Kuo: Το iPhone 14 Pro θα έχει punch hole selfie camera

, Kuo: Το iPhone 14 Pro θα έχει punch hole selfie camera

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Kuo, το iPhone 14 θα αντικαταστήσει το notch με μία punch hole camera. Ο πλήρης επανασχεδιασμός, σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, θα αφορά τόσο στο iPhone 14 Pro όσο και στο iPhone 14 Pro Max.

Είναι ακόμα πολύ νωρίς για τις φήμες που αφορούν στο επόμενο iPhone, καθώς βρισκόμαστε ακόμα στον απόηχο της παρουσίασης του iPhone 13 series, αλλά αυτό δεν σταματά τον Ming-Chi Kuo από το να μας μιλά για το σχεδιασμό του iPhone 14 και κάποια από τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα έχει.

Το σίγουρο είναι ότι στο iPhone 14, η Apple αναμένεται να προχωρήσει σε ένα γενναίο επανασχεδιασμό του smartphone με αντικατάσταση του notch σε punch hole στην μπροστινή κάμερα. H οθόνη στην περίπτωση του iPhone 14 Pro Max αναμένεται να είναι στις 6.7 ίντσες, ενώ η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος για το iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max εκτιμάται ότι θα είναι στα 48 Megapixel.

Τα νέα μοντέλα αναμένεται να κάνουν την επίσημη εμφάνισή τους το δεύτερο μισό του 2022, χωρίς να γίνεται σε αυτή τη φάση καμία αναφορά για ένα μοντέλο iPhone 14 Mini.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
μαν

ωπα σιγα δεν προλαβαινουμε να μετραμε iiii

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Smartphones Apple featured iPhone 15

iPhone 15: Χιουμοριστική διαφήμιση της Apple για τον αποθηκευτικό χώρο – “128 GB είναι πολλά”

Η τελευταία διαφήμιση της Apple για τα μοντέλα iPhone 15 εστιάζει στον χώρο αποθήκευσης της βασικής συσκευής.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.