iPhone 5c, Οι χαμηλές πωλήσεις το εμπόδιο στην συμφωνία Apple με China Mobile

Σύμφωνα τον αναλυτή Ming-Chi Kuo της KGI Securities, η Apple δεν έχει φτάσει σε συμφωνία ακόμη με την China Mobile εξαιτίας του iPhone 5c. Η συμφωνία είναι πολύ σπουδαία και για τις δύο εταιρείες, ωστόσο η China Mobile, που είναι και η μεγαλύτερη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην Κίνα, θα δώσει πρόσβαση στην Apple σε 750 εκατομμύρια συνδρομητές, και σε αναμενόμενες πωλήσεις 100 εκατομμυρίων smartphones 4G στη συνέχεια.

Σύμφωνα με τον αναλυτή, οι χαμηλές πωλήσεις του iPhone 5c είναι που έχουν δώσει στην China Mobile ένα άσσο στο μανίκι και εκμεταλλευόμενη αυτό το στοιχείο, προσπαθεί να εξασφαλίσει μία καλύτερη συμφωνία με ευνοϊκότερους όρους για αυτήν.

Η συμφωνία, που είναι “τεράστια” αναμενόταν να ανακοινωθεί την εβδομάδα που μας πέρασε, ωστοσο οι διαπραγματεύσεις έχουν κρατήσει περισσότερο λόγω των νέων απαιτήσεων της Κινέζικης εταιρείας που έχει φτάσει στα άκρα. Πάντως, οι εταιρείες βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία και σύμφωνα με εκτιμήσεις, θα αυξήσει τις πωλήσεις iPhone το πρώτο τρίμηνο του 2014 κατά 45 με 50 εκατομμύρια τεμάχια.

iPhone 5c, iPhone 5c, Οι χαμηλές πωλήσεις το εμπόδιο στην συμφωνία Apple με China MobileiPhone 5c, iPhone 5c, Οι χαμηλές πωλήσεις το εμπόδιο στην συμφωνία Apple με China Mobile

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Τάσος

Εμ βέβαια. Με τέτοια τιμή που το δίνουν ποιος θα πάει να το πάρει; Αυτοί που θα τα σκάσουν θα παρουν το 5s. Ας το δίνανε κάτω από 500….

DIMIS

Έχεις απόλυτο δίκιο!…

ahilleas

Μα όχι ρε παιδιά.. Γιατί το λέτε αυτό..? Είναι δυνατόν!! Είναι πολύ πολύ πολύ πολύ καλη τιμή τα 500 ευρώ για λίγο πλαστικό μήλο.. Απλώς το 5s είναι φθηνό, όχι το 5c ακριβό.. Σοβαρέψου δαγκωμένο μηλαράκι

DIMIS

Αν σου πω Αχιλλέα ότι για τα iPhone 6 & iPhone Air φημολογούνται εξωπραγματικές τιμές, τι θα πεις τότε;

ahilleas

Μα και πάλι ακούει αέρα από τον τσολιά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.