Κυκλοφόρησαν τα νέα Samsung Galaxy A40 με τιμή 279 ευρώ και Galaxy A50 με 379 ευρώ

Samsung Galaxy A40, Κυκλοφόρησαν τα νέα Samsung Galaxy A40 με τιμή 279 ευρώ και Galaxy A50 με 379 ευρώ

Τα πρώτα νέα μοντέλα της σειράς Galaxy A της Samsung, κυκλοφόρησαν στην ελληνική αγορά και πρόκειται για τα Galaxy 40 με τιμή 279 ευρώ και Galaxy A50 με τιμή 379 ευρώ.

Στην λίστα με τα νέα μοντέλα της σειράς Galaxy A θα βρούμε επίσης τα Galaxy A80 με slide up camera, Galaxy A10, Galaxy A20e και Galaxy A70 αλλά για αυτά θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα μέχρι να κυκλοφορήσουν Ελλάδα.

Samsung Galaxy A40

Το Samsung Galaxy A40 απευθύνεται σε εκείνους που αποζητούν μια εκλεπτυσμένη συσκευή, αλλά δεν θέλουν να συμβιβαστούν στην εμπειρία θέασης ή στην απόδοση. Η 5.9” Full HD+ Super AMOLED Infinity-U οθόνη από άκρη σε άκρη, εξασφαλίζει αδιάλειπτη εμπειρία θέασης που χωράει άνετα στο χέρι. Το A40 διαθέτει τεχνολογία έξυπνης διπλής κάμερας, που δίνει τη δυνατότητα λήψης πλάνων ευρείας γωνίας μέχρι 123° και ευφυή τεχνολογία Βελτιστοποίησης Σκηνής με βάση την Τεχνητή Νοημοσύνη, που αναδεικνύει τα καλύτερα στοιχεία κάθε φωτογραφίας. Επίσης, διαθέτει μια πανίσχυρη μπροστινή κάμερα 25ΜΡ που μπορεί και προσαρμόζει τις λήψεις selfie για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Οθόνη: 5.9″ Full HD+ sAMOLED
Επεξεργαστής: Exynos 7904 1.80 GHz
Μνήμη RAM: 4GB
Χωρητικότητα: 64GB
Κάμερα: 16MP + 5MP
Selfie: 25MP

https://www.youtube.com/watch?v=eW3yuqFebHs

Samsung Galaxy A50

Με premium χαρακτηριστικά κάμερας, μπαταρία ταχείας φόρτισης που διαρκεί και Infinity-U οθόνη, το Samsung Galaxy A50 σχεδιάστηκε για διαρκή σύνδεση με τον κόσμο. Το Galaxy A50 επιτρέπει την αποτύπωση και sharing φωτογραφιών με την τριπλή κάμερα, που είναι προσεκτικά σχεδιασμένη για να μιμηθεί το ανθρώπινο μάτι. Η τριπλή κάμερα με τον Ultra Wide φακό σε συνδυασμό με την τεχνολογία «intelligent switch» (ευφυής εναλλαγή), μπορεί να αναγνωρίσει και να προτείνει τη χρήση της λειτουργίας Wide Shot (Ευρεία Λήψη). Ο ευρυγώνιος φακός 25MP αποτυπώνει λαμπερές φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της ημέρας και νύχτας. Σε συνδυασμό με τον φακό Βάθους, η κάμερα προσφέρει την εμπειρία Live Focus για όσα έχουν πραγματικά σημασία. Εξοπλισμένο με αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος πάνω στην οθόνη, το A50 προσθέτει διαισθητικό ξεκλείδωμα ακόμα και με το ένα χέρι.

Οθόνη: 6.4″ Full HD+ sAMOLED
Επεξεργαστής: Exynos 9610 2.30 GHz
Μνήμη RAM: 4GB
Χωρητικότητα: 128GB
Κάμερα: 25MP + 5MP + 8MP
Selfie: 25MP

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημήτρης

Στο βίντεο που έχει αναρτηθεί στο κανάλι του Techblog στο Youtube απο το συνοπτικό hands-on που έκανε στην MWC 2019 ο κ.Βλαχάκης για τα Galaxy A50 & A30, είχε αναφέρει ότι το Α50 θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις RAM/ROM: 4GB+64GB & 6GB+128GB. Στο εξωτερικό πράγματι κυκλοφορούν αυτοί οι συνδυασμοί, ωστόσο στα ελληνικά καταστήματα εδώ και μέρες αλλά κυρίως σήμερα που άρχισε η πώληση των συσκευών από τις επώνυμες αλυσίδες, εμφανίζεται κάτι… “ενδιάμεσο” : το πακέτο 4GB+128GB. Επειδή σε προηγούμενη ανάρτηση αναφέρατε ότι την ερχόμενη εβδομάδα έχετε προσκληθεί σε δημοσιογραφικό event της Samsung Ελλας, εαν μπορείτε, να μας ενημερώσετε για το εαν θα διατεθεί στην ελληνική αγορά η έκδοση των 6GB RAM (4GB ram ενδεχομένως να είναι οριακά εφόσον μιλάμε για…Samsung)

Κώστας Βλαχάκης

4GB/ 128GB κυκλοφορεί στην Ελλάδα  το Galaxy A50 και με κωδική ονομασία SM-A505FN/DS. Δεν νομίζω να κυκλοφορήσει κάτι άλλο τουλάχιστον άμεσα. Θα ρωτήσουμε αλλά σας το λέω εγώ από σήμερα.

Panos85

Καλησπερα, ναι δυστυχως και εγω το ιδιο διαβαζω ως τωρα οτι δεν θα ερθει με τα 6gb ram! Περιμενουμε και το hands on review κ.Βλαχακη, την αποψη σας!Νομιζω πως για αυτα τα χρηματα ειναι πολυ καλο!!

Σταύρος

Καλησπέρα, γνωρίζουμε αν το Α40 έχει gorilla glass;

Πετρος

Gorilla glass 3, σε κινητο 2019 γυαλι του 2013 γιατι;

Μαρία

Ανάμεσα στο galaxy a40 και στο Xiaomi redmi note 7 ποιο θα προτείνατε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.