Kuo: Μόνο τα iPhone 15 Pro θα υποστηρίζουν μεταφορές δεδομένων υψηλότερης ταχύτητας με το USB-C

iphone 15 pro, Kuo: Μόνο τα iPhone 15 Pro θα υποστηρίζουν μεταφορές δεδομένων υψηλότερης ταχύτητας με το USB-C

Τα μοντέλα iPhone 15 Pro, που αναμένονται το 2023, θα υποστηρίζουν υψηλότερες ταχύτητες ενσύρματης μεταφοράς χάρη στη μετάβαση στο USB-C, σύμφωνα με τον αναλυτή της Apple Ming-Chi Kuo.

Αν και όλα τα iPhone 15 θα διαθέτουν θύρες USB-C αντί για θύρες Lightning, οι μεγαλύτερες ταχύτητες μεταφοράς θα περιοριστούν στα μοντέλα Pro. Τα τυπικά μοντέλα θα συνεχίσουν να διαθέτουν ταχύτητες USB 2.0, όπως με το Lightning.

Σύμφωνα με τον Kuo, οι ταχύτητες μεταφορές είναι πιθανό να “βελτιωθούν σημαντικά” στα μοντέλα iPhone 15‌ Pro, με υποστήριξη “τουλάχιστον” USB 3.2 ή Thunderbolt 3. Μετά την αναβάθμιση, θα μπορούν να μεταφέρουν αρχεία βίντεο και άλλους τύπους αρχείων σε πιο γρήγορες ταχύτητες, βελτιώνοντας σημαντικά την εμπειρία χρήστη.

Οι ταχύτητες μεταφοράς USB 2.0 περιορίζονται στα 480 Mb/s, ενώ το USB 3.2 υποστηρίζει ταχύτητες έως και 20 Gb/s. Το Thunderbolt 3, δε, υποστηρίζει ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων έως και 40 Gb/s. Τι σημαίνει αυτό; Ότι, αν ισχύουν αυτά που λέει ο Kuo, θα υπάρχει μεγάλη διαφορά στις ταχύτητες ενσύρματης μεταφοράς δεδομένων μεταξύ των μοντέλων iPhone 15 Pro και μη Pro.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.