Kyocera Digno Rafre: Αντέχει το πλύσιμο και το σαπούνισμα

Μέχρι στιγμής είχαμε κινητά με αντοχή στις πτώσεις, σκόνη, γλυκό νερό, θαλασσινό νερό, και φαίνεται πως ήρθε η ώρα για κάτι ακόμα παραπάνω. Η Kyocera ανακοίνωσε το Digno Rafre το οποίο είναι το πρώτο που αντέχει στο πλύσιμο και το σαπούνισμα.

Η Kyocera πρωτοπορεί με τη συσκευή αυτή μιας και είναι η πρώτη στον κόσμο που μπορούμε να την πλύνουμε και να τη σαπουνίσουμε χωρίς φόβο ότι μπορεί να νεκρώσει, και έτσι να έχουμε πάντα μια καθαρή συσκευή. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αν λερωθεί από φαγητό, σκόνη ή λάσπη, είναι να σαπουνίσουμε τα χέρια μας και μετά να πλύνουμε το κινητό μας.

Αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, το Digno Rafre διαθέτει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης HD 1280×720 pixels, την οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ακόμα και βρεγμένη, ενώ το σασί της συσκευής διαθέτει υλικό που επιτρέπει την αυτοΐαση από μικρές γρατζουνιές. Με άλλα λόγια, εαν η συσκευή γρατζουνιστεί ελαφρά, μπορεί η γρατζουνιά να εξαφανιστεί μετά από λίγο εξαιτίας του υλικού που διαθέτει, θυμίζοντάς μας την ιδιότητα που διαθέτουν τα GFlex της LG.

Η συσκευή έρχεται με 2GB RAM και 16GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης ενώ υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης με τη χρήση καρτών microSD μέχρι 128GB. Η μπαταρία της συσκευής φτάνει τα 3000mAh, διαθέτει κάμερες στα 13MP και 2MP, “τρέχει” λειτουργικό σύστημα Android 5.1 Lollipop ενώ η τιμή της φτάνει τα 465 δολάρια Η.Π.Α και διατείθεται μόνο για την αγορά της Ιαπωνίας.

kyocera, digno, rafre, washable, soap, proof, japan, Kyocera Digno Rafre: Αντέχει το πλύσιμο και το σαπούνισμα

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mike89

Για το πλυντήριο πιάτων έχουμε τιποτα;

Bloodmaster

Πρωτοπορία το λετε αυτο. Φημες λενε πως το iphone 7 θα μπαινει στο πλυντήριο ρούχων χωρις να πάθει τιποτα. Τι να λεμε τωρα. Μπραβο τους κινεζους που βγαλανε τετοια συσκευή.

Mary

‘Ρε μάνα, πόσες σταγόνες fairy βάζω για να πλύνω το Kyocera? ‘

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.