Κυκλοφορούν Ελλάδα τα Samsung Galaxy A51 και Galaxy A71

Samsung Android, Κυκλοφορούν Ελλάδα τα Samsung Galaxy A51 και Galaxy A71

Η Samsung παρουσιάζει τα νέα Galaxy A71 και Galaxy A51, τις τελευταίες προσθήκες στη σειρά Galaxy A. Τα νέα Galaxy έρχονται με μπαταρία μεγαλύτερης διάρκειας, κάμερα με νέα έξυπνα χαρακτηριστικά και Infinity-O οθόνη.

Update: Samsung Galaxy A51 και Galaxy A71: Αυτή είναι η τιμή τους στην Ελλάδα

Προηγμένη εμπειρία κάμερας

Με τέσσερις βελτιστοποιημένες κάμερες, τα Galaxy A71 και Galaxy A51 είναι σχεδιασμένα για να αποτυπώνουν τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή. Μια κύρια κάμερα, μια ultra wide κάμερα με υπερ-ευρυγώνιο φακό, μια κάμερα macro και μια κάμερα βάθους ενισχύονται με έξυπνες λειτουργίες, για να καταγράψουν σχεδόν οτιδήποτε με ξεκάθαρη λεπτομέρεια και σε εκπληκτική κλίμακα.

Η κύρια κάμερα αποτυπώνει φωτογραφίες με έναν φακό 64Mp στο Galaxy A71 και 48Mp στο Galaxy A51. Λαμβάνοντας ευκρινείς και ρεαλιστικές φωτογραφίες, η κύρια κάμερα εξασφαλίζει την ιδανικές λήψεις, μέρα ή νύχτα. Η ultra wide κάμερα διαθέτει υπερ-ευρυγώνιο φακό που καλύπτει οπτικό πεδίο 123 μοιρών, προσομοιάζοντας την περιφερειακή όραση του ανθρώπινου ματιού, και όταν απαιτείται, η λειτουργία έξυπνης εναλλαγής προτείνει και επιλέγει αυτόματα τη λειτουργία υπερ-ευρυγώνιας λήψης. Η macro κάμερα εστιάζει απόλυτα πάνω στα αντικείμενα, μόλις 4 εκατοστά μακριά, για να συλλάβει κάθε λεπτομέρεια, ενώ η κάμερα βάθους επιτρέπει στα αντικείμενα να ξεχωρίσουν, με τη χρήση του live focus εφέ.

Samsung Android, Κυκλοφορούν Ελλάδα τα Samsung Galaxy A51 και Galaxy A71

Καταγραφή βίντεο υψηλής ανάλυσης

Η λειτουργία εγγραφής βίντεο υψηλής σταθερότητας διασφαλίζει τη βιντεοσκόπηση σταθερών και ομαλών βίντεο. Η λειτουργία super steady εξαλείφει τους κραδασμούς της κάμερας, είτε πρόκειται για καταγραφή βίντεο ενός κινούμενου αντικειμένου ή για βιντεοσκόπηση εν κινήσει. Ακόμα και σε συνθήκες τρεξίματος, ορειβασίας ή παιχνιδιού, η λειτουργία καταγραφής βίντεο υψηλής σταθερότητας προσφέρει τέλειο αποτέλεσμα.

Αδιάκοπη εμπειρία θέασης

Τόσο το Galaxy A71 όσο και το Galaxy A51 διαθέτουν Super AMOLED Infinity-O οθόνη, που εκτείνεται από άκρη σε άκρη. Με οθόνη μεγέθους 6.7 ιντσών ή 6.5 ιντσών, η οθόνη παρέχει μια διευρυμένη και εκπληκτική εμπειρία, για απερίσπαστη παρακολούθηση περιεχομένου πολυμέσων ή αδιάκοπο gaming.

Samsung Android, Κυκλοφορούν Ελλάδα τα Samsung Galaxy A51 και Galaxy A71

Σύνδεση μεγαλύτερης διάρκειας

Τα Galaxy A71 και Galaxy A51 κυκλοφορούν με μια μεγάλη μπαταρία 4,500 mAh και 4,000 mAh αντίστοιχα, για μεγαλύτερη χρήση του smartphone κατά τη διάρκεια της μέρας. Με τις δυνατότητες ταχείας φόρτισης 25W και 15W, που διαθέτουν τα Galaxy smartphones, η ισχύς της συσκευής αποκαθίσταται σε πολύ λίγο χρόνο.

Τα Galaxy A71 και Galaxy A51 παρέχουν, επίσης, πρόσβαση στο οικοσύστημα ευφυών εφαρμογών και υπηρεσιών της Samsung, συμπεριλαμβανομένων του Bixby (Vision, Routines) και του Samsung Health. Ακόμα, οι συσκευές προστατεύονται από την πλατφόρμα ασφαλείας πολλαπλών επιπέδων, Samsung Knox.

Το Galaxy Α51 θα διατεθεί μέσα από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της Samsung σε Ελλάδα και Κύπρο στις 17 Ιανουαρίου και το A71 στις 31 Ιανουαρίου.

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nickolas

Τα μοντέλα που αντικαθιστουν A50 και Α70 είχαν επίσημες τιμές 380 και 440 όταν κυκλοφόρησαν. Θα έχουν άραγε και τώρα τις ίδιες τιμές ή θα τσιμπήσουν κανα πενηντάρικο πάνω και τα δύο; Πάντως φαίνονται καλές συσκευές.

nektarios

θα εχουν τις ιδιες … το a51 ειναι ειδη στο σκρουτζ στα 370 και σε κανα μηνα 280 λογικα και οσο περναει ο καιρος θα πεφτει

δημητρης

ΑΥΡΙΟ ΘΑ Κυκλοφορησει στα μαγαζια κοτσοβολος publick

Κώστας Βλαχάκης

Samsung Galaxy A51 και Galaxy A71: Αυτή είναι η τιμή τους στην Ελλάδα
https://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-a51-kai-galaxy-a71-ayti-einai-i-timi-toys-stin-ellada/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.