίζονται μόνο σε συσκευές iPhone 14 Pro, κάτι που σημαίνει ότι η ενημέρωση κάμερας στο iPhone 14 δεν θα έρθει.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.